Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (22 μέλη και 181 επισκέπτες)

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201
εμένα μου φαινόταν για ρουμάνα
πάντως που ήξερε να μιλάει καλά
ελληνικά
Όλοι οι ξένοι και οι ξένες μιλούν ελληνικά με κάποια ξένη προφορά. Η Σόνια ήταν 100% Ελληνίδα από κωμόπολη της Νότιας Ελλάδας, όπου την είχα συναντήσει τυχαία και κάναμε για λίγο κουβέντα. Μετά από λίγες μέρες σταμάτησε οριστικά να εργάζεται ως πόρνη στην Ελλάδα.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
15
Like
4.516
Πόντοι
951
Μετά από αρκετα χρόνια έμεινα Αθήνα για το Πάσχα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και μιας και ήμουν μόνος εδώ αποφάσισα να πάω στη λειτουργία στον Άγιο Παντελεημων για την Ανάσταση. Και αφού παραδοσιακά κάθε χρόνο κάνω αποχή από το σπορ τη Μεγάλη εβδομάδα είπα μετά την Ανάσταση να περάσω μια βόλτα από τα σπίτια της αμαρτίας. Φυλής δεν βρήκα κάτι αξιόλογο και κατηφόρησα προς μεταξουργείο όπου ορδές από αραβοπακια σουλατσαρανε. Τελικά κατέληξα Ι44 με την λατίνα Χουλιανα. Ψιλοκαλη περίπτωση για 10€ δεν κλέβει και τον τρώει αδιαμαρτύρητα! Εξίσου πολύ καλή και η πίπα της.
Χριστός Ανέστη συναγωνιστές!
Χρόνια πολλά και καλά γαμησια

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.970
Πόντοι
1.446
Εγω αυτο που ξερω για την Ελενη ειναι οτι τωρα τελευταια οταν πηγαινω με τα ποδια προς το Μεταξουργειο, την πετυχαινω στις πιατσες με τα πρεζονια κυριως στην Ακουμινατου να εχει πολλα παρε δωσε μαζι τους....
Έτσι όπως την έχω κόψει χρονια τώρα ναι είναι αλκοολικια είναι καμένη αλλά πάντα ήταν ευγενική κ φαινόταν να πατάει στα πόδια της να συνεννοείται άσχετα εάν ταξίδευε .Μια δυο φορές πάντως την έχω πετύχει τελείως αλλου σχεδόν δε μπορούσε ν ανοίξει τα μάτια της εεε από τότε μου είχαν μπει υποψίες.Τελος θέλω να πω ότι όπως εσυ τώρα η να έρθει κ κανενας άλλος να μου πει αυτή σουτάρει δε θα μου φαινότανε κ περίεργο.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.963
Πόντοι
4.746
Η Σόνια ήταν Ελληνίδα, όπως και κάποιες άλλες πουτάνες που παρουσιάζονταν ως Ρουμάνες, Ιταλίδες κ.λ.π.
Mια Ελληνίδα απ' την Κωνστάντσα της Ρουμανίας κι αυτή. Και πως μιλούσε ρουμανικά τότε στην αρχή της καριέρας της. Ήταν κοινό μυστικο. Κάποτε κυκλοφορούσε και βιντεάκι που της κατουρουσαν το στόμα και γελαγε.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.194
Πόντοι
35.948
Χρόνια πολλά μύστες μου, Χριστός Ανέστη!!!

Υγεία κ αγάπη σε όλους...

Κι όταν πίνουμε, αφήνουμε το τιμόνι...
για να μπορούμε να γαμάμε πολλά χρόνια ακόμα!!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.963
Πόντοι
4.746
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Mια Ελληνίδα απ' την Κωνστάντσα της Ρουμανίας κι αυτή. Και πως μιλούσε ρουμανικά τότε στην αρχή της καριέρας της. Ήταν κοινό μυστικο. Κάποτε κυκλοφορούσε και βιντεάκι που της κατουρουσαν το στόμα και γελαγε.
Ωπ.. @Reuzel εδώ είσαι.. :cool2::rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.307
Πόντοι
47.170
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Τελευταία τροποποίηση:

Romano Garreton

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2022
Like
348
Πόντοι
20
Η Ελενη ειναι σιγουρα χρηστρια καθως την εχω δει να τρυπιεται μαζι με αλλους παρεα...και τα μπροστινα της δοντια εχουν πεσει και τα υπολοιπα σχεδον σαπια...δυστυχως...
Αφου την ειδες να τρυπιεται ,σημαινει οτι περασε στα βαρεια , ηξερα οτι κανει κοκα μονο. (Οι πληγες στο σωμα προερχονται απο το σισα. Θανατηφορο υποκαταστατο της κοκας,σε δυο χρονια η και λιγωτερο,κανει οση ζημια κανει η ηρωινη σε εικοσι.) Χρονια πολλα σε ολους,με υγεια!

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.362
Πόντοι
4.510
Η Βικτώρια είναι ακόμα διδύμου;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom