Antidote
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 43
- Like
- 14.639
- Πόντοι
- 11.646
Αυτό το μήνυμα μπορεί και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σουΜην με ενοχλεις!βλεπω τωρα![]()

Αυτό το μήνυμα μπορεί και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σουΜην με ενοχλεις!βλεπω τωρα![]()
Το ωραιο το θαυμαζουμεΑυτό το μήνυμα μπορεί και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου![]()
Λιγο βυζι πρεπει να βαλεις...να ειναι φουλ κομπλε το πακετο μαζι....Σε άλλα νέα έχω φουλ όρεξη με αυτόν τον καιρό
Πως πάνε οι δικές σας καυλες;
ΝΟΛιγο βυζι πρεπει να βαλεις...να ειναι φουλ κομπλε το πακετο μαζι....
No, no, no. Felicidades!!
Σωστή. Καλύτερα χίλιες φορές φυσική, μην αλλάξεις τίποτα. Κούκλα είσαι.
Προς τιμή σου η θετική απάντηση. Απόλυτος επαγγελματισμός.
Ρε μανάρι τι είναι αυτά βραδιάτικα; Πύραυλο μας τον έκανες...Σε άλλα νέα έχω φουλ όρεξη με αυτόν τον καιρό
Να σας κάνω το ‘κυρίως μέρος’ πακέτο για σπίτι;Ωραίο σύστημα, προσφέρονται υπηρεσίες πακέτο αλλά αν το κυρίως μέρος είναι εκτός διαθεσιμότητας πληρώνεις την ίδια τιμή. Πραγματικός
σεβασμός στον πελάτη. Πως το έλεγε ο συγχωρεμένος Γεωργίου: «τα εμά εμά και τα εσά εμά;;;». Και αυτό εσύ το αποκαλείς επαγγελματισμό;![]()
Σε άλλα νέα έχω φουλ όρεξη με αυτόν τον καιρό
Να σας κάνω το ‘κυρίως μέρος’ πακέτο για σπίτι;
ειναι πολυ ωραιος ο ατιμοςΗ Αριάνα φημίζεται για τις αντοχές της στο πρωκτικό, αλλά, όπως όλες οι κοπέλες που προσφέρουν πρωκτικό, μπορεί να έχει κάποιες μέρες που να μη νιώθει άνετα και θέλει να αποφύγει ατυχήματα. Αυτό θα πρέπει να είναι σεβαστό. Δεν είναι θέμα πελάτη, αλλά καθαρά δικό της θέμα.
Στο κάτω κάτω είναι προτιμότερο να το αρνηθεί παρά να γίνει ατύχημα και ξενερώσεις, έτσι δεν είναι;
Κατά τη γνώμη μου, τέτοιες μέρες, καλό θα ήταν να ακυρώσει όλα τα ραντεβού της, ειδικά σε όποιους επιθυμούν πρωκτικό, μιας και αυτό συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της.
Προσωπικά έχω ζητήσει από όσες κοπέλες το προσφέρουν, να μου το αρνηθούν έαν δε νιώθουν άνετες, και προς αποφυγήν ατυχημάτων.
Αμέσως εσύ αν δεις κώλο.
![]()
Ο πελάτης μου εάν θέλει θα με ξανά πάρει και θα εξυπηρετηθεί όπως του αντιστοιχεί γιατί ξέρει πως τίθεται θέμα ανθρώπινου οργανισμού και όχι εργαλειοποίησης..Είσαι απαράδεκτη και αυτό επιβεβαιώνεται από την απάντησή σου. Αντί να ζητήσεις συγγνώμη από τον πελάτη σου, στον οποίο είτε θα έπρεπε να είχες ζητήσει λιγότερα χρήματα ή να αναβάλεις το ραντεβού προκειμένου να είσαι σε θέση προσφέρεις αυτά για τα οποία πληρώνεσαι, θες να βγεις και από πάνω. Αρπακτικό μπορεί να είσαι, επαγγελματίας σίγουρα όχι και με τέτοιες εξυπνακίστικες απαντήσεις δεν κάνεις αντιπερισπασμό, μόνο εκτίθεσαι περισσότερο.
Τι κωλαρα απίστευτη είναι αυτή ρε Αριανα !!! Σε ποιο hotel είναι αυτό το ωραίο δωμάτιο στη φώτο ??Σε άλλα νέα έχω φουλ όρεξη με αυτόν τον καιρό
Ούτε σε ξέρω, ούτε με ενδιαφέρει να σε ξέρω και επειδή είσαι γυναίκα δε σημαίνει ότι θα είμαι πιο επιεικής μαζί σου. Θα ήμουν δε υποκριτής αν ήθελα να κάνω χρήση των υπηρεσιών σου ενώ στηλιτεύω τη συμπεριφορά σου. Αυτό που έγινε είναι ότι απάντησα σε έναν άλλο χρήστη και εσύ έκρινες σκόπιμο να παρέμβεις επειδή δε σου άρεσε η αντίθετη - επικριτική άποψη. Κατά τα λοιπά, ουδείς μίλησε για εργαλειοποίηση, αλλά για συμπεριφορά παρόχου προς λήπτη υπηρεσίας: το να θέλεις την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο. Γίνεται; Δε γίνεται! Άλλωστε στο έγραψε και άλλος χρήστης ότι θα έπρεπε να είχες ακυρώσει, δεν είμαι μόνο εγώ ο «κακός».Ο πελάτης μου εάν θέλει θα με ξανά πάρει και θα εξυπηρετηθεί όπως του αντιστοιχεί γιατί ξέρει πως τίθεται θέμα ανθρώπινου οργανισμού και όχι εργαλειοποίησης..
Απαράδεκτοι είναι οι τρόποι εκφρασης σου σε κοπέλα που δεν ξέρεις (και δεν θα μάθεις και ποτέ με αυτή την στάση)
Καλό υπόλοιπο!
Σε άλλα νέα έχω φουλ όρεξη με αυτόν τον καιρό