Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 119 37,8%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 196 62,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    315

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
542
Πόντοι
81
Είναι μοντέλο 98 από τιτάνιο, πάντα μου άρεσε αλλά όταν κυκλοφόρησε δεν είχα τα χρήματα, ίσως φέτος ή του χρόνου αγοράσω το καινούργιο speedmaster moonwatch στην κλασική έκδοση με το πλεξιγκλάς και την κλειστή πλάτη.

Τελευταία τροποποίηση:

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.353
Πόντοι
1.346
Ως εφηβος ηθελα μπρασελε,το θεωρουσα κυριλατο.Πλεον λουρακι,μπορεις να το αλλαζεις καπου καπου και με την αλλαγη χρωματος σου προσφερει μια αισθηση ανανεωσης.Εχω βεβαια και ενα με μπρασελε,ειναι δωρο και θα το αλλαξω σε λουρακι μονο αν ειναι πολυ ιδιαιτερη περιπτωση

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
10
Like
1.919
Πόντοι
491
Από ρολόγια στην συλλογή μου διαθέτω τα παρακάτω εικονιζόμενα (με επαγγελματικές product images για περισσότερη ευκρίνεια).

Διαθέτω μια vintage μορφή της Casio σε χρώματα Silver/Black, χωρίς περιττά σχήματα και περίεργες χρωματικές συνδέσεις. Πολύ καλή επιλογή για πιο καθημερινό λουκ, το οποίο συνδιάζει ένα πιο επίσημο στυλ με ένα πιο αθλητικό. Είναι επιπλέον αρκετά οικονομικό, γύρω στα 50€ στην αγορά.

Το Emporio Armani Chronograph Silver/Blue, το επιλέγω για περιστάσεις όπως μια έξοδο, ένα ραντεβού, clubbing κλπ. Είναι πολύ καλός συνδυασμός με πουκάμισα, αλλά δεν είναι αρκετά οικονομικό. Στην αγορά διατίθεται από 120-180€ (ανάλογα).

Εχω δοκιμάσει και ρολόγια QnQ και Swatch. Πολύ τίμιες επιλογές συγκριτικά με την χρηματική τους αξία

IMG_5133.jpeg

Συνημμένα

• IMG_5134.jpeg
    IMG_5134.jpeg
    98,7 KB · Εμφανίσεις: 12
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.512
Πόντοι
3.846
Camel Trophy 35 ετών ηγοράσθη 100 χιλιάδες δραχμές και Boccia τιτανίου από μασόνο :cool2:
Δεν τους έχω βάλει μπατταρίες επίτηδες αλλά δεν θα πω το λόγο - παρεπιπτόντως έχουν κολλήσει σε ίδια περίπου ώρα που ως μεσημέρι είναι η γρουσούζικη :sunglasses:

Συνημμένα

• IMG_20250424_001657.jpg
    IMG_20250424_001657.jpg
    3,5 MB · Εμφανίσεις: 24

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.922
Πόντοι
6.056
Μάθαμε ... αν είδε κανείς ... κάρτα πιστοποίησης .... ή εγγύησης ... ενός panerai .... από πανηγύρι ;;;

Ο ιδιοκτήτης ... είναι εστεμμένος Αρχιμαλάκας ....

th toutouzas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
508
Πόντοι
280
Ρολεξ σε κάτι οικονομικό υπάρχει;

Edifier

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
357
Πόντοι
21
Camel Trophy 35 ετών ηγοράσθη 100 χιλιάδες δραχμές και Boccia τιτανίου από μασόνο :cool2:
Δεν τους έχω βάλει μπατταρίες επίτηδες αλλά δεν θα πω το λόγο - παρεπιπτόντως έχουν κολλήσει σε ίδια περίπου ώρα που ως μεσημέρι είναι η γρουσούζικη :sunglasses:
Ενα σχεδον ιδιο Camel Trophy ειχα και εγω μικρος! Με ενοχλουσε στο δερμα το λουρακι ειδικα το καλοκαιρι και το παρατησα . Δεν το φορεσα ποτε ξανα. Εκτοτε δεν ξερω καν τι απεγινε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.069
Πόντοι
2.606
Από ρολόγια στην συλλογή μου διαθέτω τα παρακάτω εικονιζόμενα (με επαγγελματικές product images για περισσότερη ευκρίνεια).

