Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.362
- Πόντοι
- 4.510
Γνώμη για miss enfer από domsecret?
Στείλε μου μηνυμαkαλησπέρα σας! εχετε καπου αναρτημένα προγραμματα που προσφερετε και τιμες?
όμορφη είναι, όχι πολυ εντυπωσιακή, 40 με 45. τίμια επιλογηΧριστος Ανεστη και καλημερα. Κυκλοφορει στο fb μια με το ψευδωνυμο natalia basakou. Αναρτει ομορφες φωτογραφιες με τα ποδια της αλλα ως εκει. Δουλευει μονο σε ξενοδοχειο. Επειδη δεν φαινεται προσωπο οποτε δεν ξερουμε ηλικια θελω να μου μεταφερει καποιος την γνωμη του εστω και με π.μ.
Καλησπέρα, δυστυχώς η κυρία τζουλιέτα έχει σταματήσει. Κι εγώ δύο φορές που την είχα συναντήσει, είχα περάσει τέλειαΜένω εξωτερικο και η επαφή μου με τον χώρο του bdsm στην Αθήνα είναι αποσπασματική. Ήρθα για καλοκαίρι, ψάχνω απελπισμενς την παλιά μου αφεντρα την Miss Julieta, ξέρετε που μπορώ να την βρώ? Δυστυχώς οι αφέντρες που δοκίμασα δεν ικανοποιούν τις φαντασιώσεις μου . Η κυρία Έρικα είναι μιας άλλης εποχής, η κυρία Θεανώ δεν πιάνει τα vibes μου. Έχετε να προτείνετε κάποια κυρία που να με τρελαίνει όπως η παλιά θέα μου;
Απαντάει στο fb ή μπα;50αρα είναι η Natalia Basakou. Δεν είναι άσχημο το πρόσωπο, για λόγους ιδιωτικότητας το κρύβει φαντάζομαι.
Γενικά καλή στον παιχνίδι, την ιδρώνει τη φανέλα. Φαίνεται να το ευχαριστιέται το παιχνίδι. Συμφωνώ ότι είναι τίμια επιλογή, αξίζει να τη δοκιμάσεις.
Εγώ προ 6μήνου πήγα και συνάντησα τη Ναταλία. Το κόστος ήταν 100 ευρώ, στην τιμή συμπεριλαμβανόταν ο χώρος. Ωστόσο η συνεννόηση με το γραφείο δεν ήταν καλή, όπως και η εξυπηρέτηση. (Είχα ζητήσει την Κάτια, και μετά από μία ώρα αναμονής στο δωμάτιο με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσε και κάλεσαν τη Ναταλία, την οποία περίμενα άλλη μια ώρα, Απλά τραγικό.)Δε γνωρίζω λεπτομέρειες. Αυτό για την Πιλβεντορ μόνο γνωρίζω... αλλα το 400αρι μου έφερε αφωνία.
Απλά ένα σάϊτ με bdsm φάση είναι καλή ιδέα. Αν μια συνάντηση κοστίζει 150 και 200 ευρώ... Εξακολουθεί να είναι μια καλή ιδέα αλλά δεν είναι για μένα.
Καλησπέρα φίλε μου.Εγώ(και πολλοί ακόμα θεωρώ) θα σου πρότεινα την Κυρία DamaVida.Είναι από Θεσσαλονίκη βέβαια αλλά μπορεί να έρθει Αθήνα τον Μάιο.Μόλις την βλέπεις αντικατοπτρίζεις μια Θεά απέναντί σου,μοντέλο πραγματικά κορμάρα και πανέμορφη.Και είναι απίστευτη σε αυτό που κάνει!!Δεν υπήρξε φορά που να μην έχω δοκιμάσει κάτι και να μην φύγω πανευτυχής!Έχω πάει τόσες φορές και θα πάω άλλες τόσες και δεν έχω σκοπό να σταματήσω.Νομίζω είναι οτι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνεις και πιστεύω πως πολλοί ακόμα θα το επιβεβαιώσουν.Μένω εξωτερικο και η επαφή μου με τον χώρο του bdsm στην Αθήνα είναι αποσπασματική. Ήρθα για καλοκαίρι, ψάχνω απελπισμενς την παλιά μου αφεντρα την Miss Julieta, ξέρετε που μπορώ να την βρώ? Δυστυχώς οι αφέντρες που δοκίμασα δεν ικανοποιούν τις φαντασιώσεις μου . Η κυρία Έρικα είναι μιας άλλης εποχής, η κυρία Θεανώ δεν πιάνει τα vibes μου. Έχετε να προτείνετε κάποια κυρία που να με τρελαίνει όπως η παλιά θέα μου;
Μας δουλεύεις έτσι?Καλησπέρα ομάδα. Δεν έχω κάνει ποτέ αυταρχικό με γυναίκα και θα ήθελα σκέφτομαι να πάω την κοπέλα μίλησα.. έχει κάποιος εμπειρία; Αφεντρα υπακους σε κάθε διαταγή μου
Ναι.Απαντάει στο fb ή μπα;
Δε θα μπορούσες να τα γράφεις πιο αντιπροσωπευτικά, αυτή τη στιγμή τη θεωρώ την καλύτερη στον χώρο.Καλησπέρα φίλε μου.Εγώ(και πολλοί ακόμα θεωρώ) θα σου πρότεινα την Κυρία DamaVida.Είναι από Θεσσαλονίκη βέβαια αλλά μπορεί να έρθει Αθήνα τον Μάιο.Μόλις την βλέπεις αντικατοπτρίζεις μια Θεά απέναντί σου,μοντέλο πραγματικά κορμάρα και πανέμορφη.Και είναι απίστευτη σε αυτό που κάνει!!Δεν υπήρξε φορά που να μην έχω δοκιμάσει κάτι και να μην φύγω πανευτυχής!Έχω πάει τόσες φορές και θα πάω άλλες τόσες και δεν έχω σκοπό να σταματήσω.Νομίζω είναι οτι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνεις και πιστεύω πως πολλοί ακόμα θα το επιβεβαιώσουν.
Απο αυτές που δεν έχουν δικο τους χωρο και κανουν session σε ξενοδοχείο η Basakou ειναι η ισως η πιο τιμια επιλογή και σιγουρα VFM50αρα είναι η Natalia Basakou. Δεν είναι άσχημο το πρόσωπο, για λόγους ιδιωτικότητας το κρύβει φαντάζομαι.
Γενικά καλή στον παιχνίδι, την ιδρώνει τη φανέλα. Φαίνεται να το ευχαριστιέται το παιχνίδι. Συμφωνώ ότι είναι τίμια επιλογή, αξίζει να τη δοκιμάσεις. τιμια
Όχι φίλε μου. Είναι πραγματική η ερώτηση μου! Δεν έχω δει καμία πληροφορία
Απαντάει στο fb ή μπα;
Σίγουρα θα μπορολυσε να έχει περισσότερο φωτογραφικό υλικό....Μπας και βγει καμιά άκρη...![]()
Τηλ επικοινωνίας 6948935190 Αν είσαι έτοιμος να υποταχθείς σε μια γυναίκα - Love List
Η απόλυτη κυριαρχία είναι η τέχνη μου. Μ’αρεσει να παίρνω τον πλήρη έλεγχο και ο στόχος μου είναι η δημιουργία μίας άλλης συνθήκης όπου το […]www.lovelist.com.gr
Έχει κάποιος εμπειρία με την εν λόγω αφέντρα?