123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.705
- Πόντοι
- 3.446
Όχι είναι μέσα στην τιμήτο τελείωμα στο στόμα είναι εξτραδάκι;
Όχι είναι μέσα στην τιμήτο τελείωμα στο στόμα είναι εξτραδάκι;
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με την άδεια σου Αριάνα μου.
ΓυναικαραΣε άλλα νέα έχω φουλ όρεξη με αυτόν τον καιρό
Πως πάνε οι δικές σας καυλες;
Μπισκότο είναι στο πιάτο η buenoThree years back
![]()
εβαλε και βουρτσα στο τραπεζι για εμαςΜπισκότο είναι στο πιάτο η bueno![]()
Πάντα εντός θέματοςΜπισκότο είναι στο πιάτο η bueno![]()
Μάλισταεβαλε και βουρτσα στο τραπεζι για εμας![]()
Αν κάποιος γουστάρει το αναπάντεχο, προχωράς κανονικά;Παιδιά μιλάμε για σώμα
Το σώμα γενικά έχει κάποιες λειτουργίες που δυστυχώς από μόνη μου δεν μπορώ να τις ρυθμίσω
Προκειμένου να αποφευχθεί το αναπάντεχο προτιμώ να μην δώσω κωλο λοιπόν
Λυπάμαι για τον φίλο
Μπορεί να ξανά προσπαθήσει και με τεράστια ευχαρίστηση θα του τον δώσω όπως και για όσο θέλει (δεν τίθεται θέμα πόνου ή δυσαρέσκειας όπως όλοι γνωρίζουν)
Η τιμή είναι ανεξαρτήτως υπηρεσιών αυτή
Ευχαριστώ εκ των προτέρων αγαπητέ για την προτίμηση! Εύχομαι να μπορώ να επανορθώσω!!
Φυσικαι και ΝΟ. Μην διανοηθεις!
Έχει κ 2ο ημίχρονο το παιχνίδι.
![]()
Και λίγα λες. Η θέα στα 4 που στήνεται σου κόβει την ανάσα!Οπτασία
αν τον ενημερωσες πριν ξεκινησει ο αγωνας οτι δεν θα μπορεσεις να κανεις, τοτε οκ. Αλλιως λαθος σου. Οπως επισης αν το ηξερε και συνεχισε, λαθος δικο του.Παιδιά μιλάμε για σώμα
Το σώμα γενικά έχει κάποιες λειτουργίες που δυστυχώς από μόνη μου δεν μπορώ να τις ρυθμίσω
Προκειμένου να αποφευχθεί το αναπάντεχο προτιμώ να μην δώσω κωλο λοιπόν
Λυπάμαι για τον φίλο
Μπορεί να ξανά προσπαθήσει και με τεράστια ευχαρίστηση θα του τον δώσω όπως και για όσο θέλει (δεν τίθεται θέμα πόνου ή δυσαρέσκειας όπως όλοι γνωρίζουν)
Η τιμή είναι ανεξαρτήτως υπηρεσιών αυτή
Ευχαριστώ εκ των προτέρων αγαπητέ για την προτίμηση! Εύχομαι να μπορώ να επανορθώσω!!
Three years back
![]()
Θεωρώ ότι στην Αριάνα οι περισσότεροι πάνε για το anal που προσφέρει.αν τον ενημερωσες πριν ξεκινησει ο αγωνας οτι δεν θα μπορεσεις να κανεις, τοτε οκ. Αλλιως λαθος σου. Οπως επισης αν το ηξερε και συνεχισε, λαθος δικο του.
το θέμα είναι στο ραντεβού να μπορεί να μας πει την άποψη της όμωςΟι απόψεις είναι σαν τις κολοτρυπιδες και η αριανα έχει την πιο λαχταριστή
Θα τον έχω έτοιμο σήμερα!!