piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 2.201
- Πόντοι
- 216
Κάπου εδώ να θυμίσουμε πως πρόκειται για ανθρώπους και όχι ρομπότ..

Κάπου εδώ να θυμίσουμε πως πρόκειται για ανθρώπους και όχι ρομπότ..
Προς τιμή σου η θετική απάντηση. Απόλυτος επαγγελματισμός.Παιδιά μιλάμε για σώμα
Το σώμα γενικά έχει κάποιες λειτουργίες που δυστυχώς από μόνη μου δεν μπορώ να τις ρυθμίσω
Προκειμένου να αποφευχθεί το αναπάντεχο προτιμώ να μην δώσω κωλο λοιπόν
Λυπάμαι για τον φίλο
Μπορεί να ξανά προσπαθήσει και με τεράστια ευχαρίστηση θα του τον δώσω όπως και για όσο θέλει (δεν τίθεται θέμα πόνου ή δυσαρέσκειας όπως όλοι γνωρίζουν)
Η τιμή είναι ανεξαρτήτως υπηρεσιών αυτή
Ευχαριστώ εκ των προτέρων αγαπητέ για την προτίμηση! Εύχομαι να μπορώ να επανορθώσω!!
Σε άλλα νέα έχω φουλ όρεξη με αυτόν τον καιρό
Πως πάνε οι δικές σας καυλες;
Μην με ενοχλεις!βλεπω τωρα
Μούναρος από τους λίγους...Σε άλλα νέα έχω φουλ όρεξη με αυτόν τον καιρό
Αυτό το μήνυμα μπορεί και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σουΜην με ενοχλεις!βλεπω τωρα![]()
Το ωραιο το θαυμαζουμεΑυτό το μήνυμα μπορεί και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου![]()
Λιγο βυζι πρεπει να βαλεις...να ειναι φουλ κομπλε το πακετο μαζι....Σε άλλα νέα έχω φουλ όρεξη με αυτόν τον καιρό
ΝΟΛιγο βυζι πρεπει να βαλεις...να ειναι φουλ κομπλε το πακετο μαζι....
No, no, no. Felicidades!!
Σωστή. Καλύτερα χίλιες φορές φυσική, μην αλλάξεις τίποτα. Κούκλα είσαι.
Προς τιμή σου η θετική απάντηση. Απόλυτος επαγγελματισμός.
Ρε μανάρι τι είναι αυτά βραδιάτικα; Πύραυλο μας τον έκανες...Σε άλλα νέα έχω φουλ όρεξη με αυτόν τον καιρό
Να σας κάνω το ‘κυρίως μέρος’ πακέτο για σπίτι;Ωραίο σύστημα, προσφέρονται υπηρεσίες πακέτο αλλά αν το κυρίως μέρος είναι εκτός διαθεσιμότητας πληρώνεις την ίδια τιμή. Πραγματικός
σεβασμός στον πελάτη. Πως το έλεγε ο συγχωρεμένος Γεωργίου: «τα εμά εμά και τα εσά εμά;;;». Και αυτό εσύ το αποκαλείς επαγγελματισμό;![]()