Νέα

Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 528
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.621
Πόντοι
3.846
Βασικά αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη με καναδικά δολλάρια, γραφειάρα και 500αρα όλα γίνονται :sunglasses:
Δεν το πρόλαβα το νήμα διότι απουσίαζα - αν και πρωταπριλιά δημιουργήθηκε.

μεταπτυχιακο σε Ρουμανια-Αλβανια.
Ρουμάνες εντάξει έχω μαρκαλέψει κάμποσες εδώ κάτω, αλλά αλμπάνισσες πλέον θεωρώ προσβολή ακόμη και τη ντούντα να μου πιάσουν....

Επί του θέματος: ανεξαρτήτως ηλικίας, αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση επάνω σου, άστο να ξεραθεί το παλιάμπελο...
Δεν χρειάζεται να είσαι κανένας ομορφάντρας - ΟΚ δεν είπαμε κανένας ασχημομούρης εντελώς - το βασικότερο είναι το μπαγιόκο και να δείχνεις προς τα έξω ότι προσπαθείς για το καλύτερο, metrosexual που λένε και οι Εγγλέζοι. Και φυσικά το μπλα - μπλα, όλες οι γυναίκες γουστάρουν από δαύτο, αν είσαι μουγγόσκυλο, άντε στο καλό...

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.958
Πόντοι
6.495
Έχω περάσει πολύ καλά με απίστευτες επαγγελματίες, τις οποίες ακόμη θυμάμαι και θεωρώ αξέχαστες τις στιγμές μαζί τους. Δεν ξέρω αν τις είχα ''ξεκλειδώσει'', ίσως απλά να ήταν καλές επαγγελματίες και να ήξεραν να μου προσφέρουν αυτό που επιθυμώ. Πηγαίνοντας με μία επαγγελματία δεν επιθυμώ τίποτα περισσότερο από το να μου δώσει την ηδονή που αποζητώ.

Πολύ φοβάμαι ότι πολλά threads έχουν μέσα τους μία υπολανθάνουσα τάση να πάνε ένα βήμα παρακάτω: να εστιάσουν στο πως θα το ''ζήσουν'' πραγματικά και θα μας ''ποθήσουν'' (περισσότερο ή λιγότερο) οι κοπέλες του αγοραίου έρωτα. Ίσως να συναρτάται με την βαθύτερη επιθυμία ενός άντρα να νιώθει ποθητός, ακόμη και αν πληρώνει, και όχι να παίρνει ηδονή μόνο εξαιτίας των χρημάτων του.

• Like
Αντιδράσεις: Hase

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
891
Πόντοι
86
Ξεκίνα να πηδάς και θα την βρεις και την 20άρα
Ολο και κάποια μισεί και ζηλεύει την μάνα της

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Έχω περάσει πολύ καλά με απίστευτες επαγγελματίες, τις οποίες ακόμη θυμάμαι και θεωρώ αξέχαστες τις στιγμές μαζί τους. Δεν ξέρω αν τις είχα ''ξεκλειδώσει'', ίσως απλά να ήταν καλές επαγγελματίες και να ήξεραν να μου προσφέρουν αυτό που επιθυμώ. Πηγαίνοντας με μία επαγγελματία δεν επιθυμώ τίποτα περισσότερο από το να μου δώσει την ηδονή που αποζητώ.

Πολύ φοβάμαι ότι πολλά threads έχουν μέσα τους μία υπολανθάνουσα τάση να πάνε ένα βήμα παρακάτω: να εστιάσουν στο πως θα το ''ζήσουν'' πραγματικά και θα μας ''ποθήσουν'' (περισσότερο ή λιγότερο) οι κοπέλες του αγοραίου έρωτα. Ίσως να συναρτάται με την βαθύτερη επιθυμία ενός άντρα να νιώθει ποθητός, ακόμη και αν πληρώνει, και όχι να παίρνει ηδονή μόνο εξαιτίας των χρημάτων του.

Στο ξεκλειδωμα πορνης δεν προσπαθουμε να νιωσουμε ποθητοι με το σεξ επι πληρωμη. Προσπαθουμε να ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΘΗΤΟΙ στην ιεροδουλη.
Να μας βλεπει και να χαμογελα,να χαιρεται που μας βλεπει, να ειμαστε το ευχαριστο διαλειμμα της αναμεσα στους αλλους πελατες !
Να ειμαστε ο ανθρωπος της ! ΝΑΙ !! Γινεται !

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.863
Πόντοι
3.296
τελειωσε το πασχα ... ..ψψψ ! χαμπαρι δεν πηρα:tooth::tooth:

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
τελειωσε το πασχα ... ..ψψψ ! χαμπαρι δεν πηρα:tooth::tooth:

Ηταν σε λαθος μονοπατι το παλικαρι, δεν επρεπε να τον αφησω να χαθει στο δασος, η νυχτα εκει θα ειναι δυσκολη ! Εγω του εβαλα απλα την πυξιδα στα χερια και του εδειξα προς τα που να κινηθει !

Τελευταία τροποποίηση:

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.623
Πόντοι
1.446
Στο ξεκλειδωμα πορνης δεν προσπαθουμε να νιωσουμε ποθητοι με το σεξ επι πληρωμη. Προσπαθουμε να ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΘΗΤΟΙ στην ιεροδουλη.
Να μας βλεπει και να χαμογελα,να χαιρεται που μας βλεπει, να ειμαστε το ευχαριστο διαλειμμα της αναμεσα στους αλλους πελατες !
Αυτό είναι tip δάσκαλε?
Να το βγάλω φωτοτυπία για το βιβλίο?

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Αυτό είναι tip δάσκαλε?
Να το βγάλω φωτοτυπία για το βιβλίο?

Βγαλτο και βαλτο με συνδετηρα στο εξωφυλλο, να το διαβαζεις πρωτα αυτο πριν τα tips, ετσι θα βρεις το σωστο δρομο του ξεκλειδωματος !

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.623
Πόντοι
1.446
Βγαλτο και βαλτο με συνδετηρα στο εξωφυλλο, να το διαβαζεις πρωτα αυτο πριν τα tips, ετσι θα θα βρεις το σωστο δρομο του ξεκλειδωματος !
Το φτιάχνω βιβλίο δερματόδετο να το αφήσω κληρονομιά στα εγγόνια μου...

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Το φτιάχνω βιβλίο δερματόδετο να το αφήσω κληρονομιά στα εγγόνια μου...

Κατα προτιμηση απο δερμα φιδιου για να αντεξει 100άδες χρονια !
Θα ειναι το μελλοντικο ευαγελλιο των πορνων !

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
47.238
Πόντοι
11.146
...θα του'ρθει κ φθηνα του ανθρωπου με τοσο φιδι κ φιδεμπορες που κυκλοφορουν εδω μεσα :cheesy::cheesy::cheesy:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
47.238
Πόντοι
11.146
...ρε Μητσαρα γραψε φυσιολογικα!!! Εχουμε παρει γυαλια για την πρεσβυωπια, βλεπουμε πχια :cheesy::cheesy::cheesy:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.863
Πόντοι
3.296
...ρε Μητσαρα γραψε φυσιολογικα!!! Εχουμε παρει γυαλια για την πρεσβυωπια, βλεπουμε πχια :cheesy::cheesy::cheesy:
μεταξύ μας γιατρε και μικρα ειναι ,,αν και χωρις φαπες δυσκολακι να ισιώσουν..:coffee:

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.623
Πόντοι
1.446
Ναι από φιδιού το φτιάχνω.
Συγκεκριμένα κροταλια...

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.631
Πόντοι
40.423
Να μας βλεπει και να χαμογελα,να χαιρεται που μας βλεπει, να ειμαστε
το ευχαριστο διαλειμμα της αναμεσα στους αλλους πελατες !
:worship::worship::worship:

Edifier

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
357
Πόντοι
21
"Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται". Το νημα αφορα αποκλειστικα τις επι πληρωμη επαγγελματιες πουτανες ή γενικα τις απανταχου πουτανες;

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
"Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται". Το νημα αφορα αποκλειστικα τις επι πληρωμη επαγγελματιες πουτανες ή γενικα τις απανταχου πουτανες;
Μονο για τα πορνιδια επι πληρωμη για στουντιο/μπουρδελα.

Για βιζιτες θα ανοιξω αλλο θρεντ.
Για ποτανακια του Φεϊσμπουκ αλλο θρεντ.
Για πουτανακια του ιντασγκραμ αλλο θρεντ.
Για ποτανακια του τοκο τοκ αλλο θρεντ .

Ευχαριστω !

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.944
Πόντοι
4.696
Μονο για τα πορνιδια επι πληρωμη για στουντιο/μπουρδελα.

Για βιζιτες θα ανοιξω αλλο θρεντ.
Για ποτανακια του Φεϊσμπουκ αλλο θρεντ.
Για πουτανακια του ιντασγκραμ αλλο θρεντ.
Για ποτανακια του τοκο τοκ αλλο θρεντ .

Ευχαριστω !
Πόση εξειδίκευση πια? :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom