Εδώ το βάζουμε ακαποτα στο ελεύθερο στοματικό θα κολοσουμε;;;Δεν φοβάστε ρε. Μην κολλήσετε τίποτα +??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέτυχα τη μελαχρινή ζουμερή Μαρία στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα χωρίς πολυκοσμία στην αναμονή και φυσικά μπήκα! Χωρίς να κάνει κάτι ξεχωριστό, με καυλώνει το όλο στυλ της, συν το ότι δουλεύει σε ώρες που με βολεύει... 
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.048
- Πόντοι
- 43.828
Καλή επιλογή η Μαρία για τίμιο πρωινό ξεφόρτωμα...Πέτυχα τη μελαχρινή ζουμερή Μαρία στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα χωρίς πολυκοσμία στην αναμονή και φυσικά μπήκα! Χωρίς να κάνει κάτι ξεχωριστό, με καυλώνει το όλο στυλ της, συν το ότι δουλεύει σε ώρες που με βολεύει...![]()
Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.878
- Πόντοι
- 201
Μετά τον εμβολιασμό της κατά του COVID19, η Βίκυ άρχισε να αλλάζει εντελώς συμπεριφορά και εμφάνιση (προς το χειρότερο δυστυχώς). Έγινε άλλη γυναίκα! Ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα!
Διαγραμμένο μέλος 175640
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 83
- Like
- 30.653
- Πόντοι
- 28.636
Συνεχίζει και κάνει!!!Το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό που έκανε στο Πιπίνου 118 και στο Βέργας 3 το συνεχίζει ή το σταμάτησε η Βίκυ;
Απλά θα σου στοιχίσει λίγο ακριβότερα...
20€+20€=40€

Johnstef
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 99
- Like
- 13.759
- Πόντοι
- 12.586
H ερώτησή σου είναι για το αντίστοιχο νήμα για τα στούντιο, όχι γι' αυτό εδώ.Καλησπερα σας,Η τινα απο κηφισου την εχει παρει κανενας?.Αξιζει ?.Γι αυτο ρωταω
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 343.933
- Πόντοι
- 164.590
Θα συμφωνήσω απόλυτα με το 1ο μέρος, με το 2ο ο καθένας κάνει κουμάντο στη τσέπη του, το 3ο νομίζω δε χρειαζόταν.Μιλάμε πάντα για ό,τι ανακοινώνεται κ ό,τι γίνεται στο 20ρικο.
Όσοι πληρώνουν 40άρια κ 50άρια για τη Βίκυ που τη παίρναμε στη Κολωνούκαι χαίρονται κ το λένε για εξυπνάδα, τι να πώ...
Η ανθρώπινη μαλακία δεν έχει τέρμα...
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.048
- Πόντοι
- 43.828
Σίγουρα κάνει ο καθένας ότι θέλει στη τσέπη του!Θα συμφωνήσω απόλυτα με το 1ο μέρος, με το 2ο ο καθένας κάνει κουμάντο στη τσέπη του, το 3ο νομίζω δε χρειαζόταν.
Το ότι μετά τα χρεώνουν ως επιτυχία καυτηριάζω...
Όπως π.χ. έκαναν μερικοί, λίγα χρόνια πριν, με τη "Σαντορινιά" του Φ17 με το φουλ στα 20€. Δίνανε 200άρια για φουλ μαζί της κ γράφανε μετά για τρομερή ευκαιρία

n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 343.933
- Πόντοι
- 164.590
Εγώ πάντως με 20 ευρώ φουλ την είχα πάρειΣίγουρα κάνει ο καθένας ότι θέλει στη τσέπη του!
Το ότι μετά τα χρεώνουν ως επιτυχία καυτηριάζω...
Όπως π.χ. έκαναν μερικοί, λίγα χρόνια πριν, με τη "Σαντορινιά" του Φ17 με το φουλ στα 20€. Δίνανε 200άρια για φουλ μαζί της κ γράφανε μετά για τρομερή ευκαιρία![]()
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.048
- Πόντοι
- 43.828
ΣωστόςΕγώ πάντως με 20 ευρώ φουλ την είχα πάρει
Αν διαβάσεις τις κριτικές όσων έδωσαν 200άρια, θα λυθείς στο γέλιο...
Σημερα πρωι, Φυλής 67 κλειστο. Καταθεση στο 66Δ στη Σαρα απο Ρωσια 23 ετων. Ειναι νταρντανα με μεγαλα βυζια, κρεμαστα καπως και βαρια. Μου αρεσαν. Γλυκυτατο προσωπο, ειδικα με το καυλι μου μεσα στο στομα της. Τελειωσα με εκεινη απο πανω και εμενα να νιωθω τα βυζια της πανω μου. Κωλος μετριος για τα γουστα μου. Πιπα με ρωτησε με ή χωρις. Φιλοτιμη γενικα, προσφερει χαδακια κ φιλακια στο σωμα.
Φ59 Βανα
Φ71 ισογειο Ντιανα
Φ71 οροφος Βικτωρια και Χλοη, η δευτερη ειναι αδυνατη με ελαφρως πεταχτο κωλαρακι
Φ59 Βανα
Φ71 ισογειο Ντιανα
Φ71 οροφος Βικτωρια και Χλοη, η δευτερη ειναι αδυνατη με ελαφρως πεταχτο κωλαρακι
Τελευταία τροποποίηση:
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 14.115
- Πόντοι
- 3.246
Όχι, τελευταία φορά την πήρα την 1η μέρα που έπιασε στην υπόγα (μου έκανε και πλάκα ότι της κάνω ποδαρικό) και ποιο πρίν στο Φ65, αν θυμάμαι καλά 3-4 φορές.Την έχεις πάρει τελευταία ?
Έχει κάτι τεράστια σπυριά στο ύψος του κόκκυγα και παραμορφωμένο δέρμα εκεί γύρο.....
Λίγο τρομακτικό - αν όχι επικίνδυνο .....![]()
...εδώ τι να σου απαντήσω?Όσο σφιχτό μουνάκι και να έχει, δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ακυρη τελειως για Φυλης και κακάσχημη. Ούτε πιωμένος δεν δίνεις είκοσι ευρώ για να τη γαμησεις αυτή.
Εμένα το σώμα της δεν με χάλαγε καθόλου, η φάτσα κλάιν μάιν αλλά γιαυτό την έπαιρνα, γιατί μου έβγαζε και ανεχόταν πολύ δυνατό κάρφωμα, ειδικά μπρούμητα.
Μοιάζει πολύ πάντως με μια Σοφία μελαχρινή λεπτή με κοιλιακούς ινδιανόφατσα κάπως, που ήταν στις πρώτες φουρνιές λατίνων στα κεντρικά πριν τους κλείσουν , οπότε και σκόρπισαν. Μαζί με Κατερίνα, Σάρα(Μαριάννα) Σαρίτα,Νατάσα,Ρόζα και λοιπές.
Μέχρι περίπου τέτοια εποχή πέρυσι.
Αυτή βέβαια είναι ξανθιά και δε νομίζω να είναι η ίδια αλλά μοιάζει.
Όντως μοιάζει πολύ η Σαμάνθα με τη Σοφία που λες
Ήταν γυρολόγος η Σοφία σε πολλά μαγαζιά...
Ναι, το είπα, δεν ξεχνιέται η φάτσα της και οι κοιλίτσα τηςΑυτη ειναι
Διαγραμμένο μέλος 249893
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 855
- Πόντοι
- 81
Όντως μερικοι λεγανε εδω οτι έπαθε χασιμοτο εν τω μεταξύ αρκετοί γνωστοί μου που εμβολιαστηκαν το έπαθαν τυχαίο η οχι δεν το γνωρίζω πάντως δείχνει να εχει συνέλθει αρκετά καμια σχέση με πριν βρίσκει τον καλό της εαυτό παλι.Μετά τον εμβολιασμό της κατά του COVID19, η Βίκυ άρχισε να αλλάζει εντελώς συμπεριφορά και εμφάνιση (προς το χειρότερο δυστυχώς). Έγινε άλλη γυναίκα! Ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα!
Διαγραμμένο μέλος 175640
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 83
- Like
- 30.653
- Πόντοι
- 28.636
Χθες που είδα ανέβασε τον τιμοκατάλογο....Εγώ πάντως με 20 ευρώ φουλ την είχα πάρει
Κατάρ

Τελευταία τροποποίηση:
Πρυτανης
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 53
- Like
- 7.818
- Πόντοι
- 4.715
Προσυπογράφω για Αμερική και ειδικά N.Y όπου έχω περάσει κι εγώ για ένα χρόνο.Ωραια ειναι η μια απο τις δεκαδες φωλολατινες!!! Γενικα οι Λατινες εχουν κωλο χαρακτηρα, την εχουν δει μουναρες και εχουν αυτο το τουπέ. Μην πιανεις βυζια, δεν βγαζω σουτιεν... γενικα ειναι πολυ ΦΟΛΑ!!! Ακομα και στην χωρα τους το παίζουν γενικα ντιβες. Εγω οταν ζουσα στην Νεα Υόρκη και εκει για τον Π....καβαλα ηταν. Γενικα αντρες γυναίκες δεν εχουν μπεσα, θα σου κανουν την πουστια
Πουτανόσκυλα . Το έχει η ράτσα. Τέσσερα παιδιά από τέσσερις διαφορετικούς άντρες για να παίρνουν επιδόματα.
Low life ξέκωλα.
Περιφερόμενοι γύπες !
Το DNA φυγείν αδύνατον.
Περπάτημα κάνει καλό
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 46
- Like
- 11.493
- Πόντοι
- 6.246
Για τις μαύρες στην Αμερική τι έχετε να πείτε; Είναι τόσο σούργελα μηδενικής αξίας όπως λένε οι άνθρωποι στα social; Ή υπάρχουν και εξαιρέσεις;Προσυπογράφω για Αμερική και ειδικά N.Y όπου έχω περάσει κι εγώ για ένα χρόνο.
Πουτανόσκυλα . Το έχει η ράτσα. Τέσσερα παιδιά από τέσσερις διαφορετικούς άντρες για να παίρνουν επιδόματα.
Low life ξέκωλα.
Περιφερόμενοι γύπες !
Το DNA φυγείν αδύνατον.
Σόρρυ για το σπαμ!
απλά καλά είναι να μαθαίνουμε όλοι..Αλλιώς ας διαγραφεί και να το βάλω στο σχολιασμό
Ειμαι φαν των Λατινων, λογω του πισω συστηματος τους. Εχω παει σιγουρα με πανω απο 100. Γενικα ηταν οκ, χωρις να μου βαζουν περιορισμους που να με ενοχλουν. Καποιες ειναι πολυ ευχαριστες. Τρανταχτη φολα εχω φαει μονο μια φορα σε στουντιο. Την ειχα στα 4 και ξαφνικα κατεβασα στροφες, οχι γιατι κοντευα να τελειωσω, αλλα ετσι για να απολαυσω. Η καριολα ομως νομισε οτι το εκανα για να μην τελειωσω κ για να την καθυστερησω, κι ας μην ειχε περασει ο χρονος. Με εβρισε στα Ισπανικα λεγοντας με maldito και εφυγε. Λεγοταν Σαμανθα με πλαστικα βυζια και κωλαρα, στη Θησεως.
Άκας Kωλάντερος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 34
- Like
- 21.777
- Πόντοι
- 7.446
Dubai anal chocolate...Χθες που είδα ανέβασε τον τιμοκατάλογο....
Ντουμπάι
![]()

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 60K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 22K
και χαίρονται κ το λένε για εξυπνάδα, τι να πώ...