Jack_of_all_trades
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.147
- Πόντοι
- 360
Για travel girls τι σαιτ παιζουν; Γιατι υπαρχουν και αυτες που αν τους πληρωσεις διαμονη, εισιτήρια και 2-3 γευματα θα σου κατσουν. Υπαρχει και το σικινγκ που ειναι τα παραπανω + το ημερησιο fee.
Βεβαια στο σικινγκ ειναι ξεκαθαρο οτι ερχονται για σεξ.
Δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο σπορ οπότε θα σε γελάσω. Και μιλάμε για καμία 5ετία πίσω οπότε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει το πράγμα έκτοτε.
Το σικινγκ δεν το ξέρω. Το travel girls (αν θυμάμαι καλά έτσι λεγόταν το σάιτ) όταν μου το είχε δείξει ο φιλος, ήταν μια φάση όπως αυτή που περιγράφεις. Πλήρωνες διαμονές εισιτήρια φαγητό και κάνα δωράκι (όχι απαραίτητα σε μετρητά) και έκανες παιχνίδι. Και μάλιστα θυμάμαι ότι επαγγελματίες εσκορτ που έγραφαν τιμές κλπ στα προφίλ τους, έτρωγαν μπλοκ από το ίδιο το σάιτ.
Ο φίλος είχε ένα συγκεκριμένο μοτίβο του τύπου «Σου βγάζω εισιτήρια για Αθήνα, περνάμε 2-3 μέρες μαζί να δούμε αν ταιριάζουμε (μετάφραση: να δούμε αν θα μου κάτσεις) και μετά φεύγουμε για το τάδε νησί για διακοπές».
Δεν ξέρω ακριβώς τί ξόδευε, πάντως σίγουρα δεν ξόδευε μια περιουσία, γιατί δεν την είχε κιόλας ο άνθρωπος για να την ξοδέψει. Δεν πεινούσε προφανώς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν του έτρεχαν από τα μπατζάκια.
Προφανως και στο σάιτ έπαιζε κάθε καρυδιάς καρύδι. Είχε τύχει να φέρει γκομενα και να τη στείλει σπίτι της με το καλημέρα. Αλλά σε γενικές γραμμές, του συγκεκριμένου τύπου του δούλευε αυτό το κονσεπτ. Σε άλλους μπορεί να μην δούλευε.