Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Και αυτό για τις βενζίνες δεν το είπα μόνο για μένα αλλά και για όλα τα άτομα σκέψου πόσοι έρχονται και από την άλλη πλευρά τις Θεσσαλονίκης για να γαμησουν τι ταλαιπωρία τρώνε. Με την κατάσταση που επικρατεί στα ρδελα λογικό είναι να ενδιαφερθεί και να ρωτήσει κάποιος για να μάθει εάν δουλευει κάποια που θέλει

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.729
Πόντοι
3.506
Φτάνει ρε τύποι. Περίοδο έχετε όλοι σήμερα. Σας τρώει ο κώλο σας σε όλα τα νήματα. Όλοι χάνουμε λεφτά, αυτή είναι η φύση του αθλήματος. Επίσης διαβάστε καλά καμιά σελίδα πιο πίσω γιατί θα λύσετε τις απορίες σας. Επίσης δεν είναι υποχρεωτική η ενημέρωση κάποιοι το κάνουμε και δεχόμαστε και ειρωνίες. Εμένα προσωπικά στα @@ μου αλλά κάποιοι χαλιουνται. Και τέλος το ότι δεν παίρνετε κάποιοι απάντηση δεν είναι από αδιαφορία αλλά ίσως φταίει το timing, δεν γίνονται όλα real time εδώ μέσα. Άντε και καλά γαμισια και ενημερώσεις.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936
Καταλαβαινεις τι εγραψε; αυτος μιλαει για εξυπνακηδες χωρις να τον εχει απαντησει κανενας.
Μετα λεει κανω χιλιομετρα λυπηθειτε τις βενζινες, λες και εμεις παμε με τα ποδια η εμεις οταν κανουμε κατι δεν ξοδευουμε λεφτα.
Ρε φιλε πραγματικα τι γραφεις; ποτε ειπα εγω οτι σταματαω απο το σαιτ;;
Τυπε αν κατσεις να δεις σε αρκετες σελιδες ρωταει καποιος κατι και πεταγετε καποιος και καλα μαγκας και λεει την ακολουθη παπαρια πανε και δες εξου και αυτο που εγραψε η επιθεση σου ηταν λιγο ακυρη

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Φτάνει ρε τύποι. Περίοδο έχετε όλοι σήμερα. Σας τρώει ο κώλο σας σε όλα τα νήματα. Όλοι χάνουμε λεφτά, αυτή είναι η φύση του αθλήματος. Επίσης διαβάστε καλά καμιά σελίδα πιο πίσω γιατί θα λύσετε τις απορίες σας. Επίσης δεν είναι υποχρεωτική η ενημέρωση κάποιοι το κάνουμε και δεχόμαστε και ειρωνίες. Εμένα προσωπικά στα @@ μου αλλά κάποιοι χαλιουνται. Και τέλος το ότι δεν παίρνετε κάποιοι απάντηση δεν είναι από αδιαφορία αλλά ίσως φταίει το timing, δεν γίνονται όλα real time εδώ μέσα. Άντε και καλά γαμισια και ενημερώσεις.
Ναι φίλε μου εγώ ρώτησα 2-3 φορές εάν θυμάμαι και όχι σε καθημερινή βάση και δεν πήρα καμία απάντηση. Μόνο σημερα με απάντησε ένας μύστης. Εδώ είναι για να βοηθάει ο ένας τον άλλον τώρα αν ο άλλος παρεξηγήθηκε πρόβλημα του

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.729
Πόντοι
3.506
Ναι φίλε μου εγώ ρώτησα 2-3 φορές εάν θυμάμαι και όχι σε καθημερινή βάση και δεν πήρα καμία απάντηση. Μόνο σημερα με απάντησε ένας μύστης. Εδώ είναι για να βοηθάει ο ένας τον άλλον τώρα αν ο άλλος παρεξηγήθηκε πρόβλημα του
Φίλε μου εγώ θυμάμαι τουλάχιστον δύο σχόλια στις τελευταίες σελίδες για την Αφροδίτη και αν θυμάμαι καλά κάποιος ανέβασε και κριτική στο σπιτάκι που δουλεύει η Αφροδίτη. Έριξες καμιά ματιά;

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491
Εεν υπάρχει κανένας απόλυτος λόγο για αντιπαράθεση, όλοι κάνουμε χιλιόμετρα όλοι έχουμε φάει φόλα, όλοι κατεβαίνουμε πάρα πολλές φορές τσάμπα κάνουμε βόλτα και δεν πηδαμε γιατί έχει φολολατινοφακλανομπαζα, οπότε ας χαλαρώσουμε όλοι χωρίς μπινελίκια ειρωνείες κτλ..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.509
Πόντοι
4.587
Υπαρχουν και χειροτερα φιλε!
Παω στην Λαρα απο τοτε που ηρθε, πριν 13 χρονια περιπου και ουτε μπουτακι δεν επιασα ακομα..:coffee:
πολλα παραπανω..13 ειναι λιγα..την ανακαλυψες αργα

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.303
Πόντοι
1.346
Τώρα εσυ Θεώρησε έξυπνος; Εσένα μήπως η πουτανες που πας και γαμας επιβεβαιώνουν ότι τις γαμησες για να σε πιστέψουμε στις πληροφορίες που μας δίνεις; Η ότι η φωτογραφίες είναι από άλλους;
2) φιλαράκι το νήμα είναι για ενημέρωση και πληροφορίες όποτε πάλι φάουλ είσαι εδώ δεν είδα να λεω κάτι παράλογο
3) κόλλησες εσυ στα 50χλμ άντε να σε πω ακριβώς ποσά χλμ κάνω κάνω 76χλμ από βεροια και είναι πάνω κάτω 30€ με μια τσάρκα τώρα εάν εσυ είσαι Ενταξει με αυτά που είπες μαλλον έχεις σοβαρό θέμα
Για εξυπνακηδες εσυ μιλησες πρωτος και μαλιστα χωρις να σου εχει απαντησει με ειρωνια σε αυτο το μνμ κανεις.

Ρε φιλε δεν καταλαβαινεις κατι βασικο. Δεν πα να ερχεσαι απο την αλλη ακρη του κοσμου, εδω μεσα δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να σου απαντηση. Δεν ξερω αν το καταλαβαινεις αυτο;

Δεκα φορες εχω ρωτησει κατι και δεν μου απαντησε κανενας τι να κανω; να κλαιγομαι; η να λεω λυπηθειτε τις βενζινες μου.. οκ εκανες δρομο εαν εισαι απο εκει..αλλα δεν φταιμε εμεις γι αυτο καταλαβες;

Τωρα αν αμφισβητεις εμενα που βγαζω φωτο το δωματιο που πηδαω και στην αρχη τις τσαρκες που εχω κανει.. ε τοτε η μαλλον δεν παρακολουθεις τι γινεται εδω η πολυ απλα.. με τα αρκετα που εχω δει εδω στο θεμα αυτο αλλα και γενικα στο σαιτ..ολοι με την δικια σου λογικη λενε ψεματα.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.303
Πόντοι
1.346
πολλα παραπανω..13 ειναι λιγα..την ανακαλυψες αργα
Ετσι θυμαμαι.. μπορει να ειναι και το 11 για πιο πριν δεν νομιζω..ειναι και βιολογικα δυσκολο να δουλευε στα 14- 15 της.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.303
Πόντοι
1.346
Τυπε αν κατσεις να δεις σε αρκετες σελιδες ρωταει καποιος κατι και πεταγετε καποιος και καλα μαγκας και λεει την ακολουθη παπαρια πανε και δες εξου και αυτο που εγραψε η επιθεση σου ηταν λιγο ακυρη
Ναι το εχω δει και μου το εχουν κανει..
Αυτος χωρις να του απαντηση καποιος ειρωνικα, απαιτει να παρει απαντηση και μαλιστα λεει οτι κανει και καποια χιλιομετρα.