Διαθέτω μια vintage μορφή της Casio σε χρώματα Silver/Black, χωρίς περιττά σχήματα και περίεργες χρωματικές συνδέσεις. Πολύ καλή επιλογή για πιο καθημερινό λουκ, το οποίο συνδιάζει ένα πιο επίσημο στυλ με ένα πιο αθλητικό. Είναι επιπλέον αρκετά οικονομικό, γύρω στα 50€ στην αγορά.

Το Emporio Armani Chronograph Silver/Blue, το επιλέγω για περιστάσεις όπως μια έξοδο, ένα ραντεβού, clubbing κλπ. Είναι πολύ καλός συνδυασμός με πουκάμισα, αλλά δεν είναι αρκετά οικονομικό. Στην αγορά διατίθεται από 120-180€ (ανάλογα).

Εχω δοκιμάσει και ρολόγια QnQ και Swatch. Πολύ τίμιες επιλογές συγκριτικά με την χρηματική τους αξία

IMG_5133.jpeg
φαινεσαι γνωστης τυπε

Edifier

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
357
Πόντοι
21
Μάθαμε ... αν είδε κανείς ... κάρτα πιστοποίησης .... ή εγγύησης ... ενός panerai .... από πανηγύρι ;;;

Ο ιδιοκτήτης ... είναι εστεμμένος Αρχιμαλάκας ....
Τυπε γιατι τα λες αυτα; Υπαρχουν ανθρωποι που ανεβαζουν μουφα φωτογραφιες απο μαιμουδες; Για ποιο λογο; Να κερδισουν τι; Αλλωστε οι καρτες πιστοποιησης που λες πωλουνται και με τις ακριβες μαιμουδες αν ψαχτεις. Ειναι τοσο καλα φτιαγμενες που ουτε στα καταστηματα δεν τα αναγνωριζουν και πρεπει να παει σε αντιπροσωπεια το ρολοι για να το καταλαβουν! Υπαρχουν μαιμουδες που κοστιζουν 1000 και 2000 $ και εχουν τα παντα μεσα! Και να σου μοστραρει καρτα πιστοποιησης δεν λεει κατι. Το εαν ειναι αυθεντικο ή οχι γινεται μονο μεσα στην αντιπροσωπεια με σειριακους αριθμους και να το δουν το ρολοι απο κοντα. Αρα τι λες για καρτες πιστοποιησης;

35Tsitsi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
3
Like
1.433
Πόντοι
201
Tα smartwatches είναι πολυεργαλεία πλέον, κάνουν τα πάντα, είναι ελαφριά για καθημερινή χρήση κ πλέον είναι κ όμορφα.
Τα κλασσικά ρολόγια έχουν άλλη αίσθηση στο χέρι και τα τα προτιμούν όσοι τους αρέσει το σπορ, ακριβά ή φθηνά δν έχει σημασία.
Αλλά το να βγείς μια βόλτα έχει άλλη αίσθηση το να φοράς ένα κλασσικό ρολόι.
Εγώ καθημερινά φοράω ένα Garmin το οποίο είναι σκυλί και από αντοχή κ από μπαταρία.
Και επειδή μου αρέσουν πολύ τα ρολόγια σαν χόμπι, έχω ένα Tudor black bay chrono κ ένα Pamerai Submersible.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.313
Πόντοι
481
Τα ρολόγια έχουν ένα ενδιαφέρον! Δειλά δειλά έχω ξεκινήσει κι εγώ μια συλλογή. Παραθέτω παρακάτω τα μοντέλα με φωτογραφίες από τον ιντερνετ.
1) TAG HEUER 2000 WK1112 Professional 200m
s-l1200.jpg

