Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (6 μέλη και 51 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.826
Πόντοι
7.095

vlospavlospa1

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Πριν λίγες μέρες έκανα κατέθεσε στην Φρίξου σε αυτό αριστερά που έχει την Άννα για τσα2 μα σε είχε 2 ρουμανακια μια μαυρομαλα κοντουλα με πολύ ωραιο στήθος και την άλλη με τα κοντα μαλλιά και τα τατουάζ ονόματα δεν θυμάμαι πήρα την μαυρομαλα στα 40 με ελεύθερο στοματικό πίπα πολύ καλή χωρίς να βιάζεται προκαταρτικα πολύ λίγο ίσα ίσα στα του σεξ πολύ δυνατή άντεξε και σφυροκόπημα στο μόνο που είπε όχι ήταν τελείωμα στο στήθος πρώτη φορά μου συνεβει κάτι τέτοιο ίσως ξανά προτιμηθεί σε κάποια τσάρκα.
Η Άννα η τσα2 από Φρίξου15 στο Χ μπαίνει δωμάτιο; Αν ναι εμπειρίες; Δεν υπάρχουν κριτικές ούτε για το Χ ούτε για Άννα.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
8.058
Πόντοι
1.056
Παρε τηλ. εγω πηρα πριν λιγο καιρο και μου ειπαν μες στην βδομαδα.. αν ηταν ετσι θα την ειχαν στο προγραμμα.
Στο πρόγραμμα έχουν την Νάστια πρωινή μέχρι τέλος της βδομάδας. Θα το ξεθεωσει ο νταβατζικος το κορίτσι μέχρι να ξεκινήσει.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
5.160
Πόντοι
746
Στο πρόγραμμα έχουν την Νάστια πρωινή μέχρι τέλος της βδομάδας. Θα το ξεθεωσει ο νταβατζικος το κορίτσι μέχρι να ξεκινήσει.
Περυσι θυμαμαι μετα τις 10 ειχε αρχισει.. μπορει να ετυχε κατι και να το πανε την αλλη βδομαδα.

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
3
Like
707
Πόντοι
86
Ρίτα λοιπόν από Vegas. Μετά από μελέτη εδώ για ποια αξίζει να δοκιμάσω μπας και βρω καμία άλλη πέραν τον κοριτσιών στα λαδομαγαζα. Στο σώμα όχι κάτι τρελό, αξιογαμο μεν αλλά για μιλφ όχι κάτι ιδιαίτερο. Στο πρόγραμμα της με μπόλικη θετικη διάθεση, γλωσοφιλα (όχι απλόχερα αλλά ούτε και άρνηση), γλυφοκολαδες και πήρα και έδωσα και στοματικό τίποτα το αξιολατρευτο. Αν μου αφορούσε από το μυαλό ότι θέλει να με ξεπεταξει ( το κατάφερε όχι όμως άριστα) θα ήταν στο τοπ 10 μου. Είναι για αγκαλίτσες αλλά με κόφτη. Να σημειώσω ότι η καθαριότητα της Ρίτας είναι στο επιθυμητό με φρέσκο ξυρισμένο μουνακι και μοσχοβολια σε όλο το σωμα. Στο φεύγα η τσα2 μου λέει ότι η κοπέλα τέλος του μήνα θα σταματήσει για 3 μήνες με επιστροφή τον Σεπτέμβριο. Μπήκα με τον 70 για τελείωμα στο στόμα και 69.

diddykong

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους τους παίκτες καινουργιος παικτης εγω στην φαση, θελω να ρωτησω πως παει η φαση με studios στα μερη μας και οι τιμες; Σας ευχαριστω

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
132
Πόντοι
0
Καλησπερα φίλος και καλως ήρθες στην παρέα μας οι τιμές ξεκινάνε από 30€ και τα 40€ στις βίλες τώρα εάν θέλεις κάποιο αλλο πρόγραμμα εξαρτάται το τι θα πληρώσεις και το αντίστοιχο

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπέρα αλάνια, λείπω χρόνια εξωτερικό και δεν έχω ιδέα τι παίζει στα σπιτάκια..
Εκτός από την Καρίνα καμία άλλη που να κάνει deepthroat παίζει??
Κατά προτίμηση νεαρή..

diddykong

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα φίλος και καλως ήρθες στην παρέα μας οι τιμές ξεκινάνε από 30€ και τα 40€ στις βίλες τώρα εάν θέλεις κάποιο αλλο πρόγραμμα εξαρτάται το τι θα πληρώσεις και το αντίστοιχο
Ευχαριστώ

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.226
Πόντοι
5.646
Καλησπέρα αλάνια, λείπω χρόνια εξωτερικό και δεν έχω ιδέα τι παίζει στα σπιτάκια..
Εκτός από την Καρίνα καμία άλλη που να κάνει deepthroat παίζει??
Κατά προτίμηση νεαρή..
Χλωμό!

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
16
Like
5.023
Πόντοι
746
Ρίτα λοιπόν από Vegas. Μετά από μελέτη εδώ για ποια αξίζει να δοκιμάσω μπας και βρω καμία άλλη πέραν τον κοριτσιών στα λαδομαγαζα. Στο σώμα όχι κάτι τρελό, αξιογαμο μεν αλλά για μιλφ όχι κάτι ιδιαίτερο. Στο πρόγραμμα της με μπόλικη θετικη διάθεση, γλωσοφιλα (όχι απλόχερα αλλά ούτε και άρνηση), γλυφοκολαδες και πήρα και έδωσα και στοματικό τίποτα το αξιολατρευτο. Αν μου αφορούσε από το μυαλό ότι θέλει να με ξεπεταξει ( το κατάφερε όχι όμως άριστα) θα ήταν στο τοπ 10 μου. Είναι για αγκαλίτσες αλλά με κόφτη. Να σημειώσω ότι η καθαριότητα της Ρίτας είναι στο επιθυμητό με φρέσκο ξυρισμένο μουνακι και μοσχοβολια σε όλο το σωμα. Στο φεύγα η τσα2 μου λέει ότι η κοπέλα τέλος του μήνα θα σταματήσει για 3 μήνες με επιστροφή τον Σεπτέμβριο. Μπήκα με τον 70 για τελείωμα στο στόμα και 69.
:confused::confused:

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.006
Πόντοι
201
Ναι ο νταβας περιμενει ποτε θα ερθει για δουλεια για να την γαμησει....χαχαχαχαχα!!!!
Αυτος οποτε θελει παει βουλγαρια καθετε 1 βδομαδα και την γαμαει καθε μερα ή την περνει και πανε κανα ταξιδι
Τυχερος βρηκε τη κοτα που γενναει τα χρυσα αυγα και βγαζει και γουστα ο ιδιος!!!

sepulturabrazil

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Θλίψης πλέον η όλη κατάσταση και το βράδυ με τα μισά σπίτια κλειστά ...ακόμα πιο θλίψης τα τραβελια ως τσατσαδες:vomit:Σταδιακα ίσως ζήσουμε σε βάθος χρόνου τσατσαδες τραβελια:skull:

Frix2

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2025
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Πέρασμα με Μανουέλα στο poison. Γενικά μέτρια συμμετοχή έως καθόλου. Δεν είναι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, καμιά σχέση. Το αποκορύφωμα ήρθε όταν της ζήτησα να τελειώσω στο στήθος όπου μου κάνει μια, 10€ και σηκώθηκα, πήγα πήρα το πορτοφόλι, της έδωσα το 10€ και ξαναγύρισα. Φουλ ξενερα τελείωσα και έφυγα. Γενικά κακή εμπειρία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom