papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.645
- Πόντοι
- 40.423
Paoaphilips δεν παίζεσαι...
Έχω πεθάνει στα γέλια!!!
Να είσαι καλά ρε φιλε
ΑΥΤΗ... θέλει το μέγα ξεκλειδωτή

Paoaphilips δεν παίζεσαι...
Έχω πεθάνει στα γέλια!!!
Να είσαι καλά ρε φιλε
Κανείς δεν ξέρει ο χρόνος τι θα φέρει![]()
ΑΥΤΗ... θέλει το μέγα ξεκλειδωτή![]()
Παιχνιδάκι για τον δασκαλο![]()
ΑΥΤΗ... θέλει το μέγα ξεκλειδωτή![]()
Ναι συμφωνώ απόλυτα....
Duolingo ισπανικάΕγώ έχω την εξής απορία: Όταν η ιερόδουλη δε μιλάει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά, οπότε δεν καταλαβαίνει στοιχειώδεις λέξεις όπως κυρία και δεσποινίς, πώς υποτίθεται ότι θα την ξεκλειδώσουμε;![]()
Ξέρω μερικές φράσεις στα ισπανικά. Το πρόβλημα τότε είναι ότι οι κορασίδες νομίζουν ότι μιλάω κανονικά τη γλώσσα, οπότε όλο μου μιλάνε στα ισπανικά και δεν καταλαβαίνω. Έτσι την έκοψα τη συνήθεια. Βασικά πάω πολύ σπάνια με Λατίνες πλέον και αναφέρομαι περισσότερο σε άλλες εθνικότητες που δε μιλάνε αγγλικά/ελληνικά.Duolingo ισπανικά
Δυστυχώς η ευτυχώς η Ελλάς δεν υπήρξε ποτέ αποικιοκρατική δύναμη. Αν ήμασταν εμείς οι Κατακτητές του νέου κόσμου αντί για τους Λατίνους της Ιβηρικής, όλα αυτά τα τσουλάκια θα είχαν μητρόπολη την Ελλάδα/Ρωμαική Αυτοκρατορία πως στο καλό θα λεγόμασταν, και μητρική γλώσσα την Ελληνική. Αλλά όλα αυτά είναι φαντασιώσεις οπότε αναγκαστικά υποκύπτουμε στον γλωσσικό ιμπεριαλισμό.Ξέρω μερικές φράσεις στα ισπανικά. Το πρόβλημα τότε είναι ότι οι κορασίδες νομίζουν ότι μιλάω κανονικά τη γλώσσα, οπότε όλο μου μιλάνε στα ισπανικά και δεν καταλαβαίνω. Έτσι την έκοψα τη συνήθεια. Βασικά πάω πολύ σπάνια με Λατίνες πλέον και αναφέρομαι περισσότερο σε άλλες εθνικότητες που δε μιλάνε αγγλικά/ελληνικά.
Τύπε το "τσουλάκια" είναι χαριτωμενιά ή τις γνωρίζεις προσωπικά μία μία?Δυστυχώς η ευτυχώς η Ελλάς δεν υπήρξε ποτέ αποικιοκρατική δύναμη. Αν ήμασταν εμείς οι Κατακτητές του νέου κόσμου αντί για τους Λατίνους της Ιβηρικής, όλα αυτά τα τσουλάκια θα είχαν μητρόπολη την Ελλάδα/Ρωμαική Αυτοκρατορία πως στο καλό θα λεγόμασταν, και μητρική γλώσσα την Ελληνική.
Δε σε βλέπω να ξεκλειδώνεις ούτε με τους μεταφραστές του σταρ τρεκ...Αλλά όλα αυτά είναι φαντασιώσεις οπότε αναγκαστικά υποκύπτουμε στον γλωσσικό ιμπεριαλισμό.
Duolingo ισπανικά, απαραίτητο εργαλείο για το ξεκλείδωμα των λατίνων πορνών που μας έχουν κατακλύσει.
Γιατί μου τη λες τύπε;Τύπε το "τσουλάκια" είναι χαριτωμενιά ή τις γνωρίζεις προσωπικά μία μία?
Δε σε βλέπω να ξεκλειδώνεις ούτε με τους μεταφραστές του σταρ τρεκ...
Εξαιρετικοί, από σουαχίλι μέχρι κλίνγκον, ρώμιουλαν και υποχθονιακά/κούφια γη, γέτι και άλλα ψεκασμένα ή μη.Γιατί μου τη λες τύπε;Είπα κάτι ανάρμοστο; Σε μπουρδελοσαιτ είμαστε, όχι σε συλλογικότητα καθώς πρέπει φεμινιστριών.
Τι παίζει με τους μεταφραστές του σταρ τρεκ;
πιωμένος είσαι ρε;Εξαιρετικοί, από σουαχίλι μέχρι κλίνγκον, ρώμιουλαν και υποχθονιακά/κούφια γη, γέτι και άλλα ψεκασμένα ή μη.
Ο κάπτεν κερκ κι ο σποκ έπιναν νερο στ'ονομά τους.
Στο τεμού πωλούνται 2 + 1 δώρο...