Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.265
- Πόντοι
- 42.528
έλα να φάμε μανΦατα μονος σου.
έλα να φάμε μανΦατα μονος σου.
Με ένα μπέργκερ τα έπαθες ολα αυτά επειδή είχε διπλό μπέικον και διπλό τυρί; Ή κασέρι; μπερδεύτηκα...για στομαχι φουσκωματα,πονοι κλπ![]()
Με τετοια πιατα δεν καθομαι σε τραπεζι.έλα να φάμε μαν
η αληθεια ειναι οτι γενικα δεν τρωω πολυ οποτε σπανια που το κανω με τσακιζειΜε ένα μπέργκερ τα έπαθες ολα αυτά επειδή είχε διπλό μπέικον και διπλό τυρί; Ή κασέρι; μπερδεύτηκα...
Μαν, σορρυ, δεν είσαι για το νήμα. Ή πήγαινε στο νήμα "το τρυφερό πόδι" ή κάνε μήνυση στο μπεργκερα, σου σέρβιρε μαλακιες.
έλα να φάμε μαν
Αφού ο ζεμπου είναι ακαταδεκτος έρχομαι εγώ μαν. Εκτός αν τα έφαγες και με θες για το λογαριασμό, οπότε μενω εδώ ....Με τετοια πιατα δεν καθομαι σε τραπεζι.
Αυτά είναι για αρχή μαν έρχονται και άλλα Μυδοπίλαφο γαρίδες Κουτσομούρα έλα μανΜε τετοια πιατα δεν καθομαι σε τραπεζι.
Πες τα μανΜε τετοια πιατα δεν καθομαι σε τραπεζι.
τριπλο μπεικον,καραμελωμενα κρεμμυδια-διπλο τυρι γαμησε τα
σου υπενθυμιζω οτι ειμαι μνηστευμενοςΡε μαλάκες αφήστε τα καραμελωμένα κρεμμύδια και δώστε κάνα στανταράκι για σήμερα να μας καραμελώσει τα αρχίδια![]()
Μικρέ μου Μέντορα..Ρε μαλάκες αφήστε τα καραμελωμένα κρεμμύδια και δώστε κάνα στανταράκι για σήμερα να μας καραμελώσει τα αρχίδια![]()
Αρραβωνιασμένος εννοείς..σου υπενθυμιζω οτι ειμαι μνηστευμενος
ρε μαλακα 5 χρονια σε ξερω εδω ....5 χρονια ....ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???????? η να φορτωσουμε 5 παπακια και το μπεβερλι του αδερφου να ερθουμε να σε βρουμε?σου υπενθυμιζω οτι ειμαι μνηστευμενος
Πανούλη δώσε info για ΑριάδνηΜικρέ μου Μέντορα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αρραβωνιασμένος εννοείς..
![]()
θα γινει και αυτο με τιμες και δοξαρε μαλακα 5 χρονια σε ξερω εδω ....5 χρονια ....ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???????? η να φορτωσουμε 5 παπακια και το μπεβερλι του αδερφου να ερθουμε να σε βρουμε?
Δυκάβαλα μαν ?ρε μαλακα 5 χρονια σε ξερω εδω ....5 χρονια ....ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???????? η να φορτωσουμε 5 παπακια και το μπεβερλι του αδερφου να ερθουμε να σε βρουμε?
κουμπαρος ο νιπλης...και στο φαγητο στο παρτυ μακαρονια πεπα,χοχλιους και καμπανελιαθα γινει και αυτο με τιμες και δοξα![]()
ΟΧΙΠανούλη δώσε info για Αριάδνη
ΝΑΙ![]()
τρι...μην σου πω τετρα....Δυκάβαλα μαν ?![]()
Γαμιόλα κωλομπαρά
Από την θάλασσα μόνο το αλάτι προτιμώ, μαν.Αυτά είναι για αρχή μαν έρχονται και άλλα Μυδοπίλαφο γαρίδες Κουτσομούρα έλα μαν
Εσύ πεινας για κρεβατωμα μαν.Ρε μαλάκες αφήστε τα καραμελωμένα κρεμμύδια και δώστε κάνα στανταράκι για σήμερα να μας καραμελώσει τα αρχίδια![]()