Nikos_Cuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 260
- Πόντοι
- 20
και εγω μεσα απο κοντα για τις δικες μας! στρειτ πανταΚαι εγώ μέσα full με τέτοια φαση
και εγω μεσα απο κοντα για τις δικες μας! στρειτ πανταΚαι εγώ μέσα full με τέτοια φαση
με το συμπάθιο κιολας ... Γιατι να μην δεν σε εμπιστευτούν ??Για εμενα ειναι το νουμερο ενα για οτι αφορα το mind games ...Φτανει να μου εμπιστευτούν τα κουμαντα ..
Η αίσθηση ειναι ενα μειγμα απο καυλα ,ματι ,ηχους ,εκφρασεις, παλμους ...οσο για την αφη , ο ρολος της άλλοτε ειναι αέρινος αλλοτε καθοριστικός..
![]()
Την εμπιστοσύνη δεν την απαιτείς..οταν εχεις τα προσοντα την διεκδικείς ...με το συμπάθιο κιολας ... Γιατι να μην δεν σε εμπιστευτούν ??
Για μαλακία μιλάμε ή για σαντιγί?Για εμενα ειναι το νουμερο ενα για οτι αφορα το mind games ...Φτανει να μου εμπιστευτούν τα κουμαντα ..
Η αίσθηση ειναι ενα μειγμα απο καυλα ,ματι ,ηχους ,εκφρασεις, παλμους ...οσο για την αφη , ο ρολος της άλλοτε ειναι αέρινος αλλοτε καθοριστικός..
![]()
Για μαλακία μιλάμε ή για σαντιγί?
Για στριγκάκια σήμερα είναι κάποιος ;
ομαδικη με ψωλαραδες βλεποντας staight τσοντες η καλύτερη καυλα
Μόνο λόγια είμαστε...αντε ρε μαγκες να κανονισουμε
Μέσα ρε φίλεΘα παίξουμε καμία ομαδική?2 άτομα και άνω θέλει
Τι μόνο λόγια ρε αδερφέ αφού κάνουμε ανάρτηση και δεν στέλνει μνμ κάνεις . Εγώ έχω προτείνειΜόνο λόγια είμαστε...
Τι μόνο λόγια ρε αδερφέ αφού κάνουμε ανάρτηση και δεν στέλνει μνμ κάνεις . Εγώ έχω προτείνει
Να πουμε ποτε και που να μαζευτουμεΤι μόνο λόγια ρε αδερφέ αφού κάνουμε ανάρτηση και δεν στέλνει μνμ κάνεις . Εγώ έχω προτείνει
Χοτελ όποιος θέλει σήμεραΝα πουμε ποτε και που να μαζευτουμε