Νέα

Μασατζούδες για σκληρούς μύστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfogamis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
339
Πόντοι
21
Εδω γραφουμε τις ιστοριες μας με καλτ μασατζουδες,τυπου κυρια Λιτσα,Δρακουμελ.κυρια Εφη παλιοτερα οποιος την πετυχε.Lets go!!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Πείτε ίστοριες από γιανοσπιτο καισαριανη ....
Φοβερα χρόνια με Ελενίτσα αρμένισα τα καλύτερα γαμήσια τα γλυφε όλα η με τη βραζιλιανα δεν θυμάμαι το ονομα της μεγάλη καταπιολα.
Και αλλες που έφερνε η κυρά Γιάννα αλλά μένανε λίγο τρελά αματουρια...
Αλήθεια τι απέγιναν όλες αυτές...?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η κυρά Γιάννα μαγειρευε κ κερνάμε τσιπουρα

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.250
Πόντοι
6.286
Φοβερα χρόνια με Ελενίτσα αρμένισα τα καλύτερα γαμήσια τα γλυφε όλα η με τη βραζιλιανα δεν θυμάμαι το ονομα της μεγάλη καταπιολα.

έχουμε φάει φασολάκια στην κουζίνα του Φορμίωνος.....πςςςς πόσα χρόνια πίσω με γύρισες βρε κερατούκλη?

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.856
Πόντοι
7.195
εγώ θυμάμαι πριν 25 χρόνια μιά γιαγιά Χαριλάου Τρικούπη κοντά Αλεξάνδρας, καλό πρόγραμμα και κέρναγε και ουισκάκι, είχε κι ένα παλιό Suzuki LJ άψογο αλλά δεν το πούλαγε

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
479
Πόντοι
26
εγώ θυμάμαι πριν 25 χρόνια μιά γιαγιά Χαριλάου Τρικούπη κοντά Αλεξάνδρας, καλό πρόγραμμα και κέρναγε και ουισκάκι, είχε κι ένα παλιό Suzuki LJ άψογο αλλά δεν το πούλαγε
Την θυμάμαι αμυδρά προ αμνημονεύτων! Έκανε κάτι τύπου body to body? Nuru? Πρωτοποριακή η γιαγιά. Αλλά πολύ καλτ και ανατριχίλα….

• Like
Αντιδράσεις: digger

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.856
Πόντοι
7.195
Την θυμάμαι αμυδρά προ αμνημονεύτων! Έκανε κάτι τύπου body to body? Nuru? Πρωτοποριακή η γιαγιά. Αλλά πολύ καλτ και ανατριχίλα….
χαχα δε θυμάμαι ούτε ξέρω τι είναι αυτά, η γιαγιά ήξερε καλό μασάζ κι έλεγε ότι είχε κάνει νοσοκόμα, έπαιζε φοβερό φραπέ και πρώτη στάση της ήταν πάντα το reverse cow, νύχτα έβγαζε μετά ουίσκι και ξηροκάρπια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
494
Like
40.657
Πόντοι
42.697
χαχα δε θυμάμαι ούτε ξέρω τι είναι αυτά, η γιαγιά ήξερε καλό μασάζ κι έλεγε ότι είχε κάνει νοσοκόμα, έπαιζε φοβερό φραπέ και πρώτη στάση της ήταν πάντα το reverse cow, νύχτα έβγαζε μετά ουίσκι και ξηροκάρπια
Αυτό ήταν σπιτάκι κανονικό με φωτάκι απέξω. Νεοκλασσικό ισόγειο. Μέσα σκοτεινό και είχε σταματήσει ο χρόνος. Σεμεδακια στα έπιπλα αντίκες κτλ. Έδινε και συμβουλές υγείας και ευεξίας η τύπισσα θυμάμαι.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.856
Πόντοι
7.195
Αυτό ήταν σπιτάκι κανονικό με φωτάκι απέξω. Νεοκλασσικό ισόγειο. Μέσα σκοτεινό και είχε σταματήσει ο χρόνος. Σεμεδακια στα έπιπλα αντίκες κτλ. Έδινε και συμβουλές υγείας και ευεξίας η τύπισσα θυμάμαι.
Α μπράβο είχε φωτάκι στην εξώπορτα της αυλής αλλά η μέσα πόρτα κλειστή και η γιαγιά έλεγε δεν είναι μπουρδέλο εδώ και χρέωνε και διπλάσια τιμή αν θυμάμαι καλά. Έχει κατεδαφιστεί τώρα.

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
479
Πόντοι
26
Α μπράβο είχε φωτάκι στην εξώπορτα της αυλής αλλά η μέσα πόρτα κλειστή και η γιαγιά έλεγε δεν είναι μπουρδέλο εδώ και χρέωνε και διπλάσια τιμή αν θυμάμαι καλά. Έχει κατεδαφιστεί τώρα.
Σωστά. Και πάντως πρόβαλε το μασάζ που ήταν όντως αξιοπρεπές αλλά μετά αφού σε λάδωνε έκανε τσουλήθρα στην πλάτη σου!

