trelos kavliarhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2017
- Like
- 4.358
- Πόντοι
- 446
πολυ μεγαλα οπως το λες - αλλα εδινε και ποιοτητα - αξιζαν τα λεφταΦίλος άκουσα για πολύ μεγάλα νούμερα όταν έπαιζε μπάλα
Την εποχή που έγινε διάσημη η Σασα απο τα περιοδικά και την τηλεόραση στην Ελλάδα κυκλοφορούσε χρήμα να φαν κι οι κότες. Δεν ξέρω αν ηταν τις δουλείας αλλα αν ηταν σίγουρα θα έπαιζε μπαλα με μεγάλα ποσά.Φίλος άκουσα για πολύ μεγάλα νούμερα όταν έπαιζε μπάλα
Την έχω γνωρίσει παλαιότερα. Είναι χύμα παιδί κι έξυπνη να ξέρετεΤα νεαβυζιάμαλλιά της Σασας
δεν καταλαβε λογικα νομιζε θαυμαστης της ως τραγουδιστρια!Tην πέτυχα Κολωνάκι πριν κάνα χρόνο. Της συστήθηκα ως φανατικός θαυμαστής της κ με αγκάλιασε, ευχαριστώ μου είπε. Γενικά δεν είναι ψώνιο, ωραίο μουνι πάντως.
Μεγάλο τσιμπούκι
Ανέβηκες στα μάτια της τσιμπουκλούς. Συνήθως της λένε πόσες μαλακίες έχουν τραβήξει για πάρτη της.Tην πέτυχα Κολωνάκι πριν κάνα χρόνο. Της συστήθηκα ως φανατικός θαυμαστής της κ με αγκάλιασε, ευχαριστώ μου είπε. Γενικά δεν είναι ψώνιο, ωραίο μουνι πάντως.
Ήρεμα μαν.Το καυλομουνο τραγούδησε κάπου στο obi με την Αγγελικουλα και δεν εχει βγει ούτε μια φωτο
Sorry man δεν βρίσκω βενζινάδικο κλείσανε ολαΉρεμα μαν.