2) Casio Edifice EF-527D-1AVEF
casio-edifice-chronograph-stainless-steel-bracelet-sku18010-1-3957_700x700.webp

3) Casio Edifice EFV-550GY-8AVUEF
casio-efv-550gy-8avuef-edifice-chronograph-black-stainless-steel-watch-989253.jpg

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.273
Πόντοι
456

IMG_5133.jpeg
Tα Κάσιο και τα Κιου Ν κιου είναι τίμια για τα λεφτά που πουλιώνται αλλά τα Σουάτς και τα Αρμάνι πολύ ακριβά για τα χρήματα τους.Απλά ρολόγια είναι που τους κολλάνε μία ταμπελα και τα βαφτίζουνε έτσι.Δεν τα έχω σε εκτίμηση.Τα τελευταία χρόνια την θέση των Κιου Ν Κιου έχουνε πάρει τα Κινέζικα φτηνιάρικα (πολλά όμως εκ των οποίων είναι "σκυλιά" ) Skmei.Με δέκα (10) ευρώ αγοράζεις ρολόϊ ηλεκτρονικό που σε βγάζει ασπροπρόσωπο σε βαριές δουλειές.Δεν μασάνε πουθενά!Υπάρχουνε κριτικές στο Σκρουτζ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα ρολόγια έχουν ένα ενδιαφέρον! Δειλά δειλά έχω ξεκινήσει κι εγώ μια συλλογή. Παραθέτω παρακάτω τα μοντέλα με φωτογραφίες από τον ιντερνετ.
1) TAG HEUER 2000 WK1112 Professional 200m
s-l1200.jpg

2) Casio Edifice EF-527D-1AVEF
casio-edifice-chronograph-stainless-steel-bracelet-sku18010-1-3957_700x700.webp

3) Casio Edifice EFV-550GY-8AVUEF
casio-efv-550gy-8avuef-edifice-chronograph-black-stainless-steel-watch-989253.jpg
Ωραίος!Μπράβο!

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
10
Like
1.919
Πόντοι
491
Tα Κάσιο και τα Κιου Ν κιου είναι τίμια για τα λεφτά που πουλιώνται αλλά τα Σουάτς και τα Αρμάνι πολύ ακριβά για τα χρήματα τους.Απλά ρολόγια είναι που τους κολλάνε μία ταμπελα και τα βαφτίζουνε έτσι.Δεν τα έχω σε εκτίμηση.Τα τελευταία χρόνια την θέση των Κιου Ν Κιου έχουνε πάρει τα Κινέζικα φτηνιάρικα (πολλά όμως εκ των οποίων είναι "σκυλιά" ) Skmei.Με δέκα (10) ευρώ αγοράζεις ρολόϊ ηλεκτρονικό που σε βγάζει ασπροπρόσωπο σε βαριές δουλειές.Δεν μασάνε πουθενά!Υπάρχουνε κριτικές στο Σκρουτζ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωραίος!Μπράβο!
κοίταξε αναλόγως πάντα πώς ορίζεις το ακριβό. Μπορείς να βρεις Swatch με 60-70€, τα οποία είναι πολύ τίμια, εμφανίσιμα και ποιοτικά. Μπορείς σαφώς να βρεις και ακριβότερα, τα οποία ενδεχομένως έχουν περισσότερες λειτουργίες, καλύτερο design και είναι ακόμα πιο ποιοτικά. Παίρνεις ο,τι πληρώσεις αλλά σίγουρα ακόμα και 70€ για ρολόι δεν είναι ακριβό σαν αξία και συνήθως θέλει προσπάθεια για να σε απογοητεύσει

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.273
Πόντοι
456
Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου είχα φάει κόλλημα,να αγοράσω ένα φτηνιάρικο αυτόματο {εβδομήντα με εκατόν εξήντα (70 - 160) ευρώ} και να το πάω σε μαγαζί που κατασκευάζει ρολόγια (στο κέντρο των Αθηνών) για να του φτιάξω εγώ την κάσα του,το καντράν και το κουρδιστίρι όπως τα θέλω εγώ.
Βεβαια είχα και μία φθηνότερη λύση,να κάνω το ίδιο αλλά με ένα φτηνιάρικο Κάσιο των είκοσι - τριάντα (20 - 30) ευρώ...
Μαζί με το ρολόϊ θα αγόραζα και κάνα περίεργο λουράκι (δεν μου αρέσουνε τα μπρασελέ) αναλόγως τα χρήματα που θα έδινα στο ρολόϊ - μόντα...
Anyway,η γενικότερη ακρίβεια,γκρέμισε τα σχέδια μου και έμεινα με το όνειρο...!!!

AlexCez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
163
Πόντοι
280
Καλησπέρα με φοβερά ενδιαφέρον θέμα, προσωπικά κάτι που μ άρεσει να ψάχνω και να διαβάζω συνέχεια.

Εγω έχω ένα breitling Chronomat Ice Blue B01 42 σε διάμετρο,
Ενα Rolex Datejust 36 Blue Motif Dial Stainless Steel Fluted Bezel
Ενα Τissot seaster

και τώρα μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον ένα Cartier Santos L ALDC σε μαύρο.

Επίσης μια ωραία εταιρεία είναι η Oris και πρόσφατα ένας φίλος πήρε ένα απο ΙΑΝΟΣ, επίσης πολύ ενδιαφέρον concept.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.273
Πόντοι
456
Καλησπέρα με φοβερά ενδιαφέρον θέμα, προσωπικά κάτι που μ άρεσει να ψάχνω και να διαβάζω συνέχεια.

Εγω έχω ένα breitling Chronomat Ice Blue B01 42 σε διάμετρο,
Ενα Rolex Datejust 36 Blue Motif Dial Stainless Steel Fluted Bezel
Ενα Τissot seaster

και τώρα μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον ένα Cartier Santos L ALDC σε μαύρο.

Επίσης μια ωραία εταιρεία είναι η Oris και πρόσφατα ένας φίλος πήρε ένα απο ΙΑΝΟΣ, επίσης πολύ ενδιαφέρον concept.
Δηλαδή Άλεξ έχεις στην κατοχή σου ρολόγια αξίας εικοσιτριών χιλιάδων ευρώ (περίπου) και ετοιμάζεσαι να αποκτήσεις ένα ακόμα στα επτάμιση χιλιάδων ευρώ!
Μωρέ μπράβο!Το φυσάς το χρήμα!

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.512
Πόντοι
3.846
Με ενοχλουσε στο δερμα το λουρακι ειδικα το καλοκαιρι και το παρατησα .
Ούτε κι εγώ το φορούσα γενικά, απλά όταν έκανα γούτσου - γούτσου με την Ελενίτσα (το πρώτο στανταράκι), μετά που "χωρίσαμε" μπήκε στη ντουλάπα ως ενθύμιο μιας παλιάς εποχής...
Το άλλο ρολόι (γύρω στα 120Ε κοστίζει) το βρήκαν (και το έστειλαν) τα αδέλφια μου, το είχε ξεχάσει ένας Εβραίος σε μια καφετέρια για αυτό έγραψα περί μασόνου :coffee:κι επειδή ξέρετε τι κάνω το φοράω ενίοτε όταν ρίχνω βόμβες :angel:
Πλέον δεν χρειάζονται τα ρολόγια, έχουμε τα κινητά και μας ζαλίζουν εκτός κι αν θες να το παίζεις Δον Ζουάν :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom