Νέα

Κάτοικος κέντρου Αθήνας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lemmy13!!!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.915
Πόντοι
216
Πάντως σήμερα ήταν άδεια από κίνηση η Αθήνα..
Αν εξαιρέσεις ένα δύο μηχανάκια που μιλούσαν και μας πήγαιναν καρότσι στην Ιπποκράτους

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.109
Πόντοι
206
Κάθε μέρα από τύχη ζούμε σε αυτή την χαβούζα που λέγεται κέντρο Αθήνας.Πριν λίγη ώρα από το συμβάν , πέρασα κάτω από τον σταθμό στη Σαρανταπόρου, επιστρέφοντας από νυχτερινή έξοδο και δεν ξέρεις όταν κυκλοφορείς με μηχανή αυτός που θα στην πέσει πχ στο φανάρι αν μπορεί να σου τραβήξει μαχαίρι.Αυτη την φορά είχα βγει με το αυτοκίνητο λόγω βροχής αλλά και έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα,τον τελευταίο χρόνο,αναγκάζομαι να παρκάρω 4,5 τετράγωνα μακριά από το σπίτι μου και ειδικά βράδυ.Οποτε στην διαδρομή για το σπίτι άνετα στην πέφτουν.
Αυτους που ψηφίζετε και που τα φερέφωνα τους καθημερινά διαφημίζουν μια επιτελική χώρα,πόσοι τους φυλάνε τελικά;

Τελευταία τροποποίηση:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
45.917
Πόντοι
10.411

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.915
Πόντοι
216
Εν τω μεταξύ στην ίδια οδό βρίσκεται και το τμήμα..

• Θυμός
Αντιδράσεις: j 1973

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.190
Πόντοι
2.846
Έχει προβλήματα το κέντρο αλλά συνoλικά όποιος φοβάται στο κέντρο της Αθήνας είναι χέστης και δεν έχει δει στη ζωή του πραγματικά επικίνδυνη πόλη.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.550
Πόντοι
3.506
Έχει προβλήματα το κέντρο αλλά συνoλικά όποιος φοβάται στο κέντρο της Αθήνας είναι χέστης και δεν έχει δει στη ζωή του πραγματικά επικίνδυνη πόλη.
Ασφαλές συγκριτικά, είναι. Παραμένει όμως χαβούζα για όποιον θέλει να ζει ανθρωπινά.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.190
Πόντοι
2.846
Ασφαλές συγκριτικά, είναι. Παραμένει όμως χαβούζα για όποιον θέλει να ζει ανθρωπινά.
Παίκτη κέντρο Αθήνας είναι και να ζεις σε μονοκατοικία με πάρκινγκ στο Μετς και σε υπόγειο στο Μεταξουργείο, όπως προάστια είναι και το δυάρι του 1970 στη Λυκόβρυση και η καινούρια μονοκατοικία στη Βούλα, it's not one thing. Και είναι και θέμα ανθρώπου και ηλικίας. Εγώ π.χ. ανάμεσα σε Μετς και προάστια θα διάλεγα Μετς, άλλος προάστια γιατί π.χ. είναι παππούς, δε γουστάρει να βγαίνει συχνά και θέλει την ησυχία του. Αν με την έννοια του ανθρώπινα εννοείς να σε σέβονται π.χ. στο δρόμο και να σταματάνε στη διάβαση, να πηγαίνεις σε δημόσια υπηρεσία και να μη σου χαλάει η μέρα, να έρχεται στην ώρα του το λεωφορείο και να είναι καθαρό κλπ., στην Ελλάδα πουθενά δεν έχει τέτοια, οπότε όπου και να μένεις αρχίδια ποιότητα ζωής έχεις από αυτήν την άποψη.

Τελευταία τροποποίηση:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.586
Πόντοι
456

Για τον άνδρα ποιος τον γαμάει τον φόβο; Η αηδία είναι που ενοχλεί

Για μια κοπέλα όμως νεαρή αυτές οι περιοχές είναι ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ. Μία φορά να της τύχει ένας παλαβός είναι αρκετή

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.190
Πόντοι
2.846
Για τον άνδρα ποιος τον γαμάει τον φόβο; Η αηδία είναι που ενοχλεί

Για μια κοπέλα όμως νεαρή αυτές οι περιοχές είναι ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ. Μία φορά να της τύχει ένας παλαβός είναι αρκετή

Παλαβός μπορεί να τύχει σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη ρε bro, και στο Λονδίνο στα night buses έχει sexual οffences και περιστατικά βίας αρκετά συχνά. Όμως, θεωρείται μια σε γενικές γραμμές ασφαλής πόλη.
Η Αθήνα δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ρίσκο. O μέσος Έλληνας τα φουσκώνει γιατί είναι κλανιάρης και γκρινιάρης και θέλει να νομίζει ότι ζει στη Τijuana.

Τελευταία τροποποίηση:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.347
Πόντοι
206
Εσεις που μένετε και ξέρετε την Αθηνα καλά,θα ηθελα να ρωτησω ποιες περιοχες ειναι καλές για αγορά ενος μικρου διαμερίσματος σε σχετικα καλή τιμή γιατι δεν ειμαι και πλουσιος.Σεπόλια ας πουμε βλεπω ειναι φθηνα σχετικά αλλα θα παιζει πολυ εγκληματικότητα λογικά.Βεβαια εχει το καλό οτι περιοχες Σεπόλια Κυψελη κτλ..ειναι κοντά στα μπουρδελάκια οποτε αυτο ειναι ενα συν!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.288
Πόντοι
10.656
Εσεις που μένετε και ξέρετε την Αθηνα καλά,θα ηθελα να ρωτησω ποιες περιοχες ειναι καλές για αγορά ενος μικρου διαμερίσματος σε σχετικα καλή τιμή γιατι δεν ειμαι και πλουσιος.Σεπόλια ας πουμε βλεπω ειναι φθηνα σχετικά αλλα θα παιζει πολυ εγκληματικότητα λογικά.Βεβαια εχει το καλό οτι περιοχες Σεπόλια Κυψελη κτλ..ειναι κοντά στα μπουρδελάκια οποτε αυτο ειναι ενα συν!
τυπε αμα μου δινανε τσαμπα διαμερισμα στα σεπολια, την επομενη μερα θα το ειχα πουλησει στο 80% της αξιας του απλα για να φυγει απτα χερια μου...
Εκει στο "τριγωνο" Σεπολια/Αγ.Παντελεημονας/Κολωνος ειναι η μορντορ της Αθηνας, no man's land.

Κανε καλυτερη ερευνα αγορας, μην επικεντρωνεσαι τοσο στο καρακεντρο της πολης οσο σε περιοχες που εχουν ευκολη συγκοινωνια αν δεν εχεις αμαξι, ή ευκολη προσβαση σε κεντρικους δρομους προς πασα κατευθυνση (οσο αυτο γινεται) αν εχεις αμαξι. Αν εχεις λεφτα στο χερι κοιτα και λιγο πιο ακριβα σπιτια και κανε χοντρο παζαρι, παντα υπαρχουν ευκαιριες ή ανθρωποι που θελουν φρεσκο αμεσο μετρητο.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.347
Πόντοι
206
τυπε αμα μου δινανε τσαμπα διαμερισμα στα σεπολια, την επομενη μερα θα το ειχα πουλησει στο 80% της αξιας του απλα για να φυγει απτα χερια μου...
Εκει στο "τριγωνο" Σεπολια/Αγ.Παντελεημονας/Κολωνος ειναι η μορντορ της Αθηνας, no man's land.

Κανε καλυτερη ερευνα αγορας, μην επικεντρωνεσαι τοσο στο καρακεντρο της πολης οσο σε περιοχες που εχουν ευκολη συγκοινωνια αν δεν εχεις αμαξι, ή ευκολη προσβαση σε κεντρικους δρομους προς πασα κατευθυνση (οσο αυτο γινεται) αν εχεις αμαξι. Αν εχεις λεφτα στο χερι κοιτα και λιγο πιο ακριβα σπιτια και κανε χοντρο παζαρι, παντα υπαρχουν ευκαιριες ή ανθρωποι που θελουν φρεσκο αμεσο μετρητο.
Ευχαριστω για την απαντηση σου.Λεφτα πολλα δυστυχως δεν υπαρχουν,οπως ουτε και αμαξι.Εχω συνηθισει με συγκοινωνιες μετρο,λεωφορεια κτλ στην Αθηνα οταν ειχα μεινει παλιοτερα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.288
Πόντοι
10.656
Ευχαριστω για την απαντηση σου.Λεφτα πολλα δυστυχως δεν υπαρχουν,οπως ουτε και αμαξι.Εχω συνηθισει με συγκοινωνιες μετρο,λεωφορεια κτλ στην Αθηνα οταν ειχα μεινει παλιοτερα
Γι αυτο σου λεω, μην θεωρεις "θετικο" οτι μια περιοχη ειναι κοντα στα μπουρδελα, γιατι αυτες οι περιοχες ειναι και ολοκληρωτικα μπουρδελα για να μεινει ανθρωπος. Η κοκκινη γραμμη του μετρο σε ~10 λεπτα σε εχει παει κεντρο, ειτε στα μπουρδελα ειτε συνταγμα πχ. Ας πουμε Περιστερι ή Νεος κοσμος (στην τυχη διαλεγω σχετικα "φθηνες" περιοχες συγκριτικα με αλλες, πανω στην γραμμη του μετρο για να εχεις ενα παραδειγμα) ειναι κλασεις ανωτερη η ποιοτητα ζωης για μονιμη κατοικια απο τα γκετο του κεντρου. Να προστατευσεις την οικογενεια σου, να μπορεις να βγεις οτι ωρα καυλωσεις χωρις ευτραπελα, να μην βρισκεις σπασμενα αμαξια ή πορτες καθε φορα που λειπεις κτλ. Αστα να τα παρουν οι Κινεζοι επενδυτες να τα κανουν airbnb τα σαπακια αριστερα του κεντρου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom