123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.705
- Πόντοι
- 3.446
Απο τοτε που καταργιθηκε η ποδια, ξεσαλωσανε οι μαθητριεςEπειδή πολλές μαλακίες γράφονται
Που να δείτε τι τραβάνε καθηγητές σχολείου
Από μαθήτριες
Ρωτήστε, δεν θα σας πω εγώ
ε μα φλερτάραμε αλλά συχνά - ή τις πιο πολλές φορές - παίρναμε τ' αρχίδια μας, πολλοί από μας που πλέον το έχουμε ρίξει στις εργαζόμενεςΡε μάγκες χαλαρώστε λίγο δεν είναι όλα λεφτά και δωράκια στη ζωή. Υπάρχει και ένας άλλος παράγων που λέγεται καύλα. Θα συμφωνήσω με αυτό που είπε παραπάνω ο τύπος @John 100. Βγείτε έξω, φλερτάρετε και με λίγη τύχη όλα γίνονται...![]()
Δηάδη εφταμιση κατοσταρικα την ημερα? Πολυ ακριβα, ρε φιλε. Εδω με 6 κατοσταρικα πηρα 65αρα smart TV. Τι να λεμε τωρα?Εγώ έχω προσωπική εμπειρία από ένα τέτοιο ταξίδι. 2 μέρες από Σερβία μια φοιτήτρια, τυπική μουνάρα Σλάβα 1.75 ξανθιά. Εισιτήρια, διαμονή σε ένα τιμιο airbnb Πλάκα και 400ε την μέρα σε αυτήν. Σύνολο κάτι λιγότερο από 1,500ε για 2 γεμάτες μέρες. Για να έχουμε μέτρο με 1,500ε παίρνεις από γραφείο 12ωρο.
Όλα είναι θέμα τύχης. Καλές και οι σεξεργάτριες αλλά σαν το free fuck δεν είναι...ε μα φλερτάραμε αλλά συχνά - ή τις πιο πολλές φορές - παίρναμε τ' αρχίδια μας, πολλοί από μας που πλέον το έχουμε ρίξει στις εργαζόμενες![]()
σωστόν. Με τις σεξεργάτριες δεν έχεις τη χαρά της αποδοχής, όπως με τη γκόμενα που κάνει σεξ μαζί σου επειδή γουστάρει εσένα. Από την άλλη χαίρεσαι όταν κάνεις επιτυχημένη επιλογή και σου βγει καλή η εργαζόμενη.Όλα είναι θέμα τύχης. Καλές και οι σεξεργάτριες αλλά σαν το free fuck δεν είναι...![]()
Έτσι ακριβώς όπως τα είπες είναι. Άρα λοιπόν καταλήγουμε ότι είναι τζόγος και παίρνεις ρίσκο. Είτε κάνεις ελεύθερη φάση με γκόμενα είτε κάνεις επί πληρωμή σεξ με σεξεργάτρια ρισκάρεις και όπως σου βγει. Μπορεί να'χει επιτυχία μπορεί να καταλήξει και σε φόλα...σωστόν. Με τις σεξεργάτριες δεν έχεις τη χαρά της αποδοχής, όπως με τη γκόμενα που κάνει σεξ μαζί σου επειδή γουστάρει εσένα. Από την άλλη χαίρεσαι όταν κάνεις επιτυχημένη επιλογή και σου βγει καλή η εργαζόμενη.
Ένα καλό γαμήσι με γκόμενα είναι καλύτερο από ένα καλό με εργαζόμενη - αλλά το δεύτερο είναι καλύτερο από ένα κακό γαμήσι με γκόμενα.
Ακόμα και με γκόμενα το σεξ μπορεί να βγει φιάσκο. Παλιά έτυχε να κάνω τον γκομενοφύλακα σε κάποια για κα'ναν χρόνο μπας και, τελικά βρεθήκαμε στο σπίτι της κι αρχίσαμε περιπτύξεις, ε λοιπόν ήταν τόσο ψόφια που δεν έγινε τίποτα![]()
Καλά αν πας με πουτανα δε ρισκάρεις τίποτα. Το πολύ πολύ να μη σου σηκωθεί και να χάσεις τα λεφτά σουΈτσι ακριβώς όπως τα είπες είναι. Άρα λοιπόν καταλήγουμε ότι είναι τζόγος και παίρνεις ρίσκο. Είτε κάνεις ελεύθερη φάση με γκόμενα είτε κάνεις επί πληρωμή σεξ με σεξεργάτρια ρισκάρεις και όπως σου βγει. Μπορεί να'χει επιτυχία μπορεί να καταλήξει και σε φόλα...![]()
Κάνεις λάθος. Όλα είναι ρίσκο. Και με call girl να πας μπορεί να μη βρεθεί η χημεία μεταξύ σας. Όσο για τα λεφτά αυτό έγκειται σε σένα. Αν τα δώσεις στην αρχή τότε σίγουρα τα κλαιςΚαλά αν πας με πουτανα δε ρισκάρεις τίποτα. Το πολύ πολύ να μη σου σηκωθεί και να χάσεις τα λεφτά σου
Απ' όσο ξέρω πάντα στην αρχή τα δίνειςΚάνεις λάθος. Όλα είναι ρίσκο. Και με call girl να πας μπορεί να μη βρεθεί η χημεία μεταξύ σας. Όσο για τα λεφτά αυτό έγκειται σε σένα. Αν τα δώσεις στην αρχή τότε σίγουρα τα κλαις
Αν έχετε πρόβλημα σήμερα τύπε, το 80 ούτε τη χούφτα σας....ε μα φλερτάραμε αλλά συχνά - ή τις πιο πολλές φορές - παίρναμε τ' αρχίδια μας, πολλοί από μας που πλέον το έχουμε ρίξει στις εργαζόμενες![]()
Σου ξαναλέω αυτό έγκειται στο πως το βλέπει ο καθένας. Άλλοι τα δίνουν στην αρχή άλλοι στο τέλοςΑπ' όσο ξέρω πάντα στην αρχή τα δίνεις
μα για τότε μιλάμε.Αν έχετε πρόβλημα σήμερα τύπε, το 80 ούτε τη χούφτα σας....
Πώς την λένε την κοπέλα;;;Παιδιά μια γνωστή μου 26 χρονών γουστάρει έναν τύπο 68 χρονών. Αυτός να φανταστείτε έχει κόρες 40 χρονών. Η ίδια μου είπε ότι κάθε φορά που τον βλέπει (δουλεύουν μαζί) τον θαυμάζει τρελά και ότι δεν του φαίνεται η ηλικία του, είναι γοητευτικός, έχει ωραία μάτια και είναι άντρακλας. Και δεν είναι μπάζο, είναι εμφανίσιμη. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας
Γιατί έχεις κάτι κατά νου;Πώς την λένε την κοπέλα;;;
Αν ξεκινάει από Ελ το όνομα της και δουλεύει Αθήνα την ξέρωΓιατί έχεις κάτι κατά νου;
Ήθελα να δω αν λέμε την ίδιαΑν ξεκινάει από Ελ το όνομα της και δουλεύει Αθήνα την ξέρω