Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.295
Πόντοι
446
Εγαμηθει Βανέσσα ιασ37, 15 η ταρίφα 2η βάρδια. Σχεδόν άδειος ο οίκος, ειμουνα ο πρώτος της, hardcore κατάσταση κάρφωμα μέχρι τέρμα αλλά αντέχει. Αν και μινιον έχει πολύ ωραίο και μεγάλο στήθος.
Για 15 ο οίκος είναι αισχρός...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
204
Like
53.904
Πόντοι
36.228

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.295
Πόντοι
446
Παιδες μετα απο πολυυυ καιρο πηγα μπουρδελοτσαρκα με γνωστη.Εγω δεν εχω πειρα αλλα ηταν πολυ καλυτερα απο οσα λεγονται,απο εμφανιση πολυ εως παρα πολυ καλα αλλα απο αποδοση δε γνωριζω οποτε μαλλον εχετε δικαιο.Θα σας πω τι μου εμεινε στο μυαλο γιατι καταλαβαινετε οτι με απειρια ζεις το σοκ.Λοιον απο Μεταξουργειο που εμεινε μια Ναταλι η Ναταλια και μια αλλαη Λατινα πρεπει να ταν γυφτε μαυριδερη με ασπρα εσωρουχα πανω κατω που μοιαζε σαν μεσογειακη με ισιο μακρυ.Μετα μου μεινε μια μικρη με τατου εντονα πανω της σε ενα που χε μια Ιωαννα μια Στελλα η οποια ηταν καλοστεκουμενη για την Ηλικια και η κοπελα με τα τατουαζ τα εντονα.Επισης μου μεινε μια μικρη στα πρωτα της φωκαιας μεα το 27 σαν λατινακι με ευρωπαια ειχε ενα συνδυασμο.Μια Ρεβεκκα νομιζω εκει που ειναι τσατσοτραβελος,η Ρεβεκκα ειχε καλο σωματοτυπο.Μια Αννα μικρη μαρεσε ειχε τσατσο εναν κυριο μεγαλυτερο εμοιαζε καπως σαν λατινογυφτισσα.Και τελος η καλυτερη ηταν στο 68 κατι δηλαδη 68 Α η Δ κατι τετοιο,διπλα ηταν το 66 ειμαι σιγουρος γι αυτο.Στο 68 ηταν μια σαν ταυλανδη με πολυ καλο σωμα και πεταχτοκωλα!Τη παρουσιασε ως Κλεοπατρα κ μετα απο χαβαλε την παρουαζε ως Πηνελοπη.Μη με αποπαρετε,δεν εχω πειρα κ δε κετεγραφα αν κ το σκεφτηκα αλλα ειπα να το ζησω.Τα φαν φακτ,πρωτο εκανα μαλακια σε μια καρεκλα κ φωναζε η τσατσα για τη πορτα επειδη εκατσα εγω αλλα το προβλημα ηταν η πορτα οχι η καρεκλα την οποια εβαλα καλυτερα κ στο αλλο με το τσατσοτραβελο βγαινει η πρωτη μιλφ ρωσιδα κ απο τοσο κοσμο πιανει το πουλι το δικο μου χαχαχα,κι εκιε με τη ταυλανδη trolling με τη τσατσα καθως το ηθελε μου φαινεται το τρολινγκ.Γενικα δεν αλλαζε το πραγμα αλλα η πιο σοβαρη διαφορα ειναι που αλλαζει ο κοσμος ανα περιοχη.Α θυμαμαι και μια Μαργαριτα νομιζω σαν καζακα που μαρεσε κ ηταν σε αυτο που λετε πορνοmall,εμενα οτι εχει σχεση εμ σλαβα-καζαστανη κ οτι μιλαει Ρωσικα απ οπου κ αν ειναι μου κανει,κι αλλες ηταν ομορφες,μια κατσαρομαλλα δε θυμαμαι ονομα.Γενικα ειχε αρκετες εως πολλες μικρες μαγκες κ πρωτη φορα ειδα λογικα Λατινες αλλα κ πρωτη φορα στη ζωη μου πηγα σε αυτες τις μπουρδελοτσαρκες.Οπως καταλαβαινετε μετα απο Ομονοια βλεπωντας ολα αυτα τα σπιτακια σοκαρομαι με την καλη εννοια.Τωρα με εχω ικανο να κατεβω με 100-200 να περναω σε ολες που μαρεσουν ως να τα ριξω κ οσο αντεξω ως την επομενη φορα ξανα.Βαρδια βραδυνη να μιλησω οπως τα λετε χαχα,μετα τις 11 αυτα που σας λεω,αν εισασταν εκει θα καταλαβατε ποιες ειναι να βοηθησετε τον απειρο.Δυστυχως αλλοτε ειμαι του βλεμματος κι αλλοτε του κωλου κ αλλοτε οτι κολλησω πχ μεση πιασιματα κοιταγμα κτλ.Περσυ ειχα παει στα Λιοσιων και Τροφωνιου και Εξηκιου,αυτα ειναι κατωτερα απο οτι καταλαβαινω,Βεργας δεν εχω παει καθως δε ξερω και καμια αλλα σε Μπαρμπορα που μιλουσαμε ηθελα εκτος μπουρδελου και Σαμπινα δε πηγα γιατι μου την εσπασε η συμπεριφορα της οσο μιλησαμε και μαλλον σωθηκα που δε κατεβηκα.Αυτη στο 68 ρε παιδια ηταν μαυρη αλλα οχι σκουρη,ειχε ιδιαιτερο συνδυασμο,σκεφτηκα μηπως ειναι αυτη που λετε Ναομι η Μπετυ γενικα οτι μαυρο εχετε πει αλλιως δε μπορουσα να καταλαβω με τα διαφορετικα ονοματα που λεει η τσατσα,το ειπε η ιδια αυτο οτι αλλαζει τα ονοματα κ μετα ελεγε δηθεν τζαμαικα κ της κανω οσο εγω ειμαι απο δω τοσο ειναι αυτη απο τζαμαικα κ στο ονομα της λεω οπως εμενα με λενε Γιωργο ετσι λενε την κοπελα Κλεοπατρα/Πηνελοπη με τη διαφορα οτι οντως με λενε Γιωργο χαχαχαχαχ.Παρα πολυ καλυτερα απο την πιατσα αν θελετε μια γνωμη.Καμια σχεση οι εικονες και η φαση.Το φολιασμα μας γαμαει ανεξαρτητου βαθμιδας.
1745213590390.gif

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.490
Πόντοι
3.446
Μόλις γύρισα απ' Λαρισα μεγάλου Αλεξάνδρου 22 η τύπισσα δεν ξέρω εάν επειδή είχε πολύ δουλειά σήμερα η γενικά δεν είναι κλ ήταν μες στα νεύρα αμέσως προφυλακτικό σε πεσμένο πουλί πίπα 30 δεύτερα κ λέει go for sex . Πηγα να μπω με 50 τις εκατό στύση κλασσικά δεν μπορείς να γαμας έτσι άρχισε γκρινιαζε όταν της είπα να το ξαναπάρει λίγο στο στόμα της αρνήθηκε έλεγε time time συνέχεια κ μετά απ' ένα λεπτό έφυγε...Μάλλον πήρε πολύ αέρα κ αυτή και γίνεται δεύτερη Βανέσσα (Ρουμάνα απ' Ιάσωνος 20 κ τώρα που δουλεύει άλλου.. Βγαίνοντας ζήτησα τον λόγο απ' την τσατσά που ήταν έτσι η μικρή και όχι τα λεφτά 10 ευρώ. Δεν είναι κάτι τρομερό ποσο τα 10 ευρώ κ μου είπε η ξανθιά γριά ότι έτσι είναι η μικρή εάν θες να περνάς καλώς εάν όχι μην ξανάρθεις...
Δεν της είπες να πάει να γαμηθεί;.. :knuppel::jerking: (pun intended)
Δεν πειράζει, ελπίζω να δουν το μήνυμά σου πολλοί και να ξεκολλήσουν όσοι είχαν "κολλήσει" μ' αυτό το μέτριο κοντοπούτανο..

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
204
Like
53.904
Πόντοι
36.228
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.490
Πόντοι
3.446
Εφόσον δεν επέλεξα Λούνα που το σκεφτόμουν, κι εφόσον δεν έχει Έμμυ, τιμήθηκε η Ναόμι όπως συνήθως, με μια γαμάτη κατάθεση, πιπούλα μ' εμένα όρθιο να θαυμάζω την πλάτη και το κωλαράκι της στα 4 μπροστά μου, και στη συνέχεια είσοδος στα 4, σ' ένα εξαιρετικό γαμήσι με εμένα σταθερά όρθιο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) κι εκείνη στην άκρη του κρεβατιού να πιέζει ζόρικα πάνω μου και να πηγαίνουμε τρένο.. :zfuck::smiling-face-with-heart-eyes:
Σφιχτή και καυλωμένη σταθερά, με κοίταζε στον καθρέφτη στο πλάι και μου στελνε φιλιά κι έβγαζε γλώσσα.. (γνωστό καυλωτικό που κάνουν οι μαύρες, και τους πάει.. :smitten::rockon::erection:)

Τα λέμε στην επόμενη βόλτα μου!
Πάντα όρθιοι και ποτέ φολιασμένοι μαγκες! :cool2:
Και φωτογραφία από τη λίστα που παίζει στις οθόνες του Φιλ11Α, γι αυτούς που αντί να βολτάρουν και να κάνουν σεξ, θέλουν να δουν τσόντα και να... :jerking::jerking::wanker:
20250421_201514.jpg

Επίσης, στο επάνω (Φιλ11Β) έπαιζε διαφήμιση αναλ......γητικού :2funny::zfuck: όπου 3 θεραπευτές μαζί έκαναν αναλγησία σε 3 ασθενείς κοπέλες...

• Like
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.490
Πόντοι
3.446
Για την Ρούμπη από Φιλιππίδου τι ξέρεις;
Μια φορά είχα ρωτήσει συναγωνιστή που έβγαινε από το δωμάτιο και μου είπε μέτρια πράγματα...
Είναι μικρόσωμη και σχετικά νεαρή λατίνα που στο σαλόνι δεν βγαίνει με πολλή όρεξη.
Τα ίδια έχω ακούσει, όπως φαίνεται και στο σαλόνι.. (αν και έχει ωραίο κωλί) Κλασική λατίνα που δεν.... μάλλον.. Δεν έχω περάσει, δε μ' αρέσει η φάτσα της :2funny:
Εμένα μου έχουν πει ότι είναι λίγο κοιμισμένη.

Έχω την εντύπωση ότι έχει σταματήσει όμως. Την έχετε δει πρόσφατα;
Σχεδόν 2 βδομάδες έχω να την πετύχω νομίζω, όντως.. :think:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.490
Πόντοι
3.446
Άν το φωκ13 υπόγειο είναι κλειστό τσέκαρε και φ61.
Σήμερα πάντως 2η βάρδια Φ61 ήταν Λούνα (από Φιλλιπίδου) και Τζένη, δεν είδα Βάνα.. Αλλά δεν τσέκαρα το Φ59 που ήταν ανοιχτό..

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.430
Πόντοι
3.246
Σήμερα πάντως 2η βάρδια Φ61 ήταν Λούνα (από Φιλλιπίδου) και Τζένη, δεν είδα Βάνα.. Αλλά δεν τσέκαρα το Φ59 που ήταν ανοιχτό..
Έχουν τώρα και το 61 όπου πάει κι αυτή όπως και η Άντζελα Κρητικοπούλα αναλόγως τη μέρα στο 13 στο 59 στο 61. Αυτό φαίνεται πρός το παρόν.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.430
Πόντοι
3.246
Από στήθος τι έλεγε άρχοντα;
Φορούσε κόκκινο μαγιουδάκι στήθους σαν σετάκι μπικίνι οπότε δεν καλοφαινόταν ούτε κάν άν είναι φυσικό. Όχι μεγάλο πάντως, μικρό προς μεσαίο μάλλον.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.295
Πόντοι
446

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.295
Πόντοι
446
Πρωινή κατάθεση στο νέο πετιτ Μινιόν ρωσσιδακι
Δεκτική και με μουνακι να κατεβάζει καταρράκτες
Πιστονιασα ερωτικά και στο τέλος δυνατά!
Ωραίο γαμησακι και είς αλλά με υγεία
Χρόνια πολλά μπουρδελιαρηδες και καλά γάμησια
Μολδαβακι μάλλον...από βυζί έλεγε τπτ;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
559
Like
90.345
Πόντοι
48.067
Δεν της είπες να πάει να γαμηθεί;.. :knuppel::jerking: (pun intended)
Δεν πειράζει, ελπίζω να δουν το μήνυμά σου πολλοί και να ξεκολλήσουν όσοι είχαν "κολλήσει" μ' αυτό το μέτριο κοντοπούτανο..

ειναι σκετη γλυκα το κοντοπουτανο...για πολυ καρφωμα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.490
Πόντοι
3.446
Ποιος τον εχει συναντήσει σε τσαρκα στο μετάξι?

ειναι σκετη γλυκα το κοντοπουτανο...για πολυ καρφωμα.
Υπόψιν, εγώ απάντησα χωρίς να έχω γνώμη εμπειρίας (δεν έχω μπει)..
Και ποτέ δεν ενστερνίζομαι γνώμες/εμπειρίες άλλων αν δε δοκιμάσω (όπως πρέπει να κάνουμε), όπως και με Έμμυ Φ66Δ που μαζί μου ήταν φοβερή.
Γιατί ρωτάς όμως; :think: Όποτε θες πάμε τσάρκα, δεν έχω θέμα.. Θα πάρουμε μαζί και @Pa Luki Luk να παλουκώσει καμία :pipa3:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
559
Like
90.345
Πόντοι
48.067
Υπόψιν, εγώ απάντησα χωρίς να έχω γνώμη εμπειρίας (δεν έχω μπει)..
Και ποτέ δεν ενστερνίζομαι γνώμες/εμπειρίες άλλων αν δε δοκιμάσω (όπως πρέπει να κάνουμε), όπως και με Έμμυ Φ66Δ που μαζί μου ήταν φοβερή.
Γιατί ρωτάς όμως; :think: Όποτε θες πάμε τσάρκα, δεν έχω θέμα.. Θα πάρουμε μαζί και @Pa Luki Luk να παλουκώσει καμία :pipa3:

Το διορθωσα, ειχε μεινει απο αλλο ποστ... δεν αφορουσε εσενα

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.490
Πόντοι
3.446
Φυλ71 ισόγειο ,φεύγοντας ήταν άλλοι 3 και κοιταζόμασταν για κάνα 5 λεπτό μεταξύ μας αφού δεν ερχόταν κανείς και πετάγεται ένας και λέει “ είστε ανοικτά ;” Και του απαντάει η τσατσα από το κουζινάκι “ μην βιάζεσαι η βραδιά είναι μεγάλη”
Μπορεί να μην τον βρέξαμε αλλά γελάσαμε , μέτρια έως άσχημα θα έλεγα , συνεχίζουμε όμως
Χτες περίμενε ένας ήδη πόση ώρα όταν μπήκα, μπαίνω κάθομαι για λίγο..
(στα 71 δεν κρατάω ποτέ πολλή υπομονή διότι έχουν καταντήσει αηδία, και ειδικά η ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ τσα2 στο 71Α - ισόγειο)
Σηκώνεται μετά από λίγο ο συναγωνιστής και ρώτησε (δε θυμάμαι ακριβώς πως), και του απαντάει από μέσα αυτή γεμάτη νεύρα "είναι στο δωμάτιο οι κοπέλες!!!" :headbang::jerking::jerking::knuppel:
Φύγαμε και οι δύο, εκείνος λέγοντας "δε γαμιέστε!" κι εγώ λέγοντας "για το μπούτσο ως συνήθως"...

Ήθελα να ξερα πως, και γιατί, γαμάνε ακόμα κάποιοι εκεί μέσα..
Σαν το Ιάσονος 20Γ (ασανσεράδικο) έχει καταντήσει αυτή..

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.490
Πόντοι
3.446
Φυλής 71 όροφος Αλάνα μελαχρινή χοντροκώλα λατίνα με απλό πρόγραμμα :jerking:
Μετά από πόση αναμονή έγινε η εμφάνιση; :knuppel:
Φυλής 59 πάνω Σοφία Κ Έμμυ με καινούρια ράστα. Λατίνες με ελεύθερη φλογέρα
Δεν είναι ράστα, είναι braids..
(αμφιβάλλω να έκανε ράστα, αυτά θέλουν καιρό..) :wink:
Φυλής 59 κάτω Σοφία Κ Κάτια (αν άκουσα καλά) Λατίνες γουρουνίτσες:turkydance:
Σωστά άκουσες, θυμάμαι..
Φυλής 66δ Νικόλ γουρουνοπούλα :turkydance:με bodystocking. Έμμα Τζαμάικα το βράδυ
Αμάν ρε Έμμυ, λείπεις.. :sad2:
Φιλιππίδου 11 ισόγειο Ναταλία Βουλγάρα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ Ναόμι με ελεύθερη φλογέρα. Βγήκε με πολύ υφάκι η μαυρούλα :tickedoff:Σαν να την είδε Ναόμι Κάμπελ μου φαίνεται :s&m_1:
Έχει πέραση η σοκολάτα, γι αυτό..
Πρέπει να σε ξέρει ή να είσαι ξεκλειδωτής για να τη δαμάσεις :buck2::cool2::smitten::zfuck:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom