Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.944
Πόντοι
456
εγώ πάλι έχω ακούσει ότι από βυζι πάνε καλά...
φιλιππινες έχω πάει πολλές φορές τις έχω βαρεθεί αν και είναι οι πιο εύκολες γκόμενες του κόσμου για μένα μιας χρήσης πραγματικά
εκεί γαμάς πραγματικά τσάμπα. ζήτημα να έχω πληρώσει 5 στις 100 γκόμενες επειδή ήταν αστέρια
εννοείται πως στις φρι πληρώνεις ταξί και φαγητό αλλά μέχρι εκεί
αν με ένα 60αρι βρίσκεις ωραίες πιτσιρίκες ασιατισες που να γαμιουνται καλά και να είναι δοτικές για μένα δεν είναι οφ
δε πάω και για γάμο... φιλικά πάντα
Υπάρχει ασιατισα που έχει βυζί;
Θα μας τρελάνεις;
Μόνο σιλικόνη αν βάλουν θα δείξει λίγο μπροστά.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.944
Πόντοι
456
Καλημέρα σας. Χρειάζομαι
e-visa για να εισέλθω στη χώρα (σκοπός αμιγώς τουρισμός ή απλά συμπληρώνω χαρτάκι στο αεροπλάνο)? Δεν είδα κάτι στο site της Πρεσβείας τους, το tdac αρχίζει από Μάιο
(και αν... έχουν IT προβλήματα). Πετάω από Φιλιππίνες, όχι από Ελλάδα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.
Σαφώς χρειάζεται;
Το έψαξες καθόλου ή απλά έγραψες εδώ;

Δηλαδή τη σελίδα αυτή δεν την βρήκες;

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
8
Like
737
Πόντοι
301
Υπάρχει ασιατισα που έχει βυζί;
Θα μας τρελάνεις;
Μόνο σιλικόνη αν βάλουν θα δείξει λίγο μπροστά.
έχεις εμπειρία φίλε ή απλά γράφεις για να περνάει η ώρα σου?
προσωπικά έχω δει απίστευτα βυζια στην Ασία
βέβαια όχι μαστάρια 5 κιλά το ένα αν το εννοείς με αυτή την έννοια αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω σε μια 20χρονη

Asuchi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
1.964
Πόντοι
206
βέβαια όχι μαστάρια 5 κιλά το ένα αν το εννοείς με αυτή την έννοια αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω σε μια 20χρονη
Υπάρχουν κάποιες με αρκετά μεγάλα φυσικά βυζιά. Και πολλές χιλιάδες με σιλικονούχα!

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
8
Like
737
Πόντοι
301

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.964
Πόντοι
446
Μερικές ακόμη περιπέτειες από παττάγια!
1000062063.jpg
1000062064.jpg
1000062065.jpg
Αξιος!!!!!!!

Asuchi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
1.964
Πόντοι
206
παντού αυτό, ή μήπως είναι κανόνας για τις ασιατισες?
Σε όλη την Ασία. Λίγα ποστ πιο πάνω έβαλα μια με μεγαλα φυσικά και μια με τεράστια σιλικονούχα! Και οι 2 τάι!

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.944
Πόντοι
456
Έχω εμπειρία από 3 ταξίδια στην Ταϊλάνδη και ένα στην Ινδονησία.
Εσύ πόσες φορές έχεις πάει Ασία τυπε;

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
8
Like
737
Πόντοι
301

Asuchi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
1.964
Πόντοι
206
καμία 20αρια
τύπε
άρα την έχω μεγαλύτερη... την εμπειρία?
Σε ποιες περιοχές της Ταϊλάνδης?
Η Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα η παττάγια είναι μοναδική εμπειρία, ακόμη και τώρα που εχει χαλάσει σημαντικά, αν έρθεις πρώτη φορά παθαίνεις πολιτισμικό σοκ !
Μετά από 1. 110 μέρες και μερικές δεκάδες std, ακόμη in love με το μέρος!
:globeos-cigar:

Τελευταία τροποποίηση:

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
8
Like
737
Πόντοι
301
Σε ποιες περιοχές της Ταϊλάνδης?
Η Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα η παττάγια είναι μοναδική εμπειρία, ακόμη και τώρα που εχει χαλάσει σημαντικά, αν έρθεις πρώτη φορά παθαίνεις πολιτισμικό σοκ !
Μετά από 1. 110 μέρες και μερικές δεκάδες std, ακόμη in love με το μέρος!
:globeos-cigar:
Ασία έχω ταξιδέψει όχι ακόμη Ταιλάνδη, πρώτη φορά εκεί.
Θα μείνω Μπανγκόκ μόνο.

