Νέα

Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 528
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.645
Πόντοι
40.423
Paoaphilips δεν παίζεσαι...
Έχω πεθάνει στα γέλια!!!
Να είσαι καλά ρε φιλε
1000006645.jpg

ΑΥΤΗ... θέλει το μέγα ξεκλειδωτή :boff:

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.284
Πόντοι
206
1000006645.jpg

ΑΥΤΗ... θέλει το μέγα ξεκλειδωτή :boff:
Κανείς δεν ξέρει ο χρόνος τι θα φέρει
κι αν κάνεις λάθος στο νέο σου το πάθος
Μα θα ‘μαι δω και θα σε περιμένω
σαν ένα κάρβουνο για πάντα αναμμένο......................

ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΛΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙ...............

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.645
Πόντοι
40.423
λοιπόν μάγκες μου... μόλις γύρισα από πράκτικερ.
σκέφτομαι να ακολουθήσω, προσεχώς... και πάντα πίστα ασφαλώς, το τιπ νούμερο 4 του μέγα ξεκλειδωτή πουτανών.
επειδή όμως δεν έχουν όλοι οι οίκοι τρύπα στους τοίχους, βασικά δεν το είχα fantaστεί μέχρι που είδα το τιπ του Δασκάλου, πήγα και πήρα ένα καλό τρυπάνι με σιγαστήρα για να ανοίγω μία κάθε φορά που πηγαίνω και λίγο στόκο ταχείας πήξεως ώστε φεύγοντας, να τη μπαλώνω κιόλας για να μη με πιάσουν και με θεωρήσουν κάνα ματάκια ξετσίπωτο λιγούρη.
οσονούπω θα γράψω και κριτικές ανάλογες για να δω αν όντως πετύχει ΚΑΙ αυτό το τιπ ΚΑΙ αυτήν τη φορά.

Bosch EasyImpact 600 Κρουστικό Δράπανο 600W | Praktiker

Σφραγιστικό Σκυροδέματος Bison | Praktiker

μέγα ξεκλειδωτή των πουτανών, όπως και να'χει, πετύχει δεν πετύχει... ευχαριστώ και πάλι για τα χρήσιμα και πολύτιμα τιπς σου.

ο θαυμαστής σου σε χαιρετά
:worship::worship::worship:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.890
Πόντοι
3.296
Για τις δύσκολες στα σκληρα με τουτο δω

1744788171677.jpeg
:coffee:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.890
Πόντοι
3.296
Greek people :coffee:

mauros gatos

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
41
Like
4.150
Πόντοι
4.587
Εγώ έχω την εξής απορία: Όταν η ιερόδουλη δε μιλάει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά, οπότε δεν καταλαβαίνει στοιχειώδεις λέξεις όπως κυρία και δεσποινίς, πώς υποτίθεται ότι θα την ξεκλειδώσουμε; :think:
Duolingo ισπανικά

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Ξέρω μερικές φράσεις στα ισπανικά. Το πρόβλημα τότε είναι ότι οι κορασίδες νομίζουν ότι μιλάω κανονικά τη γλώσσα, οπότε όλο μου μιλάνε στα ισπανικά και δεν καταλαβαίνω. Έτσι την έκοψα τη συνήθεια. Βασικά πάω πολύ σπάνια με Λατίνες πλέον και αναφέρομαι περισσότερο σε άλλες εθνικότητες που δε μιλάνε αγγλικά/ελληνικά.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.882
Πόντοι
3.846
Παίκτη πρώτα μαθαίνεις τις κυριότερες βρισιές στη γλώσσα τους για να ξέρεις τι γνώμη έχουν για σένα.
Μετά όταν δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε και ξέρεις ότι δε σε έβρισαν, κουνάς το κεφάλι συγκαταβατικά και πετάς κανένα "ah ci", και όλα θα πάνε καλά.

mauros gatos

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
41
Like
4.150
Πόντοι
4.587
Ξέρω μερικές φράσεις στα ισπανικά. Το πρόβλημα τότε είναι ότι οι κορασίδες νομίζουν ότι μιλάω κανονικά τη γλώσσα, οπότε όλο μου μιλάνε στα ισπανικά και δεν καταλαβαίνω. Έτσι την έκοψα τη συνήθεια. Βασικά πάω πολύ σπάνια με Λατίνες πλέον και αναφέρομαι περισσότερο σε άλλες εθνικότητες που δε μιλάνε αγγλικά/ελληνικά.
Δυστυχώς η ευτυχώς η Ελλάς δεν υπήρξε ποτέ αποικιοκρατική δύναμη. Αν ήμασταν εμείς οι Κατακτητές του νέου κόσμου αντί για τους Λατίνους της Ιβηρικής, όλα αυτά τα τσουλάκια θα είχαν μητρόπολη την Ελλάδα/Ρωμαική Αυτοκρατορία πως στο καλό θα λεγόμασταν, και μητρική γλώσσα την Ελληνική. Αλλά όλα αυτά είναι φαντασιώσεις οπότε αναγκαστικά υποκύπτουμε στον γλωσσικό ιμπεριαλισμό.
Duolingo ισπανικά, απαραίτητο εργαλείο για το ξεκλείδωμα των λατίνων πορνών που μας έχουν κατακλύσει.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.437
Πόντοι
2.036
Μόνον χρήμα χρειάζεται. Εκτός και αν όταν λέτε πουτάνες εννοείτε τις κοπέλες που εκδίδονται επί χρήμασι...

• Χαχα
Αντιδράσεις: piko
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.944
Πόντοι
4.696
Δυστυχώς η ευτυχώς η Ελλάς δεν υπήρξε ποτέ αποικιοκρατική δύναμη. Αν ήμασταν εμείς οι Κατακτητές του νέου κόσμου αντί για τους Λατίνους της Ιβηρικής, όλα αυτά τα τσουλάκια θα είχαν μητρόπολη την Ελλάδα/Ρωμαική Αυτοκρατορία πως στο καλό θα λεγόμασταν, και μητρική γλώσσα την Ελληνική.
Τύπε το "τσουλάκια" είναι χαριτωμενιά ή τις γνωρίζεις προσωπικά μία μία?
Αλλά όλα αυτά είναι φαντασιώσεις οπότε αναγκαστικά υποκύπτουμε στον γλωσσικό ιμπεριαλισμό.
Duolingo ισπανικά, απαραίτητο εργαλείο για το ξεκλείδωμα των λατίνων πορνών που μας έχουν κατακλύσει.
Δε σε βλέπω να ξεκλειδώνεις ούτε με τους μεταφραστές του σταρ τρεκ...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.486
Πόντοι
6.256
Αν έχει κλειδωθεί έξω από το σπίτι και πηδήξεις από το μπαλκόνι και της ανοίξεις θεωρείται ξεκλείδωμα? :coffee:

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.437
Πόντοι
2.036
Οι περισσότεροι από εμάς εδώ μέσα δεν ξέρουμε που είναι η "κλειδαριά", θέλετε να βάλουμε και το κλειδί...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

mauros gatos

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
41
Like
4.150
Πόντοι
4.587
Τύπε το "τσουλάκια" είναι χαριτωμενιά ή τις γνωρίζεις προσωπικά μία μία?

Δε σε βλέπω να ξεκλειδώνεις ούτε με τους μεταφραστές του σταρ τρεκ...
Γιατί μου τη λες τύπε;:( Είπα κάτι ανάρμοστο; Σε μπουρδελοσαιτ είμαστε, όχι σε συλλογικότητα καθώς πρέπει φεμινιστριών.
Τι παίζει με τους μεταφραστές του σταρ τρεκ;

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.944
Πόντοι
4.696
Γιατί μου τη λες τύπε;:( Είπα κάτι ανάρμοστο; Σε μπουρδελοσαιτ είμαστε, όχι σε συλλογικότητα καθώς πρέπει φεμινιστριών.
Τι παίζει με τους μεταφραστές του σταρ τρεκ;
Εξαιρετικοί, από σουαχίλι μέχρι κλίνγκον, ρώμιουλαν και υποχθονιακά/κούφια γη, γέτι και άλλα ψεκασμένα ή μη.
Ο κάπτεν κερκ κι ο σποκ έπιναν νερο στ'ονομά τους.
Στο τεμού πωλούνται 2 + 1 δώρο...

mauros gatos

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
41
Like
4.150
Πόντοι
4.587
Εξαιρετικοί, από σουαχίλι μέχρι κλίνγκον, ρώμιουλαν και υποχθονιακά/κούφια γη, γέτι και άλλα ψεκασμένα ή μη.
Ο κάπτεν κερκ κι ο σποκ έπιναν νερο στ'ονομά τους.
Στο τεμού πωλούνται 2 + 1 δώρο...
πιωμένος είσαι ρε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom