Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.944
- Πόντοι
- 4.696
ήπια λίγο χθες το απόγευμα, μεθυστικό, αλλά μου το διακόψανε για άλλαπιωμένος είσαι ρε;

ήπια λίγο χθες το απόγευμα, μεθυστικό, αλλά μου το διακόψανε για άλλαπιωμένος είσαι ρε;
Βασικά αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη με καναδικά δολλάρια, γραφειάρα και 500αρα όλα γίνονταιΜπατανόβουρτσα
Ρουμάνες εντάξει έχω μαρκαλέψει κάμποσες εδώ κάτω, αλλά αλμπάνισσες πλέον θεωρώ προσβολή ακόμη και τη ντούντα να μου πιάσουν....μεταπτυχιακο σε Ρουμανια-Αλβανια.
Έχω περάσει πολύ καλά με απίστευτες επαγγελματίες, τις οποίες ακόμη θυμάμαι και θεωρώ αξέχαστες τις στιγμές μαζί τους. Δεν ξέρω αν τις είχα ''ξεκλειδώσει'', ίσως απλά να ήταν καλές επαγγελματίες και να ήξεραν να μου προσφέρουν αυτό που επιθυμώ. Πηγαίνοντας με μία επαγγελματία δεν επιθυμώ τίποτα περισσότερο από το να μου δώσει την ηδονή που αποζητώ.
Πολύ φοβάμαι ότι πολλά threads έχουν μέσα τους μία υπολανθάνουσα τάση να πάνε ένα βήμα παρακάτω: να εστιάσουν στο πως θα το ''ζήσουν'' πραγματικά και θα μας ''ποθήσουν'' (περισσότερο ή λιγότερο) οι κοπέλες του αγοραίου έρωτα. Ίσως να συναρτάται με την βαθύτερη επιθυμία ενός άντρα να νιώθει ποθητός, ακόμη και αν πληρώνει, και όχι να παίρνει ηδονή μόνο εξαιτίας των χρημάτων του.
τελειωσε το πασχα ... ..ψψψ ! χαμπαρι δεν πηρα![]()
Αυτό είναι tip δάσκαλε?Στο ξεκλειδωμα πορνης δεν προσπαθουμε να νιωσουμε ποθητοι με το σεξ επι πληρωμη. Προσπαθουμε να ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΘΗΤΟΙ στην ιεροδουλη.
Να μας βλεπει και να χαμογελα,να χαιρεται που μας βλεπει, να ειμαστε το ευχαριστο διαλειμμα της αναμεσα στους αλλους πελατες !
Να ειμαστε ο ανθρωπος της ! ΝΑΙ !! Γινεται !
Αυτό είναι tip δάσκαλε?
Να το βγάλω φωτοτυπία για το βιβλίο?
Το φτιάχνω βιβλίο δερματόδετο να το αφήσω κληρονομιά στα εγγόνια μου...Βγαλτο και βαλτο με συνδετηρα στο εξωφυλλο, να το διαβαζεις πρωτα αυτο πριν τα tips, ετσι θα θα βρεις το σωστο δρομο του ξεκλειδωματος !
Το φτιάχνω βιβλίο δερματόδετο να το αφήσω κληρονομιά στα εγγόνια μου...
...θα του'ρθει κ φθηνα του ανθρωπου με τοσο φιδι κ φιδεμπορες που κυκλοφορουν εδω μεσαΚατα προτιμηση απο δερμα φιδιου για να αντεξει 100άδες χρονια !
Θα ειναι το μελλοντικο ευαγελλιο των πορνων !
...ρε Μητσαρα γραψε φυσιολογικα!!! Εχουμε παρει γυαλια για την πρεσβυωπια, βλεπουμε πχιαΣτο ξεκλειδωμα πορνης δεν προσπαθουμε να νιωσουμε ποθητοι με το σεξ επι πληρωμη. Προσπαθουμε να ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΘΗΤΟΙ στην ιεροδουλη.
Να μας βλεπει και να χαμογελα,να χαιρεται που μας βλεπει, να ειμαστε το ευχαριστο διαλειμμα της αναμεσα στους αλλους πελατες !
μεταξύ μας γιατρε και μικρα ειναι ,,αν και χωρις φαπες δυσκολακι να ισιώσουν.....ρε Μητσαρα γραψε φυσιολογικα!!! Εχουμε παρει γυαλια για την πρεσβυωπια, βλεπουμε πχια![]()
Ναι από φιδιού το φτιάχνω.Κατα προτιμηση απο δερμα φιδιου για να αντεξει 100άδες χρονια !
Θα ειναι το μελλοντικο ευαγελλιο των πορνων !
Στο ξεκλειδωμα πορνης δεν προσπαθουμε να νιωσουμε ποθητοι με το σεξ επι πληρωμη. Προσπαθουμε να ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΘΗΤΟΙ στην ιεροδουλη.
Μονο για τα πορνιδια επι πληρωμη για στουντιο/μπουρδελα."Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται". Το νημα αφορα αποκλειστικα τις επι πληρωμη επαγγελματιες πουτανες ή γενικα τις απανταχου πουτανες;
Πόση εξειδίκευση πια?Μονο για τα πορνιδια επι πληρωμη για στουντιο/μπουρδελα.
Για βιζιτες θα ανοιξω αλλο θρεντ.
Για ποτανακια του Φεϊσμπουκ αλλο θρεντ.
Για πουτανακια του ιντασγκραμ αλλο θρεντ.
Για ποτανακια του τοκο τοκ αλλο θρεντ .
Ευχαριστω !
παμε για μεταπτυχιακο του μεταπτυχιακου κυρ.Γιαννη μαςΠόση εξειδίκευση πια?![]()