Διαγραμμένο μέλος 236563
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2023
- Like
- 558
- Πόντοι
- 80
Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, αλλά αν έρθει αυτή μιλάμε για ατομική βόμβαΈρχεται και αυτή
Θα ενημερώσω![]()
Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, αλλά αν έρθει αυτή μιλάμε για ατομική βόμβαΈρχεται και αυτή
Θα ενημερώσω![]()
Καλησπέρα συναγωνιστή καλή ανάσταση και Πάσχα να έχεις. Μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι βάρδια δουλεύει το κορίτσι ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Ιάσωνος 37 όροφοςΚαλησπέρα, τύποι.
Θα ήθελα να ρωτήσω για τη Μαρία, γνωστή στο Μεταξουργείο. Τουλάχιστον μέχρι πριν τρία χρόνια που την πήρα τελευταία φορά.
Χοντρή, Αλβανίδα γύρω στα τριάντα, με απλό πρόγραμμα.
Καστανό μαλλί, όχι ιδιαίτερα μακρύ και 2άρι-2,5άρι στήθος. Έπαιζε και το 2017-18 και έδινε και κώλο (δεν την είχα προλάβει τότε). Την πετύχαινα αρχικά Ιάσονος 31Β υπόγειο και έπειτα Περδίκκα 3. Όποιος έχει πληροφορίες για το πού παίζει, θα ήμουν ευγνώμων.
Είχα γράψει κάποτε κριτική εδώ:
![]()
Tὸ ἡμερολόγιο ἑνὸς φαλαινογαμιᾶ (6.8) | Περδίκκα 3 (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Κριτική για το Περδίκκα 3 (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο από The Keeper με βαθμολογία 6.8www.bourdela.com
Εξυπακούεται ότι θα ανταποδώσω με αναλυτική ενημέρωση.
Να είστε καλά!![]()
Στα 73αρια ούτε τις κοιτάζω καν τις λατινες. Μόνο από Ρωσία και πάνω κάτω δίπλα χώρες....Ημιφόλα από Μαριάννα Λατίνα Λ73Α, έκατσε και τον έφαγε αλλά κομοδίνο εντελώς και πίπα ψεύτικη, ποιο πολύ τον κοίταγε.
Δυνατό μωρό αλλά δεν ήθελε να κουνήσει δαχτυλάκι σήμερα.
Ευχαριστώ αδερφέ !Απο μεταξι για μιλφ η αννα απο τα πανω σπιτακια μετα τα φαναρια ειναι η πιο vfm στο 10€ οσες φορες πηγα με εκανε να τελειωσω και εχει πολυ καλη διαθεση χαμογελαστη και καυλιαρα
Εννοείται πρέπει να τις σεβόμαστε αν κ ο φίλος που είπε τι μουνι γαμαγαμε με 10 ευρώ το είπε φανταζομαι καλοπροαιρετα.Τεράστιο ευχαριστώ,ειδικά σε αυτές των 10 και 20 ευρώ,να είναι καλά όλες μια προς μια.Εντάξει Μεταξουργείο δε γαμαω συχνά καθόλου αλλά οκ.
Θα είναι η γνωστή Ηλέκτρα από Φώκαιας... επέστρεψε στο Φιλιππίδου.... μόνιμα χαμένη και χωρίς χάπια... ιδιαίτερη περίπτωση.Στο διπλανό που έχει και ποτά σε μπαρ απ' ότι είδα η τσατσά μια παρουσίασε και μια Ελληνίδα ονόματι Ηλέκτρα,κοντή με μαύρο μακρι μαλλί,1,5αρι στήθος και πεταχτό κωλο. Φάνηκε σαν χαμένη,λογικά κουμπώνει χάπια. Γενικά ωραία βραδιά για τσάρκα αλλά με αυτήν την υγρασία βρωμισε παντού το χασισοκατουρο![]()
Η Σόνια ήταν Ελληνίδα, όπως και κάποιες άλλες πουτάνες που παρουσιάζονταν ως Ρουμάνες, Ιταλίδες κ.λ.π.Εννοείται πρέπει να τις σεβόμαστε αν κ ο φίλος που είπε τι μουνι γαμαγαμε με 10 ευρώ το είπε φανταζομαι καλοπροαιρετα.
Όπως κ να έχει είναι αξιαιπενες.
Μου ειχε τύχει μια φορά παλιά με την Σονια του κυρ-Βασίλη είχε πάει ένα αμεα με καροτσάκι με τον πατέρα του,τον πλησίασε η Σονια του μηλισε με τρόπο, ξέροντας να χειριστεί η ιδια τον λόγο κ η ίδια τον πήρε με το καροτσάκι κ πήγαν στο δωμα που αυτο το παιδί δεν θα είχε καμία ελπίδα με κάποια ΕΛεεινιδα πορνη πολυτελείας.
Κάποιοι στο σαλόνι είπαν γελοντας θα τον στείλει κ ο κυρ-Βασίλης κατέβασε το κεφάλι επειδή ήξερε τι θα κάνει η Σονια.
Αυτη η Σονια πέρα από κούκλα, να ειναι καλά όπου να είναι ήταν έξυπνη της έκοβε το κεφάλι σε έβλεπε κ ήξερε τι θέλεις.
