mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 413
- Πόντοι
- 21
Διώξε το άγχος βασικό.Θενξ, θα τσεκαρω Ελογκις για αρχή μιας και δεν προτιμώ το να λαμβάνω κάτι κάθε μέρα
Πόσο χρονών είσαι?
Διώξε το άγχος βασικό.Θενξ, θα τσεκαρω Ελογκις για αρχή μιας και δεν προτιμώ το να λαμβάνω κάτι κάθε μέρα
Διώξε το άγχος βασικό.
Πόσο
40. Γενικά έχει παίξει και ψυχολογος για το θέμα, το δουλέψαμε χρόνια. Είναι πολύ πιο βαθιές οι αιτίες του, οπότε δεν είναι ότι έφυγε, αλλά όσο πιο συχνά έκανα σεξ (ή ότι μπορούσα να κάνω τέλος πάντων) τόσο "λυνοτανε" το μυαλό και μετά από αρκετους μήνες ήμουν πολύ πιο οκ. Αλλά ποτέ εντελώς οκ.Διώξε το άγχος βασικό.
Πόσο χρονών είσαι?
εχω δοκιμασει και τις σοκολάτες και το μέλι της ιδιας εταιρίας. Δεν έκανε τίποτα. Καμία ενίσχυση.Εχει δοκιμάσει κανένας τις Diblong Energy σοκολάτες;
Μαρκετίστικά πολύ έξυπνο πάντως, σε σοκολάτα το δέχεσαι πιο εύκολα από ότι σε χαπάκι.
Τουλάχιστον ήταν νόστιμα? Χι χιεχω δοκιμασει και τις σοκολάτες και το μέλι της ιδιας εταιρίας. Δεν έκανε τίποτα. Καμία ενίσχυση.
Και στα φαρμακεία, πωλείται...Ελογκις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκρουτζ
Σου δημιουργεί πονοκέφαλο αυτό?Και στα φαρμακεία, πωλείται...
Live και online φαρμακείαΚαι στα φαρμακεία, πωλείται...
Το βλέπω στις βιτρίνες των φαρμακείων, δεν το ε΄χω δοκιμάσει ακόμη..."Ψήνομαι" να το αγοράσω...΄Μου αρέσει γενικά, να δοκιμάζω διάφορα...'Εχω ακούσει καλές κριτικές στη πλειονότητα των σχολίων...Θα γράψω εντυπώσεις και πιθανά θετικά-αρνητικά του...Σου δημιουργεί πονοκέφαλο αυτό?
Να μην αγορασεις διαδικτυακά και να πας σε φαρμακείο.Καλησπερα τυποι!
Ακουσα για το sildenafil sandoz 100 mg.
Εψαξα Online να το αγορασω , αλλα δεν βρηκα κατι.
Εχετε υποψιν σας καποιο site που να γινεται online η αγορα του?
Αν συνεγαζεται και με Box Now, θα ηταν ιδανικο.
Thank u guys!!
Στην αρχη οχι αλλα την επομενη φορα που ξανα πηρα ναι ειχα πονοκεφαλο, παρατηρησα επισης οτι δημιουργει καθηστερηση στον δευτερο γυρο κατι που δεν μου βγηκε σε καλο γιατι ηθελα να τελειωσω και την δευτερη φορα.Σου δημιουργεί πονοκέφαλο αυτό?
Τίμιο σκεύασμα. Τόσα φαρμακεία έχει όμως, γιατί online;Καλησπερα τυποι!
Ακουσα για το sildenafil sandoz 100 mg.
Εψαξα Online να το αγορασω , αλλα δεν βρηκα κατι.
Εχετε υποψιν σας καποιο site που να γινεται online η αγορα του?
Αν συνεγαζεται και με Box Now, θα ηταν ιδανικο.
Thank u guys!!
Από φίλο που το πήρε μπροστά μου σε μια παρτούζα που κάναμε, μετά τη πρώτη ώρα του γάμισε το κεφάλι. Τον λυπήθηκα, γιατί βγήκε off από το γαμίσι, την ώρα που εγώ 5 χρόνια μεγαλύτερος γαμούσα τραίνο με το 100άρι sildenafil. Σημείωσε ότι είχε πιεί και πολύ νερό, σχεδόν ένα λίτρο.Σου δημιουργεί πονοκέφαλο αυτό?
Πόση ώρα πριν την παρτούζα το κούμπωσες το sidenafil παίκτη και πόση ώρα μετά το φαγητό;Από φίλο που το πήρε μπροστά μου σε μια παρτούζα που κάναμε, μετά τη πρώτη ώρα του γάμισε το κεφάλι. Τον λυπήθηκα, γιατί βγήκε off από το γαμίσι, την ώρα που εγώ 5 χρόνια μεγαλύτερος γαμούσα τραίνο με το 100άρι sildenafil. Σημείωσε ότι είχε πιεί και πολύ νερό, σχεδόν ένα λίτρο.
30 λεπτά πριν μπούμε στο δωμάτιο και με άδειο σχετικά στομάχι γιατί ήταν προς το μεσημέρι.Πόση ώρα πριν την παρτούζα το κούμπωσες το sidenafil παίκτη και πόση ώρα μετά το φαγητό;
καλύτερα μην το πάρεις ολόκληρο. εγώ στα 60 μου παίρνω το 1/4 για διωράκιΔεν έχω ξαναπάρει ποτέ αλλά προβλέπεται ωραίο τετραήμερο με γραμματέα και θέλω να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο.
Αγόρασα Sandoz tadalafil 20mg και βλέπω ότι τα χαπάκια είναι φτιαγμένα για να σπάνε στα τέσσερα. Μήπως να πάρω το μισό για πρώτη φορά;
48 ετών, 110kg, δεν είχα ποτέ θέμα αλλά τρίτο γύρο πχ θέλω πολύ ώρα για να ξαναπάω. Πάνω από ώρα, οπότε και σπάνια γίνεται αυτό.
Ιδανικά θα ήθελα να κάνω 3 γύρους τη φορά έτσι για τη φάση