οκ. ας αρχισουμε τοτε ολοι οταν ρωταμε κατι και δεν περνουμε απαντηση να απαιτουμε απαντηση να λεμε τους αλλους εξυπνακηδες, μην τυχον και μας ειρωνευτουνε και μετα να κλαιγομαστε για το τι ξοδευουμε για να παμε στα στουντιο.
πεσμου θελεις να το κανουμε ετσι;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.303
Πόντοι
1.346
Αυτο ειναι..βαριουνται να κοιτανε πιο πισω και θελουν την απαντηση ετοιμη στο πιατο.
Λες και τους χρωσταμε κατι η φταιμε εμεις που ξεκινησαν αυτοι απο μακρια.
H μονο αυτοι εχουν θεμα με λεφτα, εμεις ειμαστε..
Make It Rain Money GIF by Tim and Eric

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Κοίταξε και εγώ ακόμα 1 θα πω καθίσεις και ασχολήθηκες μαζί μου για μια ερώτηση που έκανα που ήταν κιόλας μέσα στο νόημα του νήματος και μου την είπες για την βενζίνη κλτπ δεν είδα όμως εσυ καλε μου άνθρωπε να λες κάτι όταν εδώ κάτι άτομα ανοίγουν συζήτηση 3-4 σελίδες και λένε κάθε τι άκυρο αλλά σε πειραξε η ερώτηση μου. Η (επίθεση) άμα θες πες που δεν ήταν προς τους εξυπνάκηδες είναι αυτοί που δεν κάνουν λογαριασμό και απλά μπαίνουν και διαβάζουν και να πάρουν στο πιάτο τις πληροφορίες . Και τελευταίο εάν δεν θέλεις να βλέπεις τις ερωτήσεις - πληροφορίες μου μπορείς απλά να με κανείς μια σιγαση δεν ξέρω και εγώ τι. Καληνύχτα

ΓΑΜΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.664
Πόντοι
7.195
τα παλια μελη σε αυτα τα σαπακια,σταματησαν και τις βολτες και τις συναντησεις...καποτε ο μπουξος εγραφε κατεβατα..τωρα για ποια να γραψει;...βγαιναμε βολτα 5-6 ατομα και δεν ξεραμε σε ποια να μπουμε.μπαιναμε ο καθενας σε ξεχωριστες και μετα λεγαμε πως περασαμε.υπηρχε μυστηριο,υπηρχε ωραια ατομοσφαιρα..τωρα ουτε απ εξω....
Το πηγές πολύ παλιά.....Δεν φταίει μόνο ο,τι δεν υπάρχουν καλές, ωραίες στην πιάτσα....ούτε και ο,τι οι αντοχές μας πέσανε.
Φταίει κυρίως πως με τα χρόνια γίνεσαι και πιο επιλεκτικός.
Θυμάμαι όπως λες πριν 15 χρόνια ίσως και λίγο παραπάνω,βγαίναμε με φίλο σταμπαραμε στην τσάρκα 5-6
Λέγαμε εγώ πάω 1,4,6 εσύ2,3,5.
Στναντιομαστε έξω λέμε αν κάτι από αυτά ήταν πολύ καλό.....μήπως και αλλάξει κάτι στις επιλογές.
Τώρα πηγαίνεις βλέπεις κάτι....βαριά να έχεις 2επιλογες. Επιιλέγεις λες και κάνεις ψυχικό και αφού μπεις ξεχνάς και την δεύτερη επιλογή που είχες........
Νομίζω πολλά παίζουν ρόλο, μεγαλώσαμε,οι περισσότεροι παλιοί,οι τσάρκες δεν είναι για μας....ψάχνεις αλλά γούστα, γούστα που ενδεχομένως μόνο σε μασαζοκοπελες,ή βίζιτες μπορείς να βρεις....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.664
Πόντοι
7.195

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.193
Πόντοι
10.555
εμπαινα φορουμ μονο και μονο για να χαβα και να γελασω με τις παρομοιωσεις που εκαναν στα μπουρδελα. θεικες γραφες του gl, karaman7 και Jo145

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Here we go again....

gagarin