milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 339
- Πόντοι
- 21
Εδω γραφουμε τις ιστοριες μας με καλτ μασατζουδες,τυπου κυρια Λιτσα,Δρακουμελ.κυρια Εφη παλιοτερα οποιος την πετυχε.Lets go!!
έχουμε φάει φασολάκια στην κουζίνα του Φορμίωνος.....πςςςς πόσα χρόνια πίσω με γύρισες βρε κερατούκλη?Πείτε ίστοριες από γιανοσπιτο καισαριανη ....
Φοβερα χρόνια με Ελενίτσα αρμένισα τα καλύτερα γαμήσια τα γλυφε όλα η με τη βραζιλιανα δεν θυμάμαι το ονομα της μεγάλη καταπιολα.
Και αλλες που έφερνε η κυρά Γιάννα αλλά μένανε λίγο τρελά αματουρια...
Αλήθεια τι απέγιναν όλες αυτές...?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η κυρά Γιάννα μαγειρευε κ κερνάμε τσιπουρα
Την θυμάμαι αμυδρά προ αμνημονεύτων! Έκανε κάτι τύπου body to body? Nuru? Πρωτοποριακή η γιαγιά. Αλλά πολύ καλτ και ανατριχίλα….εγώ θυμάμαι πριν 25 χρόνια μιά γιαγιά Χαριλάου Τρικούπη κοντά Αλεξάνδρας, καλό πρόγραμμα και κέρναγε και ουισκάκι, είχε κι ένα παλιό Suzuki LJ άψογο αλλά δεν το πούλαγε
χαχα δε θυμάμαι ούτε ξέρω τι είναι αυτά, η γιαγιά ήξερε καλό μασάζ κι έλεγε ότι είχε κάνει νοσοκόμα, έπαιζε φοβερό φραπέ και πρώτη στάση της ήταν πάντα το reverse cow, νύχτα έβγαζε μετά ουίσκι και ξηροκάρπιαΤην θυμάμαι αμυδρά προ αμνημονεύτων! Έκανε κάτι τύπου body to body? Nuru? Πρωτοποριακή η γιαγιά. Αλλά πολύ καλτ και ανατριχίλα….
Αυτό ήταν σπιτάκι κανονικό με φωτάκι απέξω. Νεοκλασσικό ισόγειο. Μέσα σκοτεινό και είχε σταματήσει ο χρόνος. Σεμεδακια στα έπιπλα αντίκες κτλ. Έδινε και συμβουλές υγείας και ευεξίας η τύπισσα θυμάμαι.χαχα δε θυμάμαι ούτε ξέρω τι είναι αυτά, η γιαγιά ήξερε καλό μασάζ κι έλεγε ότι είχε κάνει νοσοκόμα, έπαιζε φοβερό φραπέ και πρώτη στάση της ήταν πάντα το reverse cow, νύχτα έβγαζε μετά ουίσκι και ξηροκάρπια
Α μπράβο είχε φωτάκι στην εξώπορτα της αυλής αλλά η μέσα πόρτα κλειστή και η γιαγιά έλεγε δεν είναι μπουρδέλο εδώ και χρέωνε και διπλάσια τιμή αν θυμάμαι καλά. Έχει κατεδαφιστεί τώρα.Αυτό ήταν σπιτάκι κανονικό με φωτάκι απέξω. Νεοκλασσικό ισόγειο. Μέσα σκοτεινό και είχε σταματήσει ο χρόνος. Σεμεδακια στα έπιπλα αντίκες κτλ. Έδινε και συμβουλές υγείας και ευεξίας η τύπισσα θυμάμαι.
Σωστά. Και πάντως πρόβαλε το μασάζ που ήταν όντως αξιοπρεπές αλλά μετά αφού σε λάδωνε έκανε τσουλήθρα στην πλάτη σου!Α μπράβο είχε φωτάκι στην εξώπορτα της αυλής αλλά η μέσα πόρτα κλειστή και η γιαγιά έλεγε δεν είναι μπουρδέλο εδώ και χρέωνε και διπλάσια τιμή αν θυμάμαι καλά. Έχει κατεδαφιστεί τώρα.
Χαριλάου τρικούπη και Εφέσου ήταν μέχρι πριν περίπου 12 χρόνιαεγώ θυμάμαι πριν 25 χρόνια μιά γιαγιά Χαριλάου Τρικούπη κοντά Αλεξάνδρας, καλό πρόγραμμα και κέρναγε και ουισκάκι, είχε κι ένα παλιό Suzuki LJ άψογο αλλά δεν το πούλαγε
ΑκόμαΗρεμια
Η Βραζιλιάνα μιλφάρα-Φαμπιάννα λεγόταν αν θυμάμαι σωστά!Πείτε ίστοριες από γιανοσπιτο καισαριανη ....
Φοβερα χρόνια με Ελενίτσα αρμένισα τα καλύτερα γαμήσια τα γλυφε όλα η με τη βραζιλιανα δεν θυμάμαι το ονομα της μεγάλη καταπιολα.
Και αλλες που έφερνε η κυρά Γιάννα αλλά μένανε λίγο τρελά αματουρια...
Αλήθεια τι απέγιναν όλες αυτές...?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η κυρά Γιάννα μαγειρευε κ κερνάμε τσιπουρα
άλλος εδώ: σε μια μικρή παλιά μονοκατοικία δε λες? Μορφάρα! Δεν μπήκα καθώς μου φαινόταν δυσάλογα ακριβή για την ηλικία καιτην εμφάνιση της....εγώ θυμάμαι πριν 25 χρόνια μιά γιαγιά Χαριλάου Τρικούπη κοντά Αλεξάνδρας, καλό πρόγραμμα και κέρναγε και ουισκάκι, είχε κι ένα παλιό Suzuki LJ άψογο αλλά δεν το πούλαγε