Καλη Ανάσταση σε όλους πορνομουτρά μου
Ξέρω ποια λες μια ξανθιά όντως όμορφη κοπέλα κάνουν λειτούργημα ειδικά οι πόρνες των 20 ευρώ.Οι Ελληνίδες απλά θέλουν χρήμα είτε άμεσα είσαι είτε αλήτης δε τις νοιάζει αρκεί να έχεις χρήμα.Εννοείται πρέπει να τις σεβόμαστε αν κ ο φίλος που είπε τι μουνι γαμαγαμε με 10 ευρώ το είπε φανταζομαι καλοπροαιρετα.
Όπως κ να έχει είναι αξιαιπενες.
Μου ειχε τύχει μια φορά παλιά με την Σονια του κυρ-Βασίλη είχε πάει ένα αμεα με καροτσάκι με τον πατέρα του,τον πλησίασε η Σονια του μηλισε με τρόπο, ξέροντας να χειριστεί η ιδια τον λόγο κ η ίδια τον πήρε με το καροτσάκι κ πήγαν στο δωμα που αυτο το παιδί δεν θα είχε καμία ελπίδα με κάποια ΕΛεεινιδα πορνη πολυτελείας.
Κάποιοι στο σαλόνι είπαν γελοντας θα τον στείλει κ ο κυρ-Βασίλης κατέβασε το κεφάλι επειδή ήξερε τι θα κάνει η Σονια.
Αυτη η Σονια πέρα από κούκλα, να ειναι καλά όπου να είναι ήταν έξυπνη της έκοβε το κεφάλι σε έβλεπε κ ήξερε τι θέλεις.
Καλη Ανάσταση σε όλους πορνομουτρά μου
Ριξε μια ματια στο Ιασωνος 35 οροφος (μεταλικα σκαλιά) μεσημέρια - απογευματα μετα τις 13:00...εκει ειναι πλεον ειναι η Μαρια που λες....δουλευει μονη της χωρις τσατσα και μπαινει στο δωματιο με χρονομετρο ακριβως 10 λεπτα..... βεβαια τελευταια φορα που την πηρα ηταν αρχες Μαρτιου...λογικα εκει θα ειναι ακομα..Καλησπέρα, τύποι.
Θα ήθελα να ρωτήσω για τη Μαρία, γνωστή στο Μεταξουργείο. Τουλάχιστον μέχρι πριν τρία χρόνια που την πήρα τελευταία φορά.
Χοντρή, Αλβανίδα γύρω στα τριάντα, με απλό πρόγραμμα.
Καστανό μαλλί, όχι ιδιαίτερα μακρύ και 2άρι-2,5άρι στήθος. Έπαιζε και το 2017-18 και έδινε και κώλο (δεν την είχα προλάβει τότε). Την πετύχαινα αρχικά Ιάσονος 31Β υπόγειο και έπειτα Περδίκκα 3. Όποιος έχει πληροφορίες για το πού παίζει, θα ήμουν ευγνώμων.
Είχα γράψει κάποτε κριτική εδώ:
![]()
Tὸ ἡμερολόγιο ἑνὸς φαλαινογαμιᾶ (6.8) | Περδίκκα 3 (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Κριτική για το Περδίκκα 3 (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο από The Keeper με βαθμολογία 6.8www.bourdela.com
Εξυπακούεται ότι θα ανταποδώσω με αναλυτική ενημέρωση.
Να είστε καλά!![]()
Ριξε μια ματια στο Ιασωνος 35 οροφος (μεταλικα σκαλιά) μεσημέρια - απογευματα μετα τις 13:00...εκει ειναι πλεον ειναι η Μαρια που λες....δουλευει μονη της χωρις τσατσα και μπαινει στο δωματιο με χρονομετρο ακριβως 10 λεπτα..... βεβαια τελευταια φορα που την πηρα ηταν αρχες Μαρτιου...λογικα εκει θα ειναι ακομα..
Μονο γιαυτο τον λογο θα επρεπε να την τιμωρησω αλλα σκεφτομαι οτι δεν αξιζει το σπερμα μου..Εγώ παιδιά κατά την γνώμη μου είναι ότι μην της δίνουμε πολύ θάρρος.δεν λέω είναι μια συμπαθητική κοπέλα αλλά υπάρχουν και καλυτερες.για την Βανέσσα το λέω θα το πάρει πάλι πάνω της και θα έχουμε ιστορίες πάλι.εχε σταματήσει καλά έκανε μπράβο της. τώρα που επέστρεψε ας καταλάβει ότι πρέπει να έχει περισσότερο συμπάθεια στου ελληνες και να τους εκτιμά.μην λέω βλακείες και εγώ θα ξανά πάω αλλά μέχρι εκεί και όχι πολλά πολλά.και κάτι ακόμα.παντα έδινε προτεραιότητα στους ξένους. καλή συνέχεια και καλό Πάσχα σε όλους.
Αρκει να σε πληρωνουν..Μήπως να πηγαίνουμε κιόλας να τις γαμάμε στη θέση όσων δεν έχουν όρεξη για βόλτα, έρευνα, και ενημέρωση;![]()
Δώσε πληροφορίες μύστηΜεγαλοΠαρασκευιατικη τσαρκα στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 23:00...Cult αμαρτωλο γαμησακι με την κωλαρου αραπινα τη Νεσση στο Λ28...Μαζι της ηταν και μια ψηλη ξανθια Ουκρανεζα Μιλφαρα την οποια την ειδα για πολυ λιγο στο σαλονι καθως βγηκε απο το δωματιο και πηγε γρηγορα στο κουζικακι... Εχω την εντυπωση οτι ειναι η γυρολογος Σανέλ χωρις να ειμαι 100% σιγουρος...