Καλησπέρα.
κοντά στην Λάρισα και ένα βράδυ κατά τις 2 είπα να πάω να χαλάσω κανένα φράγκο. Φυσικά οι άλλες πόλεις απορρίφθηκαν. (Αυτό στην Ελασσόνα ισχύει?που είναι?)
βαβελ
κερασματαδικο μόνο. είχε μέσα 3 αλβανεζες μια Ρουμάνα μια Μολδαβή. Καλές όλες .εκει στα 40. αν κάνεις ζημιά και αν σε γουστάρει κάποια μπορεί και να φορτώσεις όπως γίνετε σε όλα αυτά. Φυσικά η αφαίμαξη ειναι βασικός τους στόχος.σε μια ώρα έφαγα 60 ευρώ ( δεν είμαι και κανένας μύστης αλλά δεν μου τα παίρνουνε και εύκολα). Μπυρα 5 ευρω , νερό κοπέλας 8 ποτό κοπέλας 16.
μαιαμι
από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Καταρχάς εκεί στην γεωργιαδου δεν καταλαβαίνεις που είναι έτσι όπως είναι το μαγαζί. μπυρα 5 νερό κοπέλας 10 ποτό κοπέλας 20. είχε μια μαυρουλα, είχε άλλο ένα καλό αλλά με πελάτη ,ηταν κάνα δυο άλλες και πηγαινοέρχονταν στην γκαβατζα. Ήρθε η βουλγαρα Νικη .δυνατο. μου λέει 100 σεξ 70 πίπα , χορό ….. εγκεφαλικό. Της λέω χρυσή γλώσσα έχεις, τι 70? Στο
μεταξουργείο έχει με 20 ευρώ. Ήταν και η ώρα 5 το πρωι δεν έκανα καμια κκίνηση. Φυσικά ήρθε και η τσατσα η ξανθιά , την έδιωξα ευγενικά. πολύ ξέπετα. ,μπορει να έφταιγε η ώρα. Εδωσα 15 σε μισή ώρα και με κερασανε μια μπυριτσα , αλλά νύσταζα αρκετά και έφυγα .
αυτα
υπαρχει τίποτα άλλο στην Θεσσαλία ?
καλή συνέχεια παιδιά.