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
257
Πόντοι
21
Χαριλάου τρικούπη και Εφέσου ήταν μέχρι πριν περίπου 12 χρόνια

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Ποιος θυμάται την Ηλιανα από ευηνου πίσω από τον πύργο Αθηνων
Ήταν στα καλύτερα της τότε...
Η πρώτη μου εμπειρία με μασατζου κόλλησα
Έπαθα πλάκα τότε με το προγκραμ της
Από τότε έγινα μασαζοπληκτος

OP
OP
M

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
339
Πόντοι
21
ετσι καλτιλοφασεις και απαξιωτικα γαμησια :rockon:

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
975
Πόντοι
86
την Ελενη την ξανθια στα Πετραλωνα ποιοs την θυμαται ?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.076
Πόντοι
216

Η Βραζιλιάνα μιλφάρα-Φαμπιάννα λεγόταν αν θυμάμαι σωστά!
Η Ελενίτσα η Αρμένισσα (που ήταν και η μοναδική που έκατσε τόσο καιρό εκεί), η πιτσιρίκα μελαχρινή επίσης (μου διαφεύγει το όνομα γαμώτο) και η 'Λίντα' που ακόμα διαπρέπει στο Σ42.......
Κυρα-Γιάννα, το μπουρδέλο του Αλμοδοβάρ......θυμάμαι μια φορά μ έκρυψε στη κουζίνα ώσπου να αδειάσει 'δωμάτιο' (που τα χώριζε με παραβάν....) και μου χε βάλει κάτι γεμιστά 'να καρδαμώσω'.....
Αμ θυμάστε που βαζε τα λεφτά στη βυζοχαράδρα της? Και πως 'μάζευε να φτιαξει το εκκλησσάκι του Αγίου Φανουρίου που το χε τάμμα?'

Μόνο συγκίνηση τώρα, θυμήθηκα ύπέροχα ακραία σκηνικά....εύγε!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.076
Πόντοι
216
άλλος εδώ: σε μια μικρή παλιά μονοκατοικία δε λες? Μορφάρα! Δεν μπήκα καθώς μου φαινόταν δυσάλογα ακριβή για την ηλικία καιτην εμφάνιση της....

• Like
Αντιδράσεις: digger

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.076
Πόντοι
216
Δρακουμέλ θυμάμαι αυτή την τύπισσα στη Ν. Σμύρνη στο ημιυπόγειο που έζεχνε γατίλα, με την κόρη της στο δίπλα δωμάτιο (μου έλεγε κιόλας να κάνουμε ησυχία γιατί 'διάβαζε τα μαθήματα της')....Ίδια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.....

Επίσης σίγουρα κάποιοι θα θυμούνται την Άντζελα από τον Πειραιά, ένα νεαρό αματούρι Ελληνίδα που ήταν και πολύ κομπλέ τύπισσα κιόλας.

Κι ένα για πολύ παλιούς και δυνατούς μύστες: τέλη 1990, όταν ακόμα ψαχνόμασταν μέσω αγγελιών Χρυσή Ευκαιρία κλπ....έπαιζε μια πολύ περίεργη φάση με μια τύπισσα που στο τηλ ισχυριζόταν ότι πήγαινες από αυτήν, σε έβλεπε και σου κανόνιζε επί τόπου να πας να γαμήσεις κάποια από τις 'παντρεμένες φίλες της' -και δε ζητούσε τα λεφτά μπροστά κιόλας.
Παρά το νεαρό της ηλικίας μου, μου πέρασε απτο μυαλό μήπως ήταν κάποια μορφή outsourcing αυτό, αλλά η περιέργεια με ώθησε να πάω.
Στη Δάφνη βρισκόταν, σ ένα παράλληλο στενό της Βουλιαγμένης (πεζόδρομος αν θυμάμαι σωστά).
Όταν έφτασα΄εκεί που μου είπε, είχε από κάτω τρεις αστυνομικούς με μηχανές μπροστά από την πολυκατοικία, και την έκανα...
Αλήθεια τι σκατά έπαιζε εκει τελικά έμαθε κανείς?

Κι ένα τελευταίο: Μια γιαπωνέζα 'κυρία Κεϊκο' (πάλι χρυση ευκαιρία) που έβαζε αγγελίες για 'μασάζ σε κυρίους' αλλά πάντα στο τηλ (σταθερό) το σήκωνε κάποιος ευγενικός κύριος που σου έλεγε με σπαστά ελληνικά ΄να καλέσεις άλλη ημέρα.....το θυμάται κανείς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom