παιδιά ψήνομαι για 10ημερο Μπανγκόκ μες τον Απρίλη,
έχω ήδη αρχίσει να οργανώνομαι μέσω TF αλλά σε σχέση με το αντίστοιχο στις Φιλιππινες που απλά ψάχνουν ξένη πουτσα χωρίς φράγκα, εδώ παρατήρησα ότι όλες ζητάνε από 2κ και πάνω για ST... τα αξίζουν ή οι υπηρεσίες είναι μπουρδέλου?
από που αξίζει να φορτώνεις και για πόσο? (ST-LT)? τιμές? διαπραγμάτευση?
περιοχή για χοτελ Nana Asok? εχει καλη συνδεση μετρο για καμια βολτα στην πολη...?
οποία συμβουλή ευπρόσδεκτη
Ποιος σου είπε χωρις φράγκα
Βγήκα ραντεβού με Πινεζα τουριστρια προχτες, ολολευκη, χλιδατη, μουναρα με τεράστια φυσικα βυζια και δικη της οικογενειακή επιχείρηση. Φαγαμε, μετα πήγε να πάρει μπλουζακια για το σοι της. Μου ζητησε να τα πάρω, οκ , 5€ + 5€ το φαί=10.
Πήγαμε στο δωμάτιο της χεράκι χεράκι, τα κλασικά, μεχρι να πέσει ο ήλιος για να βγούμε μετα.
Μετα μου λεει, ψωνισα πολλα δωρα και στο αεροδρόμιο θα με χρεώσουν για υπερβαρο. Μηπως μπορείς να μου δωσεις μερικα λεφτα?
-Ποσο?
RM500(105€).
-100.
-300?
-100.
-200?
-100.
Ποσα εχεις μαζι σου
110.
Paypal παίζει?
Οχι. Πάω σπίτι να φέρω λεφτά.
Οταν πήγα σπίτι εννοείται βαρέθηκα και δεν ξαναγυρισα.
Οταν βγαίνω παίρνω ακριβως τα λεφτα που είμαι διατεθιμενος να ξοδευψω για παρτί της . Τη συγκεκριμένη την κοστολογησα για 150, στις πινεζες ειμαι τσιπης γιατί ειναι για τα μπάζα, μια λυση έκτακτης ανάγκης. Και 200 τα αξιζε παντως λογω των βυζιων και οτι οι φωτο ηταν 100% αληθινές, πράγμα σπανιο. Αλλα δε τρεχει και τιποτα εχουμε επιλογες