• Like
Αντιδράσεις: Asuchi

mixalis k.

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
11.038
Πόντοι
3.656
παιδιά ψήνομαι για 10ημερο Μπανγκόκ μες τον Απρίλη,
έχω ήδη αρχίσει να οργανώνομαι μέσω TF αλλά σε σχέση με το αντίστοιχο στις Φιλιππινες που απλά ψάχνουν ξένη πουτσα χωρίς φράγκα, εδώ παρατήρησα ότι όλες ζητάνε από 2κ και πάνω για ST... τα αξίζουν ή οι υπηρεσίες είναι μπουρδέλου?
από που αξίζει να φορτώνεις και για πόσο? (ST-LT)? τιμές? διαπραγμάτευση?
περιοχή για χοτελ Nana Asok? εχει καλη συνδεση μετρο για καμια βολτα στην πολη...?
οποία συμβουλή ευπρόσδεκτη
Ποιος σου είπε χωρις φράγκα
Βγήκα ραντεβού με Πινεζα τουριστρια προχτες, ολολευκη, χλιδατη, μουναρα με τεράστια φυσικα βυζια και δικη της οικογενειακή επιχείρηση. Φαγαμε, μετα πήγε να πάρει μπλουζακια για το σοι της. Μου ζητησε να τα πάρω, οκ , 5€ + 5€ το φαί=10.
Πήγαμε στο δωμάτιο της χεράκι χεράκι, τα κλασικά, μεχρι να πέσει ο ήλιος για να βγούμε μετα.
Μετα μου λεει, ψωνισα πολλα δωρα και στο αεροδρόμιο θα με χρεώσουν για υπερβαρο. Μηπως μπορείς να μου δωσεις μερικα λεφτα?
-Ποσο?
RM500(105€).
-100.
-300?
-100.
-200?
-100.
Ποσα εχεις μαζι σου
110.
Paypal παίζει?
Οχι. Πάω σπίτι να φέρω λεφτά.
Οταν πήγα σπίτι εννοείται βαρέθηκα και δεν ξαναγυρισα.
Οταν βγαίνω παίρνω ακριβως τα λεφτα που είμαι διατεθιμενος να ξοδευψω για παρτί της . Τη συγκεκριμένη την κοστολογησα για 150, στις πινεζες ειμαι τσιπης γιατί ειναι για τα μπάζα, μια λυση έκτακτης ανάγκης. Και 200 τα αξιζε παντως λογω των βυζιων και οτι οι φωτο ηταν 100% αληθινές, πράγμα σπανιο. Αλλα δε τρεχει και τιποτα εχουμε επιλογες

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
8
Like
737
Πόντοι
301
Ποιος σου είπε χωρις φράγκα
Βγήκα ραντεβού με Πινεζα τουριστρια προχτες, ολολευκη, χλιδατη, μουναρα με τεράστια φυσικα βυζια και δικη της οικογενειακή επιχείρηση. Φαγαμε, μετα πήγε να πάρει μπλουζακια για το σοι της. Μου ζητησε να τα πάρω, οκ , 5€ + 5€ το φαί=10.
Πήγαμε στο δωμάτιο της χεράκι χεράκι, τα κλασικά, μεχρι να πέσει ο ήλιος για να βγούμε μετα.
Μετα μου λεει, ψωνισα πολλα δωρα και στο αεροδρόμιο θα με χρεώσουν για υπερβαρο. Μηπως μπορείς να μου δωσεις μερικα λεφτα?
-Ποσο?
RM500(105€).
-100.
-300?
-100.
-200?
-100.
Ποσα εχεις μαζι σου
110.
Paypal παίζει?
Οχι. Πάω σπίτι να φέρω λεφτά.
Οταν πήγα σπίτι εννοείται βαρέθηκα και δεν ξαναγυρισα.
Οταν βγαίνω παίρνω ακριβως τα λεφτα που είμαι διατεθιμενος να ξοδευψω για παρτί της . Τη συγκεκριμένη την κοστολογησα για 150, στις πινεζες ειμαι τσιπης γιατί ειναι για τα μπάζα, μια λυση έκτακτης ανάγκης. Και 200 τα αξιζε παντως λογω των βυζιων και οτι οι φωτο ηταν 100% αληθινές, πράγμα σπανιο. Αλλα δε τρεχει και τιποτα εχουμε επιλογες
ωραίος αλλά με μπέρδεψες φιλε
τελικά ήταν μουναρα ή μπάζο?
100 200 300 500 τί?
ναι μανίλα γάμος τσάμπα και πολύ μουνι, το αν κάνεις δώρα είναι δικό σου θέμα
εφόσον δεν στα ζήτησε από πριν δεν ήσουν υποχρεωμένος να τα δώσεις

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
625
Πόντοι
301
100 200 300 500 τί?
ρε φίλε τι φάση οι Φιλιππίνες? κατέβασα το pinalove και έγινε ο χαμός, 90 likes και καμια 20μνμ σε 24 ώρες. Από 19 χρονων μέχρι 55. ακόμα στέλνουν δεν ασχολήθηκα, απλά έκανα μια αναγνωριστικη. αυτές τώρα σοβαρά θέλουν να νταραβεριστουν με έναν 55αρη? δεν μοιάζουν όλες τους για πουτανες πάντως ( οι πιτσιρίκες ναι).

Asuchi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
1.964
Πόντοι
206
ρε φίλε τι φάση οι Φιλιππίνες? κατέβασα το pinalove και έγινε ο χαμός, 90 likes και καμια 20μνμ σε 24 ώρες. Από 19 χρονων μέχρι 55. ακόμα στέλνουν δεν ασχολήθηκα, απλά έκανα μια αναγνωριστικη. αυτές τώρα σοβαρά θέλουν να νταραβεριστουν με έναν 55αρη? δεν μοιάζουν όλες τους για πουτανες πάντως ( οι πιτσιρίκες ναι).
Και με το Thaifriendly γίνεται το ίδιο και χειρότερα!

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
8
Like
737
Πόντοι
301
βρωμιά, χάλια φαγητό, ακρίβεια, καθόλου οργάνωση, ωραίες παραλίες και πολύ μουνί
αυτά

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
183
Πόντοι
1
βρωμιά, χάλια φαγητό, ακρίβεια, καθόλου οργάνωση, ωραίες παραλίες και πολύ μουνί
αυτά
Οι Φιλιπινες γενικα ; Τι λες για Boracay ; Μαινιλα διαβαζω οτι το κυκλοφοριακο ειναι αφορητο , αρα περναμε και φευγουμε σφαιρα για αλλες παραλιες ;

mixalis k.

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
11.038
Πόντοι
3.656
100 200 300 500 τί?
Mια χαρα ηταν εμφανισιακα
Τα 500 είναι ΜYR γιατι ειμαι Μαλαισια. Εχω και μια γκομενα εδω εχει και αυτοκίνητο, αλλα καθε 5 μερες που εχει καβλες δε τη παλευω , σε ενα μηνα που ια κατσω θα χω ριξει 5 πουτσους αρα τη ψαχνω οταν παει για δουλεια
Αυριο θα φωναξω μια αλλη βιζαρου πινεζα, 70ΜYR body massage + happy end. Πήγα στο ξενοδοχείο της χτες αλλα φοβηθηκα και γύρισα πισω σα φυλακη κι ενας μαύρος να κοιμάται, της λεω ελα εσυ εγω δεν ξαναρχομαι.
IMG-20250322-WA0001.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom