Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506
Ρε φίλε αληθεια τώρα επειδή το κάνεις συχνά λίγο τσίπα δεν έχεις σαν ενήλικας άντρας να πεις τι μαλακιες κάθομαι και γράφω πίσω από τις οθονες;;;Αληθεια τώρα 15χρονος εισαι;
εσυ εχεις μαλακισμενο? ε? η εσυ εισαι η αήθεια?
αντε γαμησου ρε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.739
Πόντοι
5.006
Είσαι και χαζούλης...
Νομίζω τόνισα επαρκώς το "προσωπικά".
Αλλά από γαύρο τι περιμένεις
ρε τυπε εδω μιλαμε για το οτι ο βαζελος εχει εξαφανιστει σχεδον απο ολα τα αθληματα και μπαινεις εσυ να μας την πεις οτι και καλα ο βαζελος ειναι 1ος στα αθληματα που σου αρεσουν προσωπικα, δηλαδη την πυγμαχια και την αρση βαρων!!!!!
στην πουτσα μας ρε τυπε....δεν μιλαμε για το ποιο αθλημα αρεσει στον καθενα...
δηλαδη αν σου πω εγω οτι το μονο αθλημα που μου αρεσει ειναι η τοξοβολια και εκει ειναι 1η η αναγεννηση δραπετσωνας, τι παει να πει αυτο????
οτι μονο δραπετσωνα και ξερο ψωμι???? σας κατουραω ολους...
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506
Δεν ακούγεσαι έτσι κι αλλιώς...ΜΠΟΥΛΗ
θα ειχε πλακα αν ειμασταν φεις του φεις...στο ΜΠΟΥ θα ειχες ηδη κατουρηθη και θα φωναζες την μαμα.....οσο ακουγεσε και εσυ κομπλεξαρα ΜΑΛΑΚΑ....
φευγω μην απαντησεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

15 χρόνος εγκλωβισμένος σε σώμα ενήλικα.....Βαρύ!
ναι σαλιαρη... οτι πεις κουκλα

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.191
Πόντοι
5.946
θα ειχε πλακα αν ειμασταν φεις του φεις...στο ΜΠΟΥ θα ειχες ηδη κατουρηθη και θα φωναζες την μαμα.....οσο ακουγεσε και εσυ κομπλεξαρα ΜΑΛΑΚΑ....
φευγω μην απαντησεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι σαλιαρη... οτι πεις κουκλα
Εδώ είμαι τρούμπα όποτε θες

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.185
Πόντοι
28.246
μην γελας τυπε...αμα τους περασουμε και στην πυγμαχια, θα αρχισουν να ασχολουνται με το πρηνηδον τουφέκι, το κανοε καγιακ και την ποδηλασια χωρις σέλα...
δεν τους εχουν μεινει και πολλα αθλήματα...
και μετα θα μας λενε "σταρχιδια μου για το πόλο, εγω ασχολουμαι με το κανοε καγιακ"...
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Κατσε ρε συ. Τοσα αθληματα υπαρχουν. Εδω μιλανε για σκακι. Μπορει να τους δεις να σου μιλανε και για ποκα. Ικανούς τους εχω.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.739
Πόντοι
5.006
Κατσε ρε συ. Τοσα αθληματα υπαρχουν. Εδω μιλανε για σκακι. Μπορει να τους δεις να σου μιλανε και για ποκα. Ικανούς τους εχω.
hqdefault.jpg

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.191
Πόντοι
5.946
τώρα ήρθες κι εσύ κουφάλα?
δε σας προλαβαίνουμε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.739
Πόντοι
5.006
παντως αντι να σκεφτουν σοβαρα πως εχουν διαλυθει σε ολα τα αθληματα και εχουν γινει μονοαθλητικος συλλογος οπως η εφες πιλσεν, νομιζουν ακομα οτι ειναι σε θεση να πουλανε ειρωνεια...:confused:
ακομα και στα αθληματα που κρατανε την 1η θεση στα πρωταθληματα ειναι λογω του παρελθοντος...στον στιβο για παραδειγμα δεν εχουν ξαναπαρει πρωταθλημα απο το 1990 και μετα....δεν μιλαμε για 2-3 χρονια δηλαδη...μιλαμε για μια ολόκληρη γενιά και παραπανω....35 χρόνια!!!!!!...και εκει θα τους περασουμε σε λιγα χρονια...

και αντι να σκεφτουν να βρουν μια λυση για την καταντια τους και να σωσουν κανενα τμημα τους, πουλανε πνευμα και ειρωνεια...η εφες αμπελοκηπων...:headbang:

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
558
Πόντοι
81
παντως αντι να σκεφτουν σοβαρα πως εχουν διαλυθει σε ολα τα αθληματα και εχουν γινει μονοαθλητικος συλλογος οπως η εφες πιλσεν, νομιζουν ακομα οτι ειναι σε θεση να πουλανε ειρωνεια...:confused:
ακομα και στα αθληματα που κρατανε την 1η θεση στα πρωταθληματα ειναι λογω του παρελθοντος...στον στιβο για παραδειγμα δεν εχουν ξαναπαρει πρωταθλημα απο το 1990 και μετα....δεν μιλαμε για 2-3 χρονια δηλαδη...μιλαμε για μια ολόκληρη γενιά και παραπανω....35 χρόνια!!!!!!...και εκει θα τους περασουμε σε λιγα χρονια...

και αντι να σκεφτουν να βρουν μια λυση για την καταντια τους και να σωσουν κανενα τμημα τους, πουλανε πνευμα και ειρωνεια...η εφες αμπελοκηπων...:headbang:
Σε τύπους που το παίζουν 1οι και υπεράνω ενώ την ίδια ώρα κάνουν σαν κατινες και βρίσκονται όλη την ώρα μέσα στα αρχιδια αυτού που και καλά δεν τον βλέπουν πνεύμα και ειρωνια αξίζει τακουλη....
Τα πα και στον 15χρονο ενήλικα μας λέτε νάνους αλλά στο τηγανι από το 12 πάτε στο 14!!Που να σας γαμουσαμε κιολας σαν το Πασαλιμάνι το 96 θα βγαινατε και θα αυτοκτονουσατε από τα βράχια της πειραϊκής

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.191
Πόντοι
5.946
Σε τύπους που το παίζουν 1οι και υπεράνω ενώ την ίδια ώρα κάνουν σαν κατινες και βρίσκονται όλη την ώρα μέσα στα αρχιδια αυτού που και καλά δεν τον βλέπουν πνεύμα και ειρωνια αξίζει τακουλη....
Τα πα και στον 15χρονο ενήλικα μας λέτε νάνους αλλά στο τηγανι από το 12 πάτε στο 14!!Που να σας γαμουσαμε κιολας σαν το Πασαλιμάνι το 96 θα βγαινατε και θα αυτοκτονουσατε από τα βράχια της πειραϊκής
μη δίνεις άλλο σημασία τύπε, δεν έχει νόημα

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.590
Πόντοι
5.956
Εδώ είμαι τρούμπα όποτε θες
πέρασε μια ώρα τυπε. σου έστειλε ο φίλος @troubakhs για σέντρα; θα βγει λες από πειραιά ή θέλει διαβατήριο για παραέξω; :sad2::sad2::sad2: ασφάλεια ζωής έχεις κάνει; την πορσε ποιος θα την κληρονομήσει; :sad2::sad2::sad2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom