tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Μηνύματα
- 20.729
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.159
- Πόντοι
- 1.406
Αυτός νομίζει ότι είναι κόντρα μην έχει ρίξει και ρίγανη φοβαμαιΤο τσιτσι θέλει να το περιχυνεις με λιωμένο βούτυρο μαν.
Αυτός νομίζει ότι είναι κόντρα μην έχει ρίξει και ρίγανη φοβαμαιΤο τσιτσι θέλει να το περιχυνεις με λιωμένο βούτυρο μαν.
Παριζάκι και κάνα δυο φέτες ζαμπόν.Τι σαλάμια μαν, αέρος, καπνιστά, τι?
Έτσι έπαιξε δικέ μουΤο τσιτσι θέλει να το περιχυνεις με λιωμένο βούτυρο μαν.
Μαν, κίτρινη κάρτα.Παριζάκι και κάνα δυο φέτες ζαμπόν.
Ναι αλλά εγώ το τρώω σπάνια.Είναι όμως πολύ καλό με φασολάκια συγκεκριμένα...όχι τόσο με αρακά.Μαν, κίτρινη κάρτα.
Το παριζάκι δεν είναι σαλαμι.
Είναι σκατα πολτοποιημενα.
Η διαφορά του από τις σκυλο τροφές, είναι ότι αυτό το μπογιατιζουν ροζουλι...
Πω ρε πουστη σπιτικό μαν?Βραδινό
![]()
ναι μανΠω ρε πουστη σπιτικό μαν?
Στείλε μανναι μαν
ναι μανΣτείλε μαν
Τι είναι αυτό μαν; Γαλατοπιτα ή ορφανός μουσακάς;Βραδινό
![]()
Κι εδώ μαν!ναι μαν
Γαλακτομπούρεκο μενΤι είναι αυτό μαν; Γαλατοπιτα ή ορφανός μουσακάς;![]()
Στείλε μαν μετά το ριζότο παειΓαλακτομπούρεκο μεν
Συνταγή από χωριό
ναιΣτείλε μαν μετά το ριζότο παει
Ωραίος μαν! Απ' ότι είδα δεν έχει φύλλο από πάνω, νομίζω εμείς το λέμε γαλατοπιτα, εκτός αν αλλάζει κάτι στη γέμιση. Απόλαυσε το!Γαλακτομπούρεκο μεν
Συνταγή από χωριό
Γαλατοπιτα;Βραδινό
![]()