athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.274
- Πόντοι
- 12.756
ΡΕ ψευτηόχι
είναι αυθεντική σκληρή τίμια εργασία

ΡΕ ψευτηόχι
είναι αυθεντική σκληρή τίμια εργασία
Με ρυζογκοφρέτες για side είναι ότι πρέπειΣυγκρινόμενο με ρυζογκοφρέτες , δέρνει κιόλας.
Κατά τα άλλα σαβούρα πολυτελείας.
Κανένα ψέμα δεν είναι όλες οι εργασίες χειρονακτικές υπάρχει και η πνευματική εργασίαΡΕ ψευτη![]()
θα πας φυλακη προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕΚανένα ψέμα δεν είναι όλες οι εργασίες χειρονακτικές υπάρχει και η πνευματική εργασία![]()
Φίλος @Saul να στείλει kran ψάρι σε γάστραθα πας φυλακη προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ
τι ειναι το κραν ψαριΦίλος @Saul να στείλει kran ψάρι σε γάστρα
Σαφώς ανώτερο σε διατροφική αξία το σαβουροπιτόγυρο.Με ρυζογκοφρέτες για side είναι ότι πρέπει
μόνο σαβούρα είναι αλλά αυτός είναι ο χαρακτήρας του![]()
Ακριβό ψάρι των πλουσίων αλβανων κομμουμιστων από την Οχρίδα ,κραν coranτι ειναι το κραν ψαρι
ναι το ξεχασα οτι ειναι ΤεπελενιωτηςΑκριβό ψάρι των πλουσίων αλβανων κομμουμιστων από την Οχρίδα ,κραν coran
Kai διάσημος αρσιβαρίστας οπότε πρόσεχε τα λόγια σου.ναι το ξεχασα οτι ειναι Τεπελενιωτης![]()
ΔΕΝ το κόβωθα πας φυλακη προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ
ΞεκάθαραΣαφώς ανώτερο σε διατροφική αξία το σαβουροπιτόγυρο.
Για να σηκώσει τα αρχίδια του Ατενεζου που είναι 200 κιλά το καθένα από το πρήξιμο, θέλει πολύ δουλειά ακόμα.Kai διάσημος αρσιβαρίστας οπότε πρόσεχε τα λόγια σου.![]()
Στο δικό του κωργιο δεν είχαμε ψάρια μαν μόνο αρουραίουςΑκριβό ψάρι των πλουσίων αλβανων κομμουμιστων από την Οχρίδα ,κραν coran
Στείλε κραν και μήλα Κορυτσάς ...στείλε και λάδι Αγίων Σαράντα κ στείλε και Σκορδα από τα Σκόδρα... σσ κ τουλίπες από τις αλβανικές Άλπεις του βορά κ στείλε κ στείλε αλβανίδα αφού δεν έχω πάρει ποτέ αλβανιδα πλην φυλήςΔΕΝ το κόβω
Χορταινει αλλά δεν είναι για πολύ συχνά γιατί μετά το βαριέσαι κιόλας....Συγκρινόμενο με ρυζογκοφρέτες , δέρνει κιόλας.
Κατά τα άλλα σαβούρα πολυτελείας.
Δε τα ξέρω αυτά εγώ είμαι τρίτης γενιάς ξέρω μόνο τον σνικ και τον Σιν μπόιΣτείλε κραν και μήλα Κορυτσάς ...στείλε και λάδι Αγίων Σαράντα κ στείλε και Σκορδα από τα Σκόδρα... σσ κ τουλίπες από τις αλβανικές Άλπεις του βορά κ στείλε κ στείλε αλβανίδα αφού δεν έχω πάρει ποτέ αλβανιδα πλην φυλής![]()
Τίποτα σαν το αγνό χωριάτικο κρεατακι..Στο δικό του κωργιο δεν είχαμε ψάρια μαν μόνο αρουραίους
Δε τα ξέρω αυτά εγώ είμαι τρίτης γενιάς ξέρω μόνο τον σνικ και τον Σιν μπόι
Μπροστά στον γουλιανο Κερκίνης θα είναι σαν ρυζογκοφρετα.Ακριβό ψάρι των πλουσίων αλβανων κομμουμιστων από την Οχρίδα ,κραν coran
στειλε πρωτα εσυ κομμουνιστη-τσιφλικα τα ζαρζαβατικα,τα κρεατα,το λαδακι και τα λουκανικα και μετα την λες στον Τεπελενιωτη φιλο μαςΣτείλε κραν και μήλα Κορυτσάς ...στείλε και λάδι Αγίων Σαράντα κ στείλε και Σκορδα από τα Σκόδρα... σσ κ τουλίπες από τις αλβανικές Άλπεις του βορά κ στείλε κ στείλε αλβανίδα αφού δεν έχω πάρει ποτέ αλβανιδα πλην φυλής![]()