123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.705
- Πόντοι
- 3.446
Μην τη λυπάστε γαμάμε!!!Γαμαμε αδερφια!!!!!
Μην τη λυπάστε γαμάμε!!!Γαμαμε αδερφια!!!!!
Αγγελικούλα..
50 λεπτά συνεχόμενου σεξ ;
Έχεις Πρόβλημα ;
![]()
Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή κακά μαντάτα στην ψωλήΚλεφτή ματιά και κοκκαλακι στα μαλλιά
Παντρεμένη μου μυρίζει αδερφέ![]()
Θα σου ρθω εγώ ο αραβωνιαρης σου που όλα τα ξέρεις μπουμπου ακόμα δε βγήκες από το αυγό (bill)Λες και δεν μου έχουν ερθει δεσμευμενοι-παντρεμενοι
Όλο σέ πειράζουν γιατί;;Λες και δεν μου έχουν ερθει δεσμευμενοι-παντρεμενοι
Γιατι πολύ απλά δεν έχουν τι να κάνουνΌλο σέ πειράζουν γιατί;;
Εγώ νομίζω ότι σε θεωρούμε φίλη μας και σε πειραζουμεΓιατι πολύ απλά δεν έχουν τι να κάνουν
Και τι τυχαίο,τα λένε αυτοι που δεν με έχουν συναντησειΕγώ νομίζω ότι σε θεωρούμε φίλη μας και σε πειραζουμε
Σου έχω στείλει Viber.Γιατι πολύ απλά δεν έχουν τι να κάνουν
Και πόσες φορες ακόμα θα το γράψεις; Γιατι απ οτι βλέπω και σε άλλο νήμα το εχεις γράψει πολλές φορες αυτο,μπορώ να φανταστώ ομως τι έχει συμβειΣου έχω στείλει Viber.
Τι να πηδήξεις μωρη Βουλγαρο κακομοίρα με την όπισθεν? Αφού μέχρι 4,5 πόντους φτάνεις- μόνη σου το χεις δηλώσει κ χωρίς ξυλο.Α, εγω αν καταθεσω προσφορα του υποσχομαι πως θα την πηδηξω, τιμιες συναλλαγες.
Σου έχω στείλει Viber.
......αδελφε δν θελω να σε στεναχωρησω αλλα πως το βλεπω θα καταληξεις να γαμας το τσιμεντολιθοΚαι πόσες φορες ακόμα θα το γράψεις; Γιατι απ οτι βλέπω και σε άλλο νήμα το εχεις γράψει πολλές φορες αυτο,μπορώ να φανταστώ ομως τι έχει συμβει
Μπορώ να καταλάβω τι έγινε και με την άλλη κοπέλα,γιατι τον είδα ιδίως σε ενα αλλο νημα,παραθετει τις δικες του απαντησεις και μιλάει μονος του,δεν ξέρω αν έχεις δει......αδελφε δν θελω να σε στεναχωρησω αλλα πως το βλεπω θα καταληξεις να γαμας το τσιμεντολιθο
![]()
Καλημέρα!! Ότι καί νά έχεις φανταστεί είναι λάθος καί μπορώ νά στο αποδείξω.Και πόσες φορες ακόμα θα το γράψεις; Γιατι απ οτι βλέπω και σε άλλο νήμα το εχεις γράψει πολλές φορες αυτο,μπορώ να φανταστώ ομως τι έχει συμβει
Ξέρεις φαντάζομαι ποιο είναι το πρόβλημά μου,στο εχω ξαναπει κιολας,οτι απλα καυλάντα θελεις να κάνεις,δεν εχω κανένα θεμα να στα πω και εδώ,σε εχω μπλοκάρει επισης στο βαιμπερ,γ αυτο δεν μου εχει έρθει κανένα αλλο μηνυμαΚαλημέρα!! Ότι καί νά έχεις φανταστεί είναι λάθος καί μπορώ νά στο αποδείξω.
Κάνεις λάθος Έλα νά τά πούμε εκεί.Ξέρεις φαντάζομαι ποιο είναι το πρόβλημά μου,στο εχω ξαναπει κιολας,οτι απλα καυλάντα θελεις να κάνεις,δεν εχω κανένα θεμα να στα πω και εδώ,σε εχω μπλοκάρει επισης στο βαιμπερ,γ αυτο δεν μου εχει έρθει κανένα αλλο μηνυμα