Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.339
Πόντοι
456
τα κρος εχουν κανει συνδικατο? κρος ενωμενα ποτε ηττημενα,ενωμενες θα κερδισουμε :happy:

Τελευταία τροποποίηση:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.339
Πόντοι
456
Είναι safe για μονη κοπέλα?
για τις κοπελες ναι,για τους αντρες δεν ειναι γιατι τα μοντελα της βικτωρια σικρετ οι επαρχιωτισσες που ερχονται για να γαμηθουν και οι ασιαττισες μουναρες δεν τους αφηνουν σε ησυχια ειναι αδηφαγες

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.339
Πόντοι
456

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.339
Πόντοι
456
Σήμερα δεν μπορώ αλλά γενικά το έχω στον νου μου,θα σας πω αν ειναι
αστες αυτες ψαχνουν μελη για το συνδικατο των κρος,ελα αθηναικον να φας καλα,σε περιμενει ο τζιμης ο τανζανος ο πακιστανος ρακοσυλλεκτης με το ενα ματι και οι αστεγοι που κοιμουνται στο μπουντρουμι

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
για τις κοπελες ναι,για τους αντρες δεν ειναι γιατι τα μοντελα της βικτωρια σικρετ οι επαρχιωτισσες που ερχονται για να γαμηθουν και οι ασιαττισες μουναρες δεν τους αφηνουν σε ησυχια ειναι αδηφαγες
Εγώ όποτε έχω πάει με παρακαλούν να τις γαμήσω. Με τραβούσαν σαν λυσσασμένες οι Ασιάτισσες ενώ οι επαρχιώτισσες ικέτευαν για ακάποτο. Τα μοντέλα δεν είχαν έρθει γιατί είχαν πάει στην βράβευση Αθηναικού για καθαριότητα. :confused:

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
Γιατί ρε τραβάτε τόσα ζόρια με τα γλυκά μας τα κροσακια;
Δεν σας ζήτησε κανείς να τα γαμησετε με το ζόρι. Αντί να λέτε ευχαριστώ που ομορφαίνουν λιγο το χώρο γκρινιάζετε κιόλας. Άι σιχτιρ. Μιζερακηδες.

Baskinas

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
64
Πόντοι
0
Γιατί ρε τραβάτε τόσα ζόρια με τα γλυκά μας τα κροσακια;
Δεν σας ζήτησε κανείς να τα γαμησετε με το ζόρι. Αντί να λέτε ευχαριστώ που ομορφαίνουν λιγο το χώρο γκρινιάζετε κιόλας. Άι σιχτιρ. Μιζερακηδες.
Φίλε αυτοί οι τύποι που κράζουν τα κροσακια , τα κράζουν γιατι δε μπορούν να γαμησουν ούτε γιαγιά σεξομανής 85 ετών ,μέχρι και αυτή άκυρο τους δινει....που να γαμησουν το κροσακι 30 ετών πχ ,ούτε με ονείρωξη στον ύπνο τους δε το χύνουν το κροσακι...

Thelosexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