Διαγραμμένο μέλος 199662
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 13.189
- Πόντοι
- 5.946
Δεν πολυμπαίνω τελευταία αλλά να το πώ...
Εξαφανισμένα τα γαυράκια σήμερα
Εξαφανισμένα τα γαυράκια σήμερα
Δεν έχει κατούρημα σήμερα ,φόρεσαν πάνες οι μπουληδες κ κατουράνε πάνω τουςΔεν πολυμπαίνω τελευταία αλλά να το πώ...
Εξαφανισμένα τα γαυράκια σήμερα![]()

Προβλέπω ριφιφι από Φενέρμπαχτσε ...* * * * * * * *
Παμε για 8 τυπε
Προβλέπω ριφιφι από Φενέρμπαχτσε ...
Εκεί είναι ο νόμος του Αλλάχ![]()
τι να προβλεψεις βρε ΣταμουλοκολαΠροβλέπω ριφιφι από Φενέρμπαχτσε ...
Παλιόκαπιταλιστές ..κλέβετε τα τρόπαια της σοβιετικής μας ΤΣΣΚΑ ...τι να προβλεψεις βρε Σταμουλοκολα![]()

ηγνωστοι τρυπες οπως ειστε τωρα θυμηθηκατε το βολευ.![]()
Επική ανατροπή στο Ρέντη και match ball τίτλου για τον Παναθηναϊκό!
Match ball τίτλου ο Παναθηναϊκός! Παρότι βρέθηκαν πίσω 2-0 από τον Ολυμπιακό οι «πράσινοι» επέστρεψαν και μέσω του tie break άλωσαν το Ρέντη και θέλουν μια νίκη για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα!www.sport-fm.gr
![]()
τα γνωστα σας οπως παντα.α σορρυ ξεχασα.Δεν πολυμπαίνω τελευταία αλλά να το πώ...

πολυαθλητικοι του κωλου.....τιμωρια στο γηπεδο της ντροπης και του φονου...ηγνωστοι τρυπες οπως ειστε τωρα θυμηθηκατε το βολευ.τα γνωστα σας οπως παντα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
α σορρυ ξεχασα.![]()
εισαι αστειος τελικα,περυσι δεν σε ειδα να μιλας για βολευ,α ξεχασα περυσι μονο μπασκετ βλεπατε.πολυαθλητικοι του κωλου.....τιμωρια στο γηπεδο της ντροπης και του φονου...

Πιάνουν τον ΜάηΔεν πολυμπαίνω τελευταία αλλά να το πώ...
περιμένουν να πιάσουν το μαγιοξυλοfile-bare.....εχεις χαζεψειεισαι αστειος τελικα,περυσι δεν σε ειδα να μιλας για βολευ,α ξεχασα περυσι μονο μπασκετ βλεπατε.![]()

Στο ποστ που σου παραθέτω. Δεν ψάχνεις να βρεις πότε ήταν τα τελευταία πόστ σε αυτό το νήμα των δυο από πάνω σου και του από κάτω σου, πριν από αυτά που κάνανε σήμερα;Δεν πολυμπαίνω τελευταία αλλά να το πώ...

ρε γκαβαδι εγω τα λεω τα στραβα του δεν ειμαι σαν και σενα εχουμε ομαδαρα γαμαμε και οταν τρως ψωλη φουφουτος και κλαιςι.και τωρα μου θυμηθηκες και συ το βολευ που μεχρι χθες δεν ηξερες το χρωμα της μπαλας.file-bare.....εχεις χαζεψει
και ετσι και γινει καμμια στραβη με τον Σκακιστη σε βλεπω να πινεις κατρουτσα με κοκκινελι απο Μεγαρα![]()

Eνας ειναι ο Αλλαχ και ενας ο Προφητης τουΠροβλέπω ριφιφι από Φενέρμπαχτσε ...
Θα πάει κανείς σας Άμπου Ντάμπι;;εκεί δεν σε παίρνει να κάνεις κ φασαρία διότι θα σε κλείσουν τα μουσλιμια σε κελί κ δεν θα βγεις ποτέ από εκεί μέσαEνας ειναι ο Αλλαχ και ενας ο Προφητης του
![]()
θα πανε ολες οι μαριγκονες κοκκινες κ πρασινες, εχουν ραντεβου με τον Σεϊχη Αλ ΚατουρΘα πάει κανείς σας Άμπου Ντάμπι;;εκεί δεν σε παίρνει να κάνεις κ φασαρία διότι θα σε κλείσουν τα μουσλιμια σε κελί κ δεν θα βγεις ποτέ από εκεί μέσα![]()
Είμαι σίγουρος ότι θα το έχεις ψάξει εσύΣτο ποστ που σου παραθέτω. Δεν ψάχνεις να βρεις πότε ήταν τα τελευταία πόστ σε αυτό το νήμα των δυο από πάνω σου και του από κάτω σου, πριν από αυτά που κάνανε σήμερα;![]()