Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

απο το ιδιο μαγαζι φαγαμε ???????Μεσημεριανό :
Κατσίκα μαγειρεμένη στη Κατσαρόλα με Μελιτζάνες - Μέλι.
Σαλάτες-Τυριά-Κασέρια
Ρώσικη ΒΕΜ
Κόκα Κόλα Ακριβή.
![]()
Σκατο ΠαστέλιεΚατσικα στην κατσαρολα με μελιτζανες
σαλατα μαρουλι

παρεα θα σου κανω στο Δαφνι !!!!!!!!!!!!Σκατο Παστέλιε
![]()
Αν ήξεραν οι μονδερνοι διαιτολόγοι τι τρώγαμε στην ένδοξη θητεία μας θα είχαν σαλταρει από τις ταράτσες ...είμαι σκληραγωγημένος το στομάχι μου αντέχει έχω φάει σβάν στον στρατό
θα εισηγηθώ στον στεργίου να βάλει ρυζογκοφρέτες στα στρατόπεδα να χεστεί στο χρήμαΑν ήξεραν οι μονδερνοι διαιτολόγοι τι τρώγαμε στην ένδοξη θητεία μας θα είχαν σαλταρει από τις ταράτσες ...
Ο Έλληνας αφού επιβίωσε από τρία μουνιμονια επιβεβαιώνει το ότι δεν τον σκιάζει φοβερα καμμια....αν ανέβει λίγο ακόμα ο πληθωρισμός θα δεις που θα υπάρξει και σίζαρς με αρουραίο![]()
Ελπίζω να μην καταργήσανε το Αραπακι και τα σάντουιτς με χαλβά...θα εισηγηθώ στον στεργίου να βάλει ρυζογκοφρέτες στα στρατόπεδα να χεστεί στο χρήμα
δε θα έλεγα ότι δεν τον σκιάζει τίποτα.....θα έλεγα ότι κάθε φορά που έρχεται μειλ με τον λογαριασμό του ρεύματος χέζει κάλτσαΟ Έλληνας αφού επιβίωσε από τρία μουνιμονια επιβεβαιώνει το ότι δεν τον σκιάζει φοβερα καμμια....
Απονη ζωήAπο το πρωι μεροκαματο στο αγιαζι,καυσωνα,καταιγιδα,χιονια βλεπω![]()

Ισχύει ,όμως μετά από μια ώρα κλαίγεται στα σόγια του και την άλλη μέρα σκάει η επιχορήγηση.δε θα έλεγα ότι δεν τον σκιάζει τίποτα.....θα έλεγα ότι κάθε φορά που έρχεται μειλ με τον λογαριασμό του ρεύματος χέζει κάλτσα
Νομίζεις ότι ο μέσος φαντάρος ξέρει τι είναι αυτό;θα εισηγηθώ στον στεργίου να βάλει ρυζογκοφρέτες στα στρατόπεδα να χεστεί στο χρήμα
Ταλαιπωρία μανOσο καποιοι λιγουρευονται χοχλιους αλλοι τους τρωνε![]()
Κάνω μανNα κανεις και κανενα διαλειμμα![]()
Τσένταρ καραμελωμενα κρεμμύδια γύρος χοιρινό πατάτες τηγανητές... Και μετά μπαλονάκι κατευθείαν!!!@pastelios ακόμη περιμένω πληροφορίες για το μπεργκερόγυρο