Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 200 άτομα (16 μέλη και 184 επισκέπτες)

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
389
Πόντοι
21
Αν ξέρει κανείς το αστέρι η Βαλερισ από Ι1,βαν βρίσκεται στο πόστο της τουλάχιστον να ρεφαρουμε τη πρωινή χασουρα

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.176
Πόντοι
35.948
Δεύτερη βάρδια :alivedick:

Φυλής 65 ισόγειο Χριστίνα. Η Μπιούτυ μετά το Πάσχα

Φυλής 71 όροφος Σουζάνα τσουπωτή λατίνα με απλό. Η Κατερίνα η φολορουμάνα ερχόταν. Αγενέστατη εντελώς:birdman:

Φυλής 71 κάτω Άννα ξανθιά λατίνα 20 απλό, με +20€ κώλος. Φολάρα, αγενέστατη, μην κάνει κανένας το λάθος

Φιλιππίδου 11 ισόγειο Ναταλία Βουλγάρα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα. Περίμεναν Ναόμι κ Σοφία...

Φιλιππίδου 11 όροφος μαύρη Κολομβιανή η Τζούλια. Ελεύθερη φλογέρα...

Εδώ έγινε η κατάθεση :zfuck:
Είναι 4η φορά που τη παίρνω, επέστρεψε μετά από 10 μέρες...
Δυστυχώς φόλεψε, ανέκφραστη και βαριεστημένη:undecided:
Καμμιά σχέση με τις υπόλοιπες φορές, άλλος άνθρωπος :piss:

Θα ανεβάσω μία κριτική με τις πρόσφατες εξελίξεις για να μην τη πατήσει κόσμος...

Έργο τέχνης...
IMG_20250419_174258.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.176
Πόντοι
35.948

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.344
Πόντοι
481
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.120
Πόντοι
3.246
Η Σόνια ήταν Ελληνίδα, όπως και κάποιες άλλες πουτάνες που παρουσιάζονταν ως Ρουμάνες, Ιταλίδες κ.λ.π.
εμένα μου φαινόταν για ρουμάνα
πάντως που ήξερε να μιλάει καλά
ελληνικά

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.182
Πόντοι
7.265
Πρωινό πέρασμα μιας και βρέθηκα στα πέριξ. Μπήκα απευθείας στο Φυλής 59 ισόγειο όπου ήταν η Βάνα. Μου είχε πει καλά λόγια ο @Palouki_louk. Όντως η κοπέλα είναι τίμια. Αν και η πιπα της θέλει βελτίωση, είναι λίγο αγαρμπη, όμως στα υπόλοιπα είναι σούπερ. Στήνεται πολύ καλά, συμμετέχει, και αν είστε και καθαροί στο στόμα μπορεί να πάρετε και φιλιά. Όσο αφορά την εμφάνιση, εντάξει υπάρχουν και πολύ πιο όμορφες.
Καλή Ανάσταση με υγεία

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.825
Πόντοι
2.246

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Συναγωνιστές γνωρίζει κανένας τι απέγινε η τσιμπουκομηχανη Ελένη Ρωσίδα οβερ 50 με κοντό μαλλί κ καμένη γενικά είτε πιωμένη,που βρισκόταν βραδινές βάρδιες Μ.Αλεξανδρου 28α καθώς κ τελευταία είχε εμφανιστεί στη κουρτίνα.Μονο γιαυτην κατέβαινα μετάξι για το άρρωστο τσιμπουκι της,τελευταίες 1-2 φοτες την έψαξα πριν κανένα μήνα ίσως κ περισσότερο,οι τσατσαδες δε γνώριζαν εάν θα έρθει έτσι είπαν.Τελος πάντων εάν γνωρίζει κανεις τίποτα ας ενημερώσει …ευχαριστώ

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.176
Πόντοι
35.948
Συναγωνιστές γνωρίζει κανένας τι απέγινε η τσιμπουκομηχανη Ελένη Ρωσίδα οβερ 50 με κοντό μαλλί κ καμένη γενικά είτε πιωμένη,που βρισκόταν βραδινές βάρδιες Μ.Αλεξανδρου 28α καθώς κ τελευταία είχε εμφανιστεί στη κουρτίνα.Μονο γιαυτην κατέβαινα μετάξι για το άρρωστο τσιμπουκι της,τελευταίες 1-2 φοτες την έψαξα πριν κανένα μήνα ίσως κ περισσότερο,οι τσατσαδες δε γνώριζαν εάν θα έρθει έτσι είπαν.Τελος πάντων εάν γνωρίζει κανεις τίποτα ας ενημερώσει …ευχαριστώ
Ελένη Ρωσοπόντια μεταμεσονύχτια η πολύ νωρίς το πρωί στο Μ.Αλεξάνδρου 28 υπόγειο κυρίως.

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
558
Πόντοι
301

Φυλής 71 όροφος Σουζάνα τσουπωτή λατίνα με απλό. Η Κατερίνα η φολορουμάνα ερχόταν. Αγενέστατη εντελώς:birdman:

Φυλής 71 κάτω Άννα ξανθιά λατίνα 20 απλό, με +20€ κώλος. Φολάρα, αγενέστατη, μην κάνει κανένας το λάθος

Φιλιππίδου 11 ισόγειο Ναταλία Βουλγάρα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα. Περίμεναν Ναόμι κ Σοφία...

Θα ανεβάσω μία κριτική με τις πρόσφατες εξελίξεις για να μην τη πατήσει κόσμος...

Έργο τέχνης...
IMG_20250419_174258.jpg
Η Ναόμι εμφανίστηκε πάλι;

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.351
Πόντοι
3.246

Έργο τέχνης...
IMG_20250419_174258.jpg
Να συμπληρώσω πως άνοιξε το φ61 μετά από καιρό δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αυτές τις μέρες.

Εργαζόμενες η ξανθοβαμμένη πλέον Βάνα ευδιάθετη χαμογελαστή προδιαθέτει όμορφα αν και δεν είναι του στυλ μου εμφανισιακά ,μια δοκιμή θα την έκανα ,
και η Λούνα κοντή μελαχρινή μπαμπάτσικη κωλαρού επίσης χαμογελαστή συμπαθές φατσόνι, κατά 99% μεταγραφή από Φιλιππίδου11
... πρέπει να ναι η ίδια.

Μεγάλες παρέες από αραβόκοσμο,πολλοί με ύφος βαρύ κι ασήκωτο άλλοι στα μπαλκόνια να ψέλνουν κάτι αλλαχού , τώρα που λείπει κόσμος σα να ξεθαρρεύουν και κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους.

Χρόνια πολλά,καλή Ανάσταση μάγκες.
:hi:

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
Εγω αυτο που ξερω για την Ελενη ειναι οτι τωρα τελευταια οταν πηγαινω με τα ποδια προς το Μεταξουργειο, την πετυχαινω στις πιατσες με τα πρεζονια κυριως στην Ακουμινατου να εχει πολλα παρε δωσε μαζι τους....

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.176
Πόντοι
35.948
Εγω αυτο που ξερω για την Ελενη ειναι οτι τωρα τελευταια οταν πηγαινω με τα ποδια προς το Μεταξουργειο, την πετυχαινω στις πιατσες με τα πρεζονια κυριως στην Ακουμινατου να εχει πολλα παρε δωσε μαζι τους....
Άρα, κι η Ελένη είναι κι αυτή προφανώς χρήστρια...
Το ίδιο συμπέρανα για την Κορίνα ξανθιά μιλφ βυζαρού, πριν μια βδομάδα...

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
Άρα, κι η Ελένη είναι κι αυτή προφανώς χρήστρια...
Το ίδιο συμπέρανα για την Κορίνα ξανθιά μιλφ βυζαρού, πριν μια βδομάδα...
Η Ελενη ειναι σιγουρα χρηστρια καθως την εχω δει να τρυπιεται μαζι με αλλους παρεα...και τα μπροστινα της δοντια εχουν πεσει και τα υπολοιπα σχεδον σαπια...δυστυχως...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.176
Πόντοι
35.948
Η Ελενη ειναι σιγουρα χρηστρια καθως την εχω δει να τρυπιεται μαζι με αλλους παρεα...και τα μπροστινα της δοντια εχουν πεσει και τα υπολοιπα σχεδον σαπια...δυστυχως...
Κρίμα:cry:
Και τη ξέρω αρκετό καιρό...

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.015
Πόντοι
1.326
Κρίμα:cry:
Και τη ξέρω αρκετό καιρό...

Εγώ τη θυμάμαι εδώ και πολύ καιρό να είναι σε μαύρο χάλι.
Το 2020, στην πρώτη καραντίνα, δούλευε καθημερινά στο κουρτινάτο καθώς τα περισσότερα μπουρδέλα ήταν κλειστά λόγω του lodckdown (στη Φυλής νομίζω όλα είχαν κλείσει και είχε γεμίσει η οδός πρεζόνια). Από τότε φαινόταν πως χάνει λάδια, πάντως ήταν αρκετά καλή στις υπηρεσίες και καυλιάρα.
Μια φορά της έβαλα για πλάκα ακάποτα το κεφαλάκι και της πήρε λίγη ώρα μέχρι να νιώσει και να με ''μαλώσει'' αφού δεν ήθελε να μείνει ''έγκυος''. Το 2021 την ξαναπήρα, για τελευταία φορά, λόγω ότι με αηδίασε μιας και είχε εμφανή σημάδια χρήσης ζα και σίσα (μελανιές, πληγές, σάπια δόντια, χαρακτηριστική χροιά φωνής).
Απορώ δηλαδή πως δουλεύει ακόμη και κάποιοι την παίρνουν, μάλλον θα πρέπει να μεταφερθεί στις πιάτσες ώστε να τη γαμάει ο cult μύστης @SpermCountry

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.315
Πόντοι
1.071
Προσέχετε που βάζετε το εργαλείο σας ακόμα και με προφυλακτικό. Οτι γράφει δεν ξεγράφει με την κάθε βρωμιαρα σιφηλιαρα που γαμιεται για μια τυρόπιτα.

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
721
Πόντοι
360
Χριστός Ανέστη σε όλους τους μύστες που βρίσκουν την υγειά τους στα στενάκια του αγοραίου έρωτα. Χρόνια Πολλά σε όλους τους συμπουρδελιαρηδες!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom