You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.176
- Πόντοι
- 35.948
Δεύτερη βάρδια 
Φυλής 65 ισόγειο Χριστίνα. Η Μπιούτυ μετά το Πάσχα
Φυλής 71 όροφος Σουζάνα τσουπωτή λατίνα με απλό. Η Κατερίνα η φολορουμάνα ερχόταν. Αγενέστατη εντελώς
Φυλής 71 κάτω Άννα ξανθιά λατίνα 20 απλό, με +20€ κώλος. Φολάρα, αγενέστατη, μην κάνει κανένας το λάθος
Φιλιππίδου 11 ισόγειο Ναταλία Βουλγάρα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα. Περίμεναν Ναόμι κ Σοφία...
Φιλιππίδου 11 όροφος μαύρη Κολομβιανή η Τζούλια. Ελεύθερη φλογέρα...
Εδώ έγινε η κατάθεση
Είναι 4η φορά που τη παίρνω, επέστρεψε μετά από 10 μέρες...
Δυστυχώς φόλεψε, ανέκφραστη και βαριεστημένη
Καμμιά σχέση με τις υπόλοιπες φορές, άλλος άνθρωπος
Θα ανεβάσω μία κριτική με τις πρόσφατες εξελίξεις για να μην τη πατήσει κόσμος...
Έργο τέχνης...

Φυλής 71 όροφος Σουζάνα τσουπωτή λατίνα με απλό. Η Κατερίνα η φολορουμάνα ερχόταν. Αγενέστατη εντελώς
Φυλής 71 κάτω Άννα ξανθιά λατίνα 20 απλό, με +20€ κώλος. Φολάρα, αγενέστατη, μην κάνει κανένας το λάθος
Φιλιππίδου 11 ισόγειο Ναταλία Βουλγάρα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα. Περίμεναν Ναόμι κ Σοφία...
Εδώ έγινε η κατάθεση

Θα ανεβάσω μία κριτική με τις πρόσφατες εξελίξεις για να μην τη πατήσει κόσμος...
Έργο τέχνης...
Τελευταία τροποποίηση:
Την έχεις πάρει?Φυλής 71 κάτω Άννα ξανθιά λατίνα 20 απλό, με +20€ κώλος. Φολάρα, αγενέστατη, μην κάνει κανένας το λάθος
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.176
- Πόντοι
- 35.948
Ναι, δεν κάνει...Την έχεις πάρει?
Στον κώλο δε, κλέβει αβερτα

Μακριά...
Από αγένεια άλλο τίποτα ορισμένες. μπράβο που τα λέτε κάποιοι εδώ μέσα.Ναι, δεν κάνει...
Στον κώλο δε, κλέβει αβερτακαι είναι και αγενής πλέον στο σαλόνι...
Μακριά...
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 19
- Like
- 21.120
- Πόντοι
- 3.246
εμένα μου φαινόταν για ρουμάναΗ Σόνια ήταν Ελληνίδα, όπως και κάποιες άλλες πουτάνες που παρουσιάζονταν ως Ρουμάνες, Ιταλίδες κ.λ.π.
πάντως που ήξερε να μιλάει καλά
ελληνικά
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 7.265
Πρωινό πέρασμα μιας και βρέθηκα στα πέριξ. Μπήκα απευθείας στο Φυλής 59 ισόγειο όπου ήταν η Βάνα. Μου είχε πει καλά λόγια ο @Palouki_louk. Όντως η κοπέλα είναι τίμια. Αν και η πιπα της θέλει βελτίωση, είναι λίγο αγαρμπη, όμως στα υπόλοιπα είναι σούπερ. Στήνεται πολύ καλά, συμμετέχει, και αν είστε και καθαροί στο στόμα μπορεί να πάρετε και φιλιά. Όσο αφορά την εμφάνιση, εντάξει υπάρχουν και πολύ πιο όμορφες.
Καλή Ανάσταση με υγεία
Καλή Ανάσταση με υγεία
T.D.7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.825
- Πόντοι
- 2.246
Η Σόνια Ρουμάνα είναι από αυτά που ξέρω, επίσης μίλαγε καλά ελληνικά και ήξερε και να γαμιεται καλά, σπάνιο για Ρουμάνα.εμένα μου φαινόταν για ρουμάνα
πάντως που ήξερε να μιλάει καλά
ελληνικά
Talibanakos44
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.969
- Πόντοι
- 1.446
Συναγωνιστές γνωρίζει κανένας τι απέγινε η τσιμπουκομηχανη Ελένη Ρωσίδα οβερ 50 με κοντό μαλλί κ καμένη γενικά είτε πιωμένη,που βρισκόταν βραδινές βάρδιες Μ.Αλεξανδρου 28α καθώς κ τελευταία είχε εμφανιστεί στη κουρτίνα.Μονο γιαυτην κατέβαινα μετάξι για το άρρωστο τσιμπουκι της,τελευταίες 1-2 φοτες την έψαξα πριν κανένα μήνα ίσως κ περισσότερο,οι τσατσαδες δε γνώριζαν εάν θα έρθει έτσι είπαν.Τελος πάντων εάν γνωρίζει κανεις τίποτα ας ενημερώσει …ευχαριστώ
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.176
- Πόντοι
- 35.948
Ελένη Ρωσοπόντια μεταμεσονύχτια η πολύ νωρίς το πρωί στο Μ.Αλεξάνδρου 28 υπόγειο κυρίως.Συναγωνιστές γνωρίζει κανένας τι απέγινε η τσιμπουκομηχανη Ελένη Ρωσίδα οβερ 50 με κοντό μαλλί κ καμένη γενικά είτε πιωμένη,που βρισκόταν βραδινές βάρδιες Μ.Αλεξανδρου 28α καθώς κ τελευταία είχε εμφανιστεί στη κουρτίνα.Μονο γιαυτην κατέβαινα μετάξι για το άρρωστο τσιμπουκι της,τελευταίες 1-2 φοτες την έψαξα πριν κανένα μήνα ίσως κ περισσότερο,οι τσατσαδες δε γνώριζαν εάν θα έρθει έτσι είπαν.Τελος πάντων εάν γνωρίζει κανεις τίποτα ας ενημερώσει …ευχαριστώ
WASP4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 558
- Πόντοι
- 301
Η Ναόμι εμφανίστηκε πάλι;Δεύτερη βάρδια
Εδώ έγινε η κατάθεση
Έργο τέχνης...![]()
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.176
- Πόντοι
- 35.948
Είπαν, αλλά δεν την είδα...Η Ναόμι εμφανίστηκε πάλι;
Να συμπληρώσω πως άνοιξε το φ61 μετά από καιρό δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αυτές τις μέρες.Δεύτερη βάρδια
Εδώ έγινε η κατάθεση
Έργο τέχνης...![]()
Εργαζόμενες η ξανθοβαμμένη πλέον Βάνα ευδιάθετη χαμογελαστή προδιαθέτει όμορφα αν και δεν είναι του στυλ μου εμφανισιακά ,μια δοκιμή θα την έκανα ,
και η Λούνα κοντή μελαχρινή μπαμπάτσικη κωλαρού επίσης χαμογελαστή συμπαθές φατσόνι, κατά 99% μεταγραφή από Φιλιππίδου11
... πρέπει να ναι η ίδια.
Μεγάλες παρέες από αραβόκοσμο,πολλοί με ύφος βαρύ κι ασήκωτο άλλοι στα μπαλκόνια να ψέλνουν κάτι αλλαχού , τώρα που λείπει κόσμος σα να ξεθαρρεύουν και κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους.
Χρόνια πολλά,καλή Ανάσταση μάγκες.

Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 100
- Like
- 21.466
- Πόντοι
- 19.386
Εγω αυτο που ξερω για την Ελενη ειναι οτι τωρα τελευταια οταν πηγαινω με τα ποδια προς το Μεταξουργειο, την πετυχαινω στις πιατσες με τα πρεζονια κυριως στην Ακουμινατου να εχει πολλα παρε δωσε μαζι τους....Συναγωνιστές γνωρίζει κανένας τι απέγινε η τσιμπουκομηχανη Ελένη Ρωσίδα οβερ 50 με κοντό μαλλί κ καμένη γενικά είτε πιωμένη,που βρισκόταν βραδινές βάρδιες Μ.Αλεξανδρου 28α καθώς κ τελευταία είχε εμφανιστεί στη κουρτίνα.Μονο γιαυτην κατέβαινα μετάξι για το άρρωστο τσιμπουκι της,τελευταίες 1-2 φοτες την έψαξα πριν κανένα μήνα ίσως κ περισσότερο,οι τσατσαδες δε γνώριζαν εάν θα έρθει έτσι είπαν.Τελος πάντων εάν γνωρίζει κανεις τίποτα ας ενημερώσει …ευχαριστώ
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.176
- Πόντοι
- 35.948
Άρα, κι η Ελένη είναι κι αυτή προφανώς χρήστρια...Εγω αυτο που ξερω για την Ελενη ειναι οτι τωρα τελευταια οταν πηγαινω με τα ποδια προς το Μεταξουργειο, την πετυχαινω στις πιατσες με τα πρεζονια κυριως στην Ακουμινατου να εχει πολλα παρε δωσε μαζι τους....
Το ίδιο συμπέρανα για την Κορίνα ξανθιά μιλφ βυζαρού, πριν μια βδομάδα...
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 100
- Like
- 21.466
- Πόντοι
- 19.386
Η Ελενη ειναι σιγουρα χρηστρια καθως την εχω δει να τρυπιεται μαζι με αλλους παρεα...και τα μπροστινα της δοντια εχουν πεσει και τα υπολοιπα σχεδον σαπια...δυστυχως...Άρα, κι η Ελένη είναι κι αυτή προφανώς χρήστρια...
Το ίδιο συμπέρανα για την Κορίνα ξανθιά μιλφ βυζαρού, πριν μια βδομάδα...
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.176
- Πόντοι
- 35.948
ΚρίμαΗ Ελενη ειναι σιγουρα χρηστρια καθως την εχω δει να τρυπιεται μαζι με αλλους παρεα...και τα μπροστινα της δοντια εχουν πεσει και τα υπολοιπα σχεδον σαπια...δυστυχως...
Και τη ξέρω αρκετό καιρό...
Kamigawa
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6.015
- Πόντοι
- 1.326
Κρίμα
Και τη ξέρω αρκετό καιρό...
Εγώ τη θυμάμαι εδώ και πολύ καιρό να είναι σε μαύρο χάλι.
Το 2020, στην πρώτη καραντίνα, δούλευε καθημερινά στο κουρτινάτο καθώς τα περισσότερα μπουρδέλα ήταν κλειστά λόγω του lodckdown (στη Φυλής νομίζω όλα είχαν κλείσει και είχε γεμίσει η οδός πρεζόνια). Από τότε φαινόταν πως χάνει λάδια, πάντως ήταν αρκετά καλή στις υπηρεσίες και καυλιάρα.
Μια φορά της έβαλα για πλάκα ακάποτα το κεφαλάκι και της πήρε λίγη ώρα μέχρι να νιώσει και να με ''μαλώσει'' αφού δεν ήθελε να μείνει ''έγκυος''. Το 2021 την ξαναπήρα, για τελευταία φορά, λόγω ότι με αηδίασε μιας και είχε εμφανή σημάδια χρήσης ζα και σίσα (μελανιές, πληγές, σάπια δόντια, χαρακτηριστική χροιά φωνής).
Απορώ δηλαδή πως δουλεύει ακόμη και κάποιοι την παίρνουν, μάλλον θα πρέπει να μεταφερθεί στις πιάτσες ώστε να τη γαμάει ο cult μύστης @SpermCountry
Αθηναίος Εξερευνητής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 721
- Πόντοι
- 360
Χριστός Ανέστη σε όλους τους μύστες που βρίσκουν την υγειά τους στα στενάκια του αγοραίου έρωτα. Χρόνια Πολλά σε όλους τους συμπουρδελιαρηδες!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις