Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.826
Πόντοι
206
Αγάπη αν Θες να με γνωρίσεις υπάρχει το κάνε σεξ μπες πάρε με τηλέφωνο και τα λέμε όλα από εκεί εδώ είναι άλλο το θέμα μέσα εδώ υπάρχει το όνομα μου και ένας άνθρωπος που με προσβάλει χωρίς να τον έχω προσβάλει η να τον έχει θίξει ποτέ σε κάτι ενω δεν με γνωρίζει καθολου ...αν θες να με γνωρίσεις τόσο πολύ πάρε με ένα τηλέφωνο και κανονίζουμε τα πάντα από εκεί σχετικά με το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει ωστόσο αν θες να απαντήσεις κάτι απάντησε κάτι σχετικά με το πρόβλημα που υπάρχει και όχι με κάτι διαφορετικό που ζητάς !!!
Δεν θέλω να σε γνωρίσω. Μπορεί να ήθελα αλλά με όσα έχω διαβάσει από εσένα, άλλαξα γνώμη...

Valeriavaleria

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
56
Πόντοι
0
Δεν θέλω να σε γνωρίσω. Μπορεί να ήθελα αλλά με όσα έχω διαβάσει από εσένα, άλλαξα γνώμη...
Καλύτερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άμα δεν είσαι άνθρωπος πάνω από όλα τι να σε κάνω :/

cazzoduro(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Like
29
Πόντοι
0
Φίλε μου θα σου πω αλλά μην σε μπερδέψω, επειδή και εγώ στο ψάξιμο είμαι. Η Red Velvet όπου παλιότερα είχε αγγελία μόνο στο kanesex/kalosex αν θυμάμαι καλά, όπου είχε πολύ ωραίες φωτογραφίες χωρίς πρόσωπο και δεν έδινε αριθμό παρά μόνο αν της μιλούσες μέσα από το site....Τώρα πρέπει να ονομάζετε Asspirin και αν θες να την βρεις, κοίτα στο kanesex, όπου πάλι δεν δείχνει πρόσωπο, πάλι δεν δίνει τηλέφωνο, εκτός αν μιλήσετε μέσα από το site και αυτή την φορά δεν έχει καλές φώτο κι ας είναι γυμνή. Επίσης καθώς ψάχνω να την βρω, σε κάποια σχόλια διάβασα ότι έχει μεγάλη μύτη. Αυτό στα αρχίδια μας επειδή την έχουμε μεγάλη. Τώρα αν βρεις κάτι και αν όντως η Red Velvet είναι η Asspirin, ειδοποίησε με !
Ναί, από τις φωτο δεν μπορώ να καταλάβω άν είναι αυτή,,την είχα πάρει κ είχα μιλήσει τότε και ήταν να την επισκεφτώ αλλά το ακύρωσε γιατί κάτι της συνέβη...μετά χάθηκε και ξαναέβαλε πάλι αγγελία αλλά για πολύ λίγες μέρες κ μετά πάλι χάθηκε...Αν έχεις κ σύ τπτ νεότερο εδώ..ευχαριστώ

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.773
Πόντοι
266
Το γνωστό παρεακι

Συνημμένα

• FB_IMG_1746376951446.jpg
    FB_IMG_1746376951446.jpg
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 50

kako_pedi

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Ναί, από τις φωτο δεν μπορώ να καταλάβω άν είναι αυτή,,την είχα πάρει κ είχα μιλήσει τότε και ήταν να την επισκεφτώ αλλά το ακύρωσε γιατί κάτι της συνέβη...μετά χάθηκε και ξαναέβαλε πάλι αγγελία αλλά για πολύ λίγες μέρες κ μετά πάλι χάθηκε...Αν έχεις κ σύ τπτ νεότερο εδώ..ευχαριστώ
Την είχες πάρει αλλά.... . Και δεν κράτησες το τηλέφωνοοοο. Μια χαρά, το 'χω κάνει και γω αυτό !

Valsr

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους σας παρακολουθώ καιρό σαν επισκέπτης και μόλις άνοιξα τον λογαριασμό....θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι οποίος μπορεί δηλαδή να μου δώσει κάποιος συμβουλές...εχω πάει 2 φορές όλες και όλες με τρανς με μια κοπέλα που έχω γνωρίσει στο τιντερ σαν ενεργητικός εγώ...εδώ και καιρό όμως θέλω και νιώθω έτοιμος να δοκιμάσω παθητικό που με καυλώνει πάρα πολύ στην ιδέα και μόνο...από όσες έχω δει από τις αγγελίες και ψάξιμο γενικά με καυλώνει πολύ η lisy lopez...θα ήθελα να σας ρωτήσω σαν πρωτάρης για πρώτη φορά θα μου την προτιμάτε η δεν θα τα καταφέρω πιστεύετε λόγο μεγέθους...παντός αυτή με καυλώνει περισσότερο από όλες όσες έχω δει

Gold-2024

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2024
Like
32
Πόντοι
0
Σωστά τα λες. Κι εμένα με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες. Θα προσέθετα πως το βασικότερο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν είναι οπαδός της Ρόμα ή όχι...
Παιδια μακριά, κλεφτρονι Ρομά, πήγε γνωστός μου, του εκοψε και του έκλεψε Σταυρό 700€ με την αλυσίδα το ελάχιστο, όταν το πήρε χαμπάρι ήταν πολύ αργά. Ούτε για αστείο εκεί πέρα

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
36
Like
4.432
Πόντοι
1.446
Παιδια μακριά, κλεφτρονι Ρομά, πήγε γνωστός μου, του εκοψε και του έκλεψε Σταυρό 700€ με την αλυσίδα το ελάχιστο, όταν το πήρε χαμπάρι ήταν πολύ αργά. Ούτε για αστείο εκεί πέρα
Ρατσιστής είσαι ;:2funny::2funny::2funny::headbang::headbang::headbang:

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.347
Πόντοι
201
Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα για όσους "νέους" πάνε σε ιερόδουλες ή τρανς ιερόδουλες.
Μαζί μας έχουμε μόνο το χρηματικό αντίτιμο που έχουμε συμφωνήσει τηλεφωνικά. Άντε και το κινητό μας.
Χρυσές αλυσίδες, ακριβά ρολόγια, παραπάνω μετρητά, κάρτες κτλ είναι εντελώς άχρηστα και υπάρχει κίνδυνος να φύγουμε χωρίς αυτά.
Προφανώς δε μιλάω για όλες τις σεξεργάτριες. Αλλά δυστυχώς είναι κάποιες που ούτε επαγγελματίες είναι αλλά είναι και κλεφτρόνια.

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
202
Πόντοι
20
Έχει εμπειρία κάνεις;

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
36
Like
4.432
Πόντοι
1.446
Έχει εμπειρία κάνεις;
Δεν έχω κάνει ποτέ ιππασία άρα δεν έχω εμπειρία, λυπάμαι...

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.275
Πόντοι
441
Έχει εμπειρία κάνεις;
Ρε μούτρα είδες;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
202
Πόντοι
20

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom