Νέα

Μασατζούδες για σκληρούς μύστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfogamis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
494
Like
40.657
Πόντοι
42.697
Παρά το νεαρό της ηλικίας μου, μου πέρασε απτο μυαλό μήπως ήταν κάποια μορφή outsourcing αυτό, αλλά η περιέργεια με ώθησε να πάω.
Στη Δάφνη βρισκόταν, σ ένα παράλληλο στενό της Βουλιαγμένης (πεζόδρομος αν θυμάμαι σωστά).
Όταν έφτασα΄εκεί που μου είπε, είχε από κάτω τρεις αστυνομικούς με μηχανές μπροστά από την πολυκατοικία, και την έκανα...
Αλήθεια τι σκατά έπαιζε εκει τελικά έμαθε κανείς?
Σε αυτό στη Δάφνη είχα πάει και εγώ! Μέγιστη απάτη. Ήταν σε μια παλιά πολυκατοικία στον πρώτο.ωδιανερισνα αχουρι που έδειχνε. Μέσα ένα ζευγάρι γύρω στα 60.... Τι είχαν κάνει λοιπόν ....είχαν γράψει σε ένα κομμάτι χαρτί ότι τηλ είχαν βρει σε αγγελίες εφημερίδων σχετικές με μασάζ γνωριμίες γραφεία κτλ και στο πασαρανε σαν αποκλειστικό. Φυσικά θέλανε προμήθεια να σου δώσουν τα τηλέφωνα. Τα τηλέφωνα εγώ τότε από τις αγγελίες ( δεν υπήρχε ίντερνετ τότε) τα ήξερα σχεδόν απέξω.... Τους παράτησα και έφυγα . Απατεώνες

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
53
Like
24.818
Πόντοι
11.465
Κυρά Γιάννα
Μαγικές στιγμές
Έφερνε κατά καιρούς προς το τέλος και κάτι πολύ ωραία κομμάτια

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.076
Πόντοι
216
Σε αυτό στη Δάφνη είχα πάει και εγώ! Μέγιστη απάτη. Ήταν σε μια παλιά πολυκατοικία στον πρώτο.ωδιανερισνα αχουρι που έδειχνε. Μέσα ένα ζευγάρι γύρω στα 60.... Τι είχαν κάνει λοιπόν ....είχαν γράψει σε ένα κομμάτι χαρτί ότι τηλ είχαν βρει σε αγγελίες εφημερίδων σχετικές με μασάζ γνωριμίες γραφεία κτλ και στο πασαρανε σαν αποκλειστικό. Φυσικά θέλανε προμήθεια να σου δώσουν τα τηλέφωνα. Τα τηλέφωνα εγώ τότε από τις αγγελίες ( δεν υπήρχε ίντερνετ τότε) τα ήξερα σχεδόν απέξω.... Τους παράτησα και έφυγα . Απατεώνες
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1) Μου φαίνεται σαν ψέμμα πως βρέθηκε κάποιος που είχε πάει -οριακά κόντευα να πιστέψω πως ήταν δημιούργημα της φαντασίας μου όλο αυτό.....

2) Αδιανόητα αστεία κουτοπονηρία η πατέντα τους....πρέπει να ήταν υπερκάλτ μορφές οι τύποι....

3) ρησπέκτ για το αποστήθισμα των τηλεφώνων...τι μυστήριες εποχές κι αυτές!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Η Βραζιλιάνα μιλφάρα-Φαμπιάννα λεγόταν αν θυμάμαι σωστά!
Η Ελενίτσα η Αρμένισσα (που ήταν και η μοναδική που έκατσε τόσο καιρό εκεί), η πιτσιρίκα μελαχρινή επίσης (μου διαφεύγει το όνομα γαμώτο) και η 'Λίντα' που ακόμα διαπρέπει στο Σ42.......
Κυρα-Γιάννα, το μπουρδέλο του Αλμοδοβάρ......θυμάμαι μια φορά μ έκρυψε στη κουζίνα ώσπου να αδειάσει 'δωμάτιο' (που τα χώριζε με παραβάν....) και μου χε βάλει κάτι γεμιστά 'να καρδαμώσω'.....
Αμ θυμάστε που βαζε τα λεφτά στη βυζοχαράδρα της? Και πως 'μάζευε να φτιαξει το εκκλησσάκι του Αγίου Φανουρίου που το χε τάμμα?'

Μόνο συγκίνηση τώρα, θυμήθηκα ύπέροχα ακραία σκηνικά....εύγε!
Ναι ρε φιλε η φαμπιανα τι μαμησια εριχνε που να ναι τωρα την εχει πετυχει κανεις?
η πιτσιρικα η μελαχρινη μαλλον για μια αλβανιδα θα λες που χε νταβα και μαλλον την εκανε για γερμανια
η λιντα ποια ειναι ?
πραγματικα αξεχαστα χρονια εκι πανω ψηλα στην καισαριανη
μετα κανα σκληρο ντου οι τσεοι και εκλεισε το μαγαζι η πηρε την κατω βολτα...
η κυρα γιαννα τι απεγινε?

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Κυρά Γιάννα
Μαγικές στιγμές
Έφερνε κατά καιρούς προς το τέλος και κάτι πολύ ωραία κομμάτια
προς το τελος νομιζω οχι δυστυχως εφερνε απο μπουρδελα και στουντιο β κατηγοριας κοπελες πολλες φορες προβληματικες που σταματαγαν γιατι δεν ειχαν ιδεα για το ολο κονσεπτ του μαγαζιου η κυρα γιαννα το χε παραπονο σχεδον 2 χρονια πριν κλεισει οριστικα μου λεγε οτι δεν εβρισκε κοπελες μεχρι και αγγελιες εβαζε αλλα τιποτα .

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.076
Πόντοι
216
Ναι ρε φιλε η φαμπιανα τι μαμησια εριχνε που να ναι τωρα την εχει πετυχει κανεις?
η πιτσιρικα η μελαχρινη μαλλον για μια αλβανιδα θα λες που χε νταβα και μαλλον την εκανε για γερμανια
η λιντα ποια ειναι ?
πραγματικα αξεχαστα χρονια εκι πανω ψηλα στην καισαριανη
μετα κανα σκληρο ντου οι τσεοι και εκλεισε το μαγαζι η πηρε την κατω βολτα...
η κυρα γιαννα τι απεγινε?
Εκπληκτική η Φαμπιάνα όντως, δυναμίτης.
Χάθηκε αυτή, πιθανότατα να μην συνέχισε την καριέρα στον χώρο....
΄Σωστός για την πιτσιρίκα, ναι αλβανίδα ήταν, είχε γκόμενο/νταβά/σύζυγο ναι είναι Γερμανία μπράβο, πως τη έλεγαν δε θυμάμαι ρε γαμώτο. Κι ήταν και καλό παιδί επίσης.
Η Λίντα=μελαχρινή με καρέ μαλλί, γύρα στα 35 τότε, μετέπειτα Αλίσια στο Σ42.

Απορώ πως το κράτησε όσο το κράτησε στη γειτονιά αυτή. Σα φρούριο ήταν, με τις τέντες κατεβασμένες, βούκινο ήταν στη γειτονιά τόσα χρόνια.
Πόσες πλάτες να της κάνουν πια? Πόσο να στραβώσουν τα μάτια?

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
΄Σωστός για την πιτσιρίκα, ναι αλβανίδα ήταν, είχε γκόμενο/νταβά/σύζυγο ναι είναι Γερμανία μπράβο, πως τη έλεγαν δε θυμάμαι ρε γαμώτο. Κι ήταν και καλό παιδί επίσης.

Απορώ πως το κράτησε όσο το κράτησε στη γειτονιά αυτή. Σα φρούριο ήταν, με τις τέντες κατεβασμένες, βούκινο ήταν στη γειτονιά τόσα χρόνια.
Τη φαμπιανα η βραζιλιανα μάλλον την ξεράσει το επάγγελμα γιατί τότε ήδη ήταν στα 50 οπότε φαντάζομαι θα βρήκε κάνα αγαπούλα ψάχνοταν κιόλας αποτι μου χε πει να βρει κάνα κορόιδο... μετά την πτώση της Γιάννας χάθηκαν τα ίχνη της .
Κρίμα γιατί έκανε καλή περιποίηση αν θυμάται κάνας συναγωνιστής ας επιβαιβεωσει.
Η αλβανιδα ήταν κόρμαρα με βυζι μεγάλο και σηκωμένο κάγκελο είχα κολλήσει μαζί της πρέπει να έγινε εσκορτ Γερμανία έψαχνε χοντρά πορτοφόλια τότε με τα εικοσάρικο και τα σαρανταρια τι να φτουρησει...
Το σπίτι ήταν ιδανικό μονοκατοικία δεν ενοχλούσε κανέναν ,μάλλον καρφωτο ντου έφαγε από ανταγωνιστή η από κοπέλες που δούλευαν παλιά εκεί και είχαν διαφορες με Γιάννα....
Όταν έγινε το ντου έγινε μεγάλος ντόρος είχα ακούσει ότι μια κοπέλα έσπασε το ποδι της στην προσπάθεια να ξεφύγει απο τους Τσέους....δεν είχε άδεια παραμονης

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
53
Like
24.818
Πόντοι
11.465
προς το τελος νομιζω οχι δυστυχως εφερνε απο μπουρδελα και στουντιο β κατηγοριας κοπελες πολλες φορες προβληματικες που σταματαγαν γιατι δεν ειχαν ιδεα για το ολο κονσεπτ του μαγαζιου η κυρα γιαννα το χε παραπονο σχεδον 2 χρονια πριν κλεισει οριστικα μου λεγε οτι δεν εβρισκε κοπελες μεχρι και αγγελιες εβαζε αλλα τιποτα .
Είχε φέρει μια καύλα που την έλεγε Γιασεμί.
Υπέροχο μωρό αλλά έκατσε πολυ λίγο

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.731
Πόντοι
2.586

το μαγαλυτερο προβλημα ηταν οτι ηταν ακριβως στη σταση ...και μεχρι να ανεβεις τα σκαλακια σε κοιταγαν ολοι

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Βύρωνα δεν την ήξερα τότε την Γιάννα που ήτανε δεν είχα πάει ποτέ Βύρωνα.
Καισαριανη ομως ήταν σε πολυ καλό σημείο σχετικά απομονωμένο σε μονοκατοικία

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Για πείτε για ΗΛΙΑΝΑ μύστες μου μεγάλη μορφή σκληρή λαδοκορη
Την θυμάμαι απο Ευηνου πίσω από πύργο αθηνων και μετά χολαργο μεσογειων πάνω από Βερόπουλο στον 1 όροφο για πολλά χρόνια εκεί μετά την έχασα δεν ξέρω αν σταμάτησε η μεταφέρθηκε αλλού αφού θα είχε ήδη πιάσει τα 60
....
Η Ηλιανα ήταν μια ιστορία στα λαδαδικά ας μιλήσουν και οι παλαιότεροι

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Πείτε ίστοριες από γιανοσπιτο καισαριανη ....
Φοβερα χρόνια με Ελενίτσα αρμένισα τα καλύτερα γαμήσια τα γλυφε όλα η με τη βραζιλιανα δεν θυμάμαι το ονομα της μεγάλη καταπιολα.
Και αλλες που έφερνε η κυρά Γιάννα αλλά μένανε λίγο τρελά αματουρια...
Αλήθεια τι απέγιναν όλες αυτές...?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η κυρά Γιάννα μαγειρευε κ κερνάμε τσιπουρα
Οοο ρε φίλε για πες και γι εμάς τους νεότερους τι έπαιζε εκεί τιμές ,τι προσφέρανε,ποτε τελείωσε η φάση,και γενικά πες μας δυο τρία πραγματάκια να μορφωθούμε

OP
OP
M

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
339
Πόντοι
21
Δρακουμέλ θυμάμαι αυτή την τύπισσα στη Ν. Σμύρνη στο ημιυπόγειο που έζεχνε γατίλα, με την κόρη της στο δίπλα δωμάτιο (μου έλεγε κιόλας να κάνουμε ησυχία γιατί 'διάβαζε τα μαθήματα της')....Ίδια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.....

Επίσης σίγουρα κάποιοι θα θυμούνται την Άντζελα από τον Πειραιά, ένα νεαρό αματούρι Ελληνίδα που ήταν και πολύ κομπλέ τύπισσα κιόλας.

Κι ένα για πολύ παλιούς και δυνατούς μύστες: τέλη 1990, όταν ακόμα ψαχνόμασταν μέσω αγγελιών Χρυσή Ευκαιρία κλπ....έπαιζε μια πολύ περίεργη φάση με μια τύπισσα που στο τηλ ισχυριζόταν ότι πήγαινες από αυτήν, σε έβλεπε και σου κανόνιζε επί τόπου να πας να γαμήσεις κάποια από τις 'παντρεμένες φίλες της' -και δε ζητούσε τα λεφτά μπροστά κιόλας.
Παρά το νεαρό της ηλικίας μου, μου πέρασε απτο μυαλό μήπως ήταν κάποια μορφή outsourcing αυτό, αλλά η περιέργεια με ώθησε να πάω.
Στη Δάφνη βρισκόταν, σ ένα παράλληλο στενό της Βουλιαγμένης (πεζόδρομος αν θυμάμαι σωστά).
Όταν έφτασα΄εκεί που μου είπε, είχε από κάτω τρεις αστυνομικούς με μηχανές μπροστά από την πολυκατοικία, και την έκανα...
Αλήθεια τι σκατά έπαιζε εκει τελικά έμαθε κανείς?

Κι ένα τελευταίο: Μια γιαπωνέζα 'κυρία Κεϊκο' (πάλι χρυση ευκαιρία) που έβαζε αγγελίες για 'μασάζ σε κυρίους' αλλά πάντα στο τηλ (σταθερό) το σήκωνε κάποιος ευγενικός κύριος που σου έλεγε με σπαστά ελληνικά ΄να καλέσεις άλλη ημέρα.....το θυμάται κανείς?
Μυστη μου το προσωνυμιο Δρακουμελ το εχει αλλη :grin::2funny:,μην κλεβεις

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
494
Like
40.657
Πόντοι
42.697
Μήπως θυμάται κάποιος δεκαετίες 90 στις αρχές τις Αχαρνών (προς βαθύς) σε πολυκατοικία στον πρώτο μια υπερμουναρα μελαχρινή λαδοκορη με μπλε μάτια?

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
28.602
Πόντοι
26.236
Μήπως θυμάται κάποιος δεκαετίες 90 στις αρχές τις Αχαρνών (προς βαθύς) σε πολυκατοικία στον πρώτο μια υπερμουναρα μελαχρινή λαδοκορη με μπλε μάτια?
Αν εννοείς στην αχαρνων 20 ναι είχε ένα top μελαχρινό εκει .
Και στην αμοριου είχε ένα κρυφό στον 1 όροφο .

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
494
Like
40.657
Πόντοι
42.697
Αν εννοείς στην αχαρνων 20 ναι είχε ένα top μελαχρινό εκει .
Και στην αμοριου είχε ένα κρυφό στον 1 όροφο .
Ναι αυτήν! Αχαρνών 20. Το τόπ μουνι σε μασάζ εβερ κατά εμέ.
Αμορίου 1 στην παλιά διπλό κατοικία δεν ήταν μασάζ ήταν ένα από τα α πολλά κρυφά στούντιο με 7-8 ανατολικές μέσα στο.η τότε 8 η 10 Χιλ δραχμές το πρόγραμμα

Αυτες είναι αναμνήσεις...αλλς εποχές..τι γσμησια και τι μουνια...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.015
Πόντοι
216
Τώρα που μιλάτε για αγγελίες και μονοκατοικίες ποιος θυμάται στα μέσα της δεκαετίας του 90 μια μονοκατοικία με κήπο ολάνθιστο στο Ελληνικό ;;; Πρέπει να ήταν 2 τετράγωνα πάνω από την παραλιακή που είχε μέσα κοπέλες ΑΑ...

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
28.602
Πόντοι
26.236
Ναι αυτήν! Αχαρνών 20. Το τόπ μουνι σε μασάζ εβερ κατά εμέ.
Αμορίου 1 στην παλιά διπλό κατοικία δεν ήταν μασάζ ήταν ένα από τα α πολλά κρυφά στούντιο με 7-8 ανατολικές μέσα στο.η τότε 8 η 10 Χιλ δραχμές το πρόγραμμα

Αυτες είναι αναμνήσεις...αλλς εποχές..τι γσμησια και τι μουνια...
Οντως το απίστευτο μουνι με το καλύτερο σφιχτό στρογγυλό κωλο ever κ απίστευτα ματια .
Εγώ αμοριου είχα κολλήσει με μια ουκρανη μουναρα κ κατάφερα να τη φέρνω σπίτι τα μεσημέρια πριν πάει δουλεια .
Έπικα γαμησια .
Ναι κρυφοστουντιο 8 χιλιάδες μετά πήγε 10 .
Άλλες εποχές άλλο level οι γκόμενες τότε .

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
28.602
Πόντοι
26.236
Οπως κ ένα στις αρχές της συγγρου ,νομίζω Amadeus το ελεγαν ειχε πάντα καλά κομμάτια κομμάτια . Μασαζοστουντιο φάση .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom