Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
....Ε αμα δεν καταλαβαίνουν ,τι να τους κάνουμε εμείς;Τό ίδιο έργο σέ επανάληψη έτσι για νά γίνεται ντόρος....
Εσυ το ξέρω οτι τωρα κάνεις πλάκαΚαλησπερα Αγγελικη,σε 5 λεπτα να εισαι στο μπιλλ,θα ηθελα να σε σκισω παρακαλω.
Το θεμα μου είναι π λενε τελευταια στιγμη για ραντεβου,αυτό ειναι ολοΒρε κορίτσι, μην το χαλάς το νημα σου....
Βάλε τις ώρες στην υπογραφή σου, και τις άλλες ώρες να το έχεις στο αθόρυβο.
Προφανώς θα έχεις 2 τηλέφωνο. Ενα προσωπικό και ένα επαγγελματικό...
Δεν αξίζει τόση φασαρία για το τηλέφωνο.....
Ριχνω πετρελαιο στη φωτιαΕσυ το ξέρω οτι τωρα κάνεις πλάκα
Το ξερω,εσυ δεν κλείνεις ραντεβου,γ αυτο και το ξέρω οτι αστιευεσαιΡιχνω πετρελαιο στη φωτια
και ραντεβου δε κλεινω και σου εχω μεινει αξεχαστος,σταματα να με αγαπας...με πνιγεις.Το ξερω,εσυ δεν κλείνεις ραντεβου,γ αυτο και το ξέρω οτι αστιευεσαι
Για εσένα τά λέω Αγγελική όχι για τούς άλλους.Ε αμα δεν καταλαβαίνουν ,τι να τους κάνουμε εμείς;
Οσα νουμερα και να εχεις,λεω οτι εγω ποτέ δεν μπορω τελευταια στιγμη,δεν θα μπορούσα σε οποιο νουμερο και να στέλνανεΓια εσένα τά λέω Αγγελική όχι για τούς άλλους.
Έχεις έναν δεύτερο αριθμό τής δουλειάς όπως έχουν όλες καί τελειώνει ή καραμέλα.
Μα αν εχεις δευτερο νουμερο θα το εχεις κλειστο και θα απαντας μονο οταν το ανοιξεις..Οσα νουμερα και να εχεις,λεω οτι εγω ποτέ δεν μπορω τελευταια στιγμη,δεν θα μπορούσα σε οποιο νουμερο και να στέλνανε
Μην το κάνεις λάστιχο. Τόσοι στο λένε...Οσα νουμερα και να εχεις,λεω οτι εγω ποτέ δεν μπορω τελευταια στιγμη,δεν θα μπορούσα σε οποιο νουμερο και να στέλνανε
Καλημέρα και σε εσενα,οχι νταξει ολα καλα,δεν έγινε και τσακωμός τωραΚαλημέρα κορίτσι κάνε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να ανέβει ψυχολογία μας
Το έχω γράψει στο "σχετικά".και ποτέ δεν μπορω,δεν πα να χα και 10 νουμερα. Βεβαια και είναι δικαίωμά μου,ο αλλος πού ξερει τι υποχρεώσεις εχω;Μην το κάνεις λάστιχο. Τόσοι στο λένε...
Ωραία, τελευταία στιγμή δεν μπορείς... ΟΚ. Δικαίωμα σου.
Βάλτο και στην υπογραφή σου....
Τό ίδιο έργο σέ επανάληψη έτσι για νά γίνεται ντόρος....

Καλημέρα και σε εσενα![]()
![]()
![]()
Καλημέρα παιδιά![]()
Πάλι τούρμπο σε έχουν κάνει οι κωλομπαράδες βλέπω ΑγγελικήΚαλημέρα και σε εσενα

Βλακες είναι καποιοι ,για αυτόΠάλι τούρμπο σε έχουν κάνει οι κωλομπαράδες βλέπω Αγγελική![]()