Μετά πάλι θα φταίμε εμείς που θα κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις.....
α)Ροζ
β)ΠΟΑ
γ)

Μετά πάλι θα φταίμε εμείς που θα κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις.....

Ενώ εσείς που βγηκατε από 2 διαιρεσεις 4 ομάδων είναι καλά???Μετά πάλι θα φταίμε εμείς που θα κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις.....
α)Ροζ
β)ΠΟΑ
γ)![]()
Εγώ τι φταίω πάλι ;;ούτε μια φορά δεν έχουμε αρπακτει στα αθλητικά ...βρήκατε τον Καλογιάννη κ βαρατεείμαι πολύ συγκινημένος.
από χθες δέχομαι πληθώρα pm από φίλους, αδελφούς θα έλεγα, γαύρους που πίνουν νερό στο όνομά μου και αναμένουν με αγωνία την επάνοδό μου στο νήμα τους.
τους εφησυχάζω ότι ο @antisthenis με πληροφόρησε πως το bug που με πετάει συνεχώς εκτός (όσο και να το ψεκάζω) θα διορθωθεί άμεσα, ώστε το συντομότερο να χαίρονται ξανά τις συζητήσεις και τις όμορφες ανταλλαγές απόψεων που, πάντα σε φίλαθλα πλαίσια, μοιραζόμαστε.
επιφυλάσσομαι να σας κεράσω όλουςφρέσκο γαύροπροβατίνα.
μέχρι τότε εύχομαι σε όλους @Zebu @pastelios @dimigoall @brabus67 @cretan336 @baros @Aragorn135 @sex volcano @troubakhs @ΑΝΤΖΕΛΟ @Annapurna @raopau @nickpie2008 (σόρρυ αν ξέχασα κανέναν - ας μου στείλει πμ να τον μνημονεύσω) υγεία, περισσότερη χλωροφύλλη στη ζωή σας και ΠΑΝΤΑ μακριά από τα λιμάνια.
ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ/ΥΜΝΟ για τα 100 χρόνια...
www.youtube.com/watch?v=CKtCji2
αφού ρε είσαι συμπαθεια, το ξέρεις...Εγώ τι φταίω πάλι ;;ούτε μια φορά δεν έχουμε αρπακτει στα αθλητικά ...βρήκατε τον Καλογιάννη κ βαρατε

Με εσένα κ μπατζανακη πουθενά.αφού ρε είσαι συμπαθεια, το ξέρεις...
αν και δε συμφωνούμε πουθενα σχεδόν![]()
ρε μαλάκα....Με εσένα κ μπατζανακη πουθενά.
Η μάλλον με Άλεξ συμφωνούσαμε στις γκόμενες
Έχω φάρμα χοιροστάσιο
βρε τραχανοπλαγια εχουμε 14-3 πρωτα ...ετοιμαστειτε ο θειος σλουκας με τον θειο κεντρικ ακονιζανε ταΒγήκε το πρόγραμμα των play off
![]()
Τελευταία αγωνιστική και απονομή μέσα στο ΟΑΚΑ με τουςφίλουςπελάτες μας
Μετά από μία χρονιά που όποτε παίζανε εντός ( και εκτός ) Ευρώπη μας βλέπανε στα μάτριξ του ΟΑΚΑ να σηκώνουμε την κούπα , ήρθε ή μεγάλη στιγμή για το τελειωτικό κατούρημα
Πόσα να αντέξετε και εσείς
Λυπάμαι πραγματικά![]()
τουςΜετά πάλι θα φταίμε εμείς που θα κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις.....
α)Ροζ
β)ΠΟΑ
γ)![]()
Στα 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας με αμέτρητα πρωταθλήματα , κύπελλα , νταμπλ , ευρωπαϊκές κούπες , ήταν γραφτό να κάνουμε και τον γύρο του θριάμβου παρέα με τον καλύτερο πελάτη

ρε τωρα να σε ρωτησω κατι σοβαρο εχεις χαζεψει τελειως η απλος εισαι σε σταδιο θεραπειας??? ξεχνας τις ψωλες μου μαζευετε ακομη και στο ποδοσφαιρο σας επερναν τα πρωταθληματα ο ΜΠΑΟΚ και η ΑΕΚΣτα 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας με αμέτρητα πρωταθλήματα , κύπελλα , νταμπλ , ευρωπαϊκή κούπα , ήταν γραφτό να κάνουμε και τον γύρο του θριάμβου παρέα με τον καλύτερο πελάτη
Μλκ πραγματικά ποιος σας έχει μουτζώσει για να τα ζείτε όλα αυτά![]()
![]()
![]()
Ποια ΑΕΚ ρε μλκ και ποιος ΠΑΟΚρε τωρα να σε ρωτησω κατι σοβαρο εχεις χαζεψει τελειως η απλος εισαι σε σταδιο θεραπειας??? ξεχνας τις ψωλες μου μαζευετε ακομη και στο ποδοσφαιρο σας επερναν τα πρωταθληματα ο ΜΠΑΟΚ και η ΑΕΚ

Ρε ντιμη ήττα στην πρώτη κιόλας αγωνιστική???πω ρε γκαντεμιά ρε μπακαλιαρογαυροιΒγήκε το πρόγραμμα των play off
![]()
Τελευταία αγωνιστική και απονομή μέσα στο ΟΑΚΑ με τουςφίλουςπελάτες μας
Μετά από μία χρονιά που όποτε παίζανε εντός ( και εκτός ) Ευρώπη μας βλέπανε στα μάτριξ του ΟΑΚΑ να σηκώνουμε την κούπα , ήρθε ή μεγάλη στιγμή για το τελειωτικό κατούρημα
Πόσα να αντέξετε και εσείς
Λυπάμαι πραγματικά![]()
Ο από πίσω που είναι????Ποια ΑΕΚ ρε μλκ και ποιος ΠΑΟΚ![]()
![]()
Φωτό από ΟΠΑΠ αρένα
Μέχρι ΤΕΛΟΥΣ θα σας πάμε![]()