Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 204 άτομα (17 μέλη και 187 επισκέπτες)

Bill1995

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
106
Πόντοι
0
Screenshot_20240501_175525_Photos.jpg
Καλησπέρα συναγωνιστή καλή ανάσταση και Πάσχα να έχεις. Μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι βάρδια δουλεύει το κορίτσι ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.548
Πόντοι
9.115
Βραδινή τσάρκα χθες από Φυλής με τους γνωστούς πιτσιρικάδες να μπαινοβγαίνουν στα τσαρδια. Στον όροφο του Φ59 ένας πιτσιρικάς αποθέωνε την Έμμυ,κοντή μαυρουλα κι έλεγε στην τσατσά πόσο καλά γαμηθηκε και σε μένα φίλε χάνεις το κορίτσι είναι μπόμπα :confused::confused:. Στα Φιλιππίδου συνωστισμός,ειδικά στο 11α μπορεί και να ήμασταν 20 άτομα στο μικρό σαλόνι :confused::confused: με την τραβελοφατσα να καβλαντιζει με κάτι καγκουρια και να θέλει να μας πλασάρει μια χοντρή Ρωσίδα και μια κοντή λατίνα :confused::confused:. Στο διπλανό που έχει και ποτά σε μπαρ απ' ότι είδα η τσατσά μια παρουσίασε και μια Ελληνίδα ονόματι Ηλέκτρα,κοντή με μαύρο μακρι μαλλί,1,5αρι στήθος και πεταχτό κωλο. Φάνηκε σαν χαμένη,λογικά κουμπώνει χάπια. Γενικά ωραία βραδιά για τσάρκα αλλά με αυτήν την υγρασία βρωμισε παντού το χασισοκατουρο :confused::confused:

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.023
Πόντοι
441
Καλησπέρα, τύποι.
Θα ήθελα να ρωτήσω για τη Μαρία, γνωστή στο Μεταξουργείο. Τουλάχιστον μέχρι πριν τρία χρόνια που την πήρα τελευταία φορά.
Χοντρή, Αλβανίδα γύρω στα τριάντα, με απλό πρόγραμμα.
Καστανό μαλλί, όχι ιδιαίτερα μακρύ και 2άρι-2,5άρι στήθος. Έπαιζε και το 2017-18 και έδινε και κώλο (δεν την είχα προλάβει τότε). Την πετύχαινα αρχικά Ιάσονος 31Β υπόγειο και έπειτα Περδίκκα 3. Όποιος έχει πληροφορίες για το πού παίζει, θα ήμουν ευγνώμων.
Είχα γράψει κάποτε κριτική εδώ:

Εξυπακούεται ότι θα ανταποδώσω με αναλυτική ενημέρωση.

Να είστε καλά! :hi:
Ιάσωνος 37 όροφος

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Ημιφόλα από Μαριάννα Λατίνα Λ73Α, έκατσε και τον έφαγε αλλά κομοδίνο εντελώς και πίπα ψεύτικη, ποιο πολύ τον κοίταγε.
Δυνατό μωρό αλλά δεν ήθελε να κουνήσει δαχτυλάκι σήμερα.

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.079
Πόντοι
1.446
Ημιφόλα από Μαριάννα Λατίνα Λ73Α, έκατσε και τον έφαγε αλλά κομοδίνο εντελώς και πίπα ψεύτικη, ποιο πολύ τον κοίταγε.
Δυνατό μωρό αλλά δεν ήθελε να κουνήσει δαχτυλάκι σήμερα.
Στα 73αρια ούτε τις κοιτάζω καν τις λατινες. Μόνο από Ρωσία και πάνω κάτω δίπλα χώρες....

Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
558
Πόντοι
80
Εγαμηθει Βανέσσα ιασ37, 15 η ταρίφα 2η βάρδια. Σχεδόν άδειος ο οίκος, ειμουνα ο πρώτος της, hardcore κατάσταση κάρφωμα μέχρι τέρμα αλλά αντέχει. Αν και μινιον έχει πολύ ωραίο και μεγάλο στήθος.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Πέρασα στις 18:30 και μου λέει η τσατσά, σε 20' πιάνει η Βανέσα, δεν περίμενα γιατί σιγά που θα ήταν στην ώρα της, πήγα και αδειασα επιτυχώς στο έταιρο κοντπουτανο την Λαρίσα 1ος/2ος στην βάρδια, ήταν αρκετά καλύτερη από την τελευταία φορά και ρεφαρα την Λατινοφολα.

Πολλά κλειστά πάντως , 1η φορά είδα κλειστό το Μ.Α21 , είναι τόσο θρήσκος ο Τζον Στάμος?

daku777

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Απο μεταξι για μιλφ η αννα απο τα πανω σπιτακια μετα τα φαναρια ειναι η πιο vfm στο 10€ οσες φορες πηγα με εκανε να τελειωσω και εχει πολυ καλη διαθεση χαμογελαστη και καυλιαρα
Ευχαριστώ αδερφέ !

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.871
Πόντοι
3.436
Τεράστιο ευχαριστώ,ειδικά σε αυτές των 10 και 20 ευρώ,να είναι καλά όλες μια προς μια.Εντάξει Μεταξουργείο δε γαμαω συχνά καθόλου αλλά οκ.
Εννοείται πρέπει να τις σεβόμαστε αν κ ο φίλος που είπε τι μουνι γαμαγαμε με 10 ευρώ το είπε φανταζομαι καλοπροαιρετα.
Όπως κ να έχει είναι αξιαιπενες.
Μου ειχε τύχει μια φορά παλιά με την Σονια του κυρ-Βασίλη είχε πάει ένα αμεα με καροτσάκι με τον πατέρα του,τον πλησίασε η Σονια του μηλισε με τρόπο, ξέροντας να χειριστεί η ιδια τον λόγο κ η ίδια τον πήρε με το καροτσάκι κ πήγαν στο δωμα που αυτο το παιδί δεν θα είχε καμία ελπίδα με κάποια ΕΛεεινιδα πορνη πολυτελείας.
Κάποιοι στο σαλόνι είπαν γελοντας θα τον στείλει κ ο κυρ-Βασίλης κατέβασε το κεφάλι επειδή ήξερε τι θα κάνει η Σονια.
Αυτη η Σονια πέρα από κούκλα, να ειναι καλά όπου να είναι ήταν έξυπνη της έκοβε το κεφάλι σε έβλεπε κ ήξερε τι θέλεις.
Καλη Ανάσταση σε όλους πορνομουτρά μου

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.688
Πόντοι
6.495
Στο διπλανό που έχει και ποτά σε μπαρ απ' ότι είδα η τσατσά μια παρουσίασε και μια Ελληνίδα ονόματι Ηλέκτρα,κοντή με μαύρο μακρι μαλλί,1,5αρι στήθος και πεταχτό κωλο. Φάνηκε σαν χαμένη,λογικά κουμπώνει χάπια. Γενικά ωραία βραδιά για τσάρκα αλλά με αυτήν την υγρασία βρωμισε παντού το χασισοκατουρο :confused::confused:
Θα είναι η γνωστή Ηλέκτρα από Φώκαιας... επέστρεψε στο Φιλιππίδου.... μόνιμα χαμένη και χωρίς χάπια... ιδιαίτερη περίπτωση.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Εννοείται πρέπει να τις σεβόμαστε αν κ ο φίλος που είπε τι μουνι γαμαγαμε με 10 ευρώ το είπε φανταζομαι καλοπροαιρετα.
Μου ειχε τύχει μια φορά παλιά με την Σονια του κυρ-Βασίλη είχε πάει ένα αμεα με καροτσάκι με τον πατέρα του,τον πλησίασε η Σονια του μηλισε με τρόπο, ξέροντας να χειριστεί η ιδια τον λόγο κ η ίδια τον πήρε με το καροτσάκι κ πήγαν στο δωμα που αυτο το παιδί δεν θα είχε καμία ελπίδα με κάποια ΕΛεεινιδα πορνη πολυτελείας.
Κάποιοι στο σαλόνι είπαν γελοντας θα τον στείλει κ ο κυρ-Βασίλης κατέβασε το κεφάλι επειδή ήξερε τι θα κάνει η Σονια.
Αυτη η Σονια πέρα από κούκλα, να ειναι καλά όπου να είναι ήταν έξυπνη της έκοβε το κεφάλι σε έβλεπε κ ήξερε τι θέλεις.
Η Σόνια ήταν Ελληνίδα, όπως και κάποιες άλλες πουτάνες που παρουσιάζονταν ως Ρουμάνες, Ιταλίδες κ.λ.π.

Εγγρ.
7 Απρ 2025
Like
124
Πόντοι
0
Ξέρω ποια λες μια ξανθιά όντως όμορφη κοπέλα κάνουν λειτούργημα ειδικά οι πόρνες των 20 ευρώ.Οι Ελληνίδες απλά θέλουν χρήμα είτε άμεσα είσαι είτε αλήτης δε τις νοιάζει αρκεί να έχεις χρήμα.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.614
Πόντοι
19.386
Καλησπέρα, τύποι.
Θα ήθελα να ρωτήσω για τη Μαρία, γνωστή στο Μεταξουργείο. Τουλάχιστον μέχρι πριν τρία χρόνια που την πήρα τελευταία φορά.
Χοντρή, Αλβανίδα γύρω στα τριάντα, με απλό πρόγραμμα.
Καστανό μαλλί, όχι ιδιαίτερα μακρύ και 2άρι-2,5άρι στήθος. Έπαιζε και το 2017-18 και έδινε και κώλο (δεν την είχα προλάβει τότε). Την πετύχαινα αρχικά Ιάσονος 31Β υπόγειο και έπειτα Περδίκκα 3. Όποιος έχει πληροφορίες για το πού παίζει, θα ήμουν ευγνώμων.
Είχα γράψει κάποτε κριτική εδώ:

Εξυπακούεται ότι θα ανταποδώσω με αναλυτική ενημέρωση.

Να είστε καλά! :hi:
Ριξε μια ματια στο Ιασωνος 35 οροφος (μεταλικα σκαλιά) μεσημέρια - απογευματα μετα τις 13:00...εκει ειναι πλεον ειναι η Μαρια που λες....δουλευει μονη της χωρις τσατσα και μπαινει στο δωματιο με χρονομετρο ακριβως 10 λεπτα..... βεβαια τελευταια φορα που την πηρα ηταν αρχες Μαρτιου...λογικα εκει θα ειναι ακομα..

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.614
Πόντοι
19.386
ΜεγαλοΠαρασκευιατικη τσαρκα στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 23:00...Cult αμαρτωλο γαμησακι με την κωλαρου αραπινα τη Νεσση στο Λ28...Μαζι της ηταν και μια ψηλη ξανθια Ουκρανεζα Μιλφαρα την οποια την ειδα για πολυ λιγο στο σαλονι καθως βγηκε απο το δωματιο και πηγε γρηγορα στο κουζικακι... Εχω την εντυπωση οτι ειναι η γυρολογος Σανέλ χωρις να ειμαι 100% σιγουρος...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.106
Πόντοι
48.067
Ριξε μια ματια στο Ιασωνος 35 οροφος (μεταλικα σκαλιά) μεσημέρια - απογευματα μετα τις 13:00...εκει ειναι πλεον ειναι η Μαρια που λες....δουλευει μονη της χωρις τσατσα και μπαινει στο δωματιο με χρονομετρο ακριβως 10 λεπτα..... βεβαια τελευταια φορα που την πηρα ηταν αρχες Μαρτιου...λογικα εκει θα ειναι ακομα..

Ιασωνος 37 - σιδερένιες σκάλες .
Εχτές το απόγευμα κατα της 7 ηταν εκεί. Προγραμμα δεν άκουσα.
Εχει πάρει πολλα κιλά. Ειναι ευγενικη, καλή και ευδιάθετη στο σαλόνι.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.151
Πόντοι
1.056
Εγώ παιδιά κατά την γνώμη μου είναι ότι μην της δίνουμε πολύ θάρρος.δεν λέω είναι μια συμπαθητική κοπέλα αλλά υπάρχουν και καλυτερες.για την Βανέσσα το λέω θα το πάρει πάλι πάνω της και θα έχουμε ιστορίες πάλι.εχε σταματήσει καλά έκανε μπράβο της. τώρα που επέστρεψε ας καταλάβει ότι πρέπει να έχει περισσότερο συμπάθεια στου ελληνες και να τους εκτιμά.μην λέω βλακείες και εγώ θα ξανά πάω αλλά μέχρι εκεί και όχι πολλά πολλά.και κάτι ακόμα.παντα έδινε προτεραιότητα στους ξένους. καλή συνέχεια και καλό Πάσχα σε όλους.
Μονο γιαυτο τον λογο θα επρεπε να την τιμωρησω αλλα σκεφτομαι οτι δεν αξιζει το σπερμα μου..

Παρεμπιπτόντως δεν την εχω γαμησει ποτε!
Μήπως να πηγαίνουμε κιόλας να τις γαμάμε στη θέση όσων δεν έχουν όρεξη για βόλτα, έρευνα, και ενημέρωση; :2funny::2funny::rolleyes:
Αρκει να σε πληρωνουν..:grin:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
ΜεγαλοΠαρασκευιατικη τσαρκα στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 23:00...Cult αμαρτωλο γαμησακι με την κωλαρου αραπινα τη Νεσση στο Λ28...Μαζι της ηταν και μια ψηλη ξανθια Ουκρανεζα Μιλφαρα την οποια την ειδα για πολυ λιγο στο σαλονι καθως βγηκε απο το δωματιο και πηγε γρηγορα στο κουζικακι... Εχω την εντυπωση οτι ειναι η γυρολογος Σανέλ χωρις να ειμαι 100% σιγουρος...
Δώσε πληροφορίες μύστη :rockon:
Ή ακόμα καλύτερα βάλε κριτική :smitten:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.480
Πόντοι
4.460
Η Αλεξανδρα το κοντοπουτανο ντολμαδακι απο τα Αγκυρας επεστρεψε ξανα αυτες τις αγιες μερες στην πορνομανα Αθηνα επειτα απο τουρνε στην επαρχια.Εγαμευθει δυο φορες Πεμπτη και Παρασκευη ,καθ'οτι μεγας αμαρτωλος γενικα στην ασωτη και παραβατικη ζωη μου.Το σαπισα στις σφαλιαρες στα τρωφαντα του κωλομερια και το επνιξα στις λαρυγγωτες ψωλιες κατα την πεολειχια.Προσφερει γλωσσοφιλα,τελειωτικο στο στομα και γαμιεται χωρις μα και μου.Θα κατσει ως και μετα το περας των εορτων αφου θα ξαναγυρισει επαρχια και ισως φυγει για μαμα Ρωσια επειτα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom