Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.039
Πόντοι
6.536
Παρακαλουνται οι κυριοι @koskam και @Maximilien που εμφανιζονται μονο σε νικη της ομαδας τους που κρατανε τεφτερι με στατιστικα να μας πουνε στους ποσους αγωνες έχουμε τρεις νίκες στην μπάλα μιας και το σερι δεν σπαει ποτε για τους βαζελους οταν δεν τους συμφερει.

*Επιτρεπεται να κρυφτουν πισω απο το περσινο πρωταθλημα, ευρωπαικο και φετινο κυπελλο στο μπασκετ.

Μη ξεχασω να αναφερω ρίξατε και 4 γκολ συνολικα σε δυο αγωνες στην Φιορεντινα και γραψατε νεα χρυση ιστορια παρα τον αποκλεισμο. Αλλωστε οι χρυσές σελιδες γράφονται απο αποκλεισμους και χαμενες κουπες.
Καλημερα μουνοπανά.

Τι λες ρε γαμημένε άντρα?
Πάντα εδώ ήμουν.
Μετά το κύπελο στο μπάσκετ είδες πουθενά να γράψω κάτι?
Είπα εδώ και καιρό ότι απέχω από το σάιτ,εξαιτίας αυτουνού που γλύφετε εσύ και οι πιο πολλοί γαύροι....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
46.119
Πόντοι
6.756
Καλημερα μουνοπανά.

Πάντα εδώ ήμουν.
Είπα εδώ και καιρό ότι απέχω από το σάιτ,εξαιτίας αυτουνού που γλύφετε εσύ και οι πιο πολλοί γαύροι....
Μη βριζεις πρωί πρωί καλό μήνα μαν, υγεια

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.745
Πόντοι
28.246
Καλημερα μουνοπανά.

Πάντα εδώ ήμουν.
Είπα εδώ και καιρό ότι απέχω από το σάιτ,εξαιτίας αυτουνού που γλύφετε εσύ και οι πιο πολλοί γαύροι...
Καλημέρα και σε σένα παραγαμημενε άντρα. Είδα αυτό το βίντεο και σκιαχτηκα πολύ. Θα μπει στην ΠΑΕ ο Τρακης; Τρέμω.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.014
Πόντοι
3.296
πουτσες μπλε που αν το ξύσεις γινετε ματωμενο κοκκινο :2funny::2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.107
Πόντοι
2.606
καλο μηνα παιδια :rockon:
487208338_971159648539799_1668587461089262267_n.jpg

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.039
Πόντοι
6.536
Καλημέρα και σε σένα παραγαμημενε άντρα. Είδα αυτό το βίντεο και σκιαχτηκα πολύ. Θα μπει στην ΠΑΕ ο Τρακης; Τρέμω.

Ρε παραγαμημένε επίσης,μην σκιάζεσαι άδικα....
Αλλος βγαίνει μπροστά,που ήταν παρασκήνιο...

:confused::confused::confused:

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
412
Πόντοι
26
α οπότε καταληξαμε οτι δεν πηραμε τοσα παραπανω λεφτα απο εσας απο το τσουλου που να δικαιολογει την χρεωκοπια σας...παει αυτο το παραμυθακι με τα λεφτα του τσουλου...

και με πας στο αλλο παραμυθακι οτι εγω ημουν απευθειας στους ομιλους και εσυ οχι...και συμφωνα με το σκεπτικο σου, αν δεν ημουν απευθειας στους ομιλους, δεν θα τα επαιρνα αυτα τα λεφτα....τωρα σε αυτο τι σκατα να απαντησω????αφου ειναι υποθετικο σεναριο....εγω θα σου λεω οτι θα περνούσαμε ολα τα προκριματικα και εσυ θα μου λες οτι θα αποκλειομουν απο ολα τα προκριματικα....δεν βγαινει ακρη ετσι...
αλλα η ιστορια λεει το εξης :
εγω στις 10 χρονιες που εχω δωσει προκριματικα στο τσουλου, εχω περασει ομιλους τις 6.....6/10 εγω...
το δικο σου ρεκορ ειναι σε 14 χρονιές που εδωσες προκριματικα, εχεις περασει στους ομιλους τις 6....6/14 εσυ.....

αλλα επειδη ειμαι δικαιος, θα σου μετρησω τα προκριματικα μεχρι την χρεωκοπια σου το 2012 :
μεχρι το 2012 εσυ ειχες 6/8 προκρισεις και εγω ειχα 3/4........

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ, αν εδινα εγω προκριματικα δεν θα περνουσα στους ομιλους!!!!γιατι??? γιατι ετσι σας βολευει!!!!:headbang::headbang::headbang::headbang:
ενω η πραγματικοτητα λεει :
οτι εγω μεχρι το 2012 ειχα 3/4 και συνολικα 6/10 προκρισεις
ενω εσυ μεχρι το 2012 ειχες 6/8 και συνολικα 6/14 προκρισεις

:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
Για την "χρεοκοπία" του 12 η κουβέντα ήταν για τις 2 χρονιές του Μαρινάκη εγώ δεν θυμάμαι να συζητιουνται τα χρόνια του Κόκκαλη σε σχέση με χρεοκοπίες
1 χρόνια να είχε πάρει πρωτάθλημα τοτε θα χε πάρει ανάσα
το τσ λ δυσκόλεψε για τον 2ο από τα τέλη των 00s

Τα προκριματικά είναι ρίσκο που εσύ δεν τον είχες τα παλιά χρονια
ο Παναθηναϊκός είχε πολύ μεγάλη βαθμολογία ήταν ισχυρός εσύ έπαιρνες τσάμπα μπόνους βαθμούς επειδή έπαιζες κατευθείαν σε ομιλο δεν ξέρω τι κληρώσεις θα ειχες
Kαι 1 και 2 χρονιές να είχες μείνει απέξω θα ήταν θέμα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.745
Πόντοι
28.246
Για την "χρεοκοπία" του 12 η κουβέντα ήταν για τις 2 χρονιές του Μαρινάκη εγώ δεν θυμάμαι να συζητιουνται τα χρόνια του Κόκκαλη σε σχέση με χρεοκοπίες
1 χρόνια να είχε πάρει πρωτάθλημα τοτε θα χε πάρει ανάσα
το τσ λ δυσκόλεψε για τον 2ο από τα τέλη των 00s

Τα προκριματικά είναι ρίσκο που εσύ δεν τον είχες τα παλιά χρονια
ο Παναθηναϊκός είχε πολύ μεγάλη βαθμολογία ήταν ισχυρός εσύ έπαιρνες τσάμπα μπόνους βαθμούς επειδή έπαιζες κατευθείαν σε ομιλο δεν ξέρω τι κληρώσεις θα ειχες
Kαι 1 και 2 χρονιές να είχες μείνει απέξω θα ήταν θέμα
Κατσαμε τεσσερα χρονια εκτος CL και δεν χρεωκοπησαμε.

Φτανει η κωλοτουμπα, πια.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.971
Πόντοι
4.696

Stories

Νέο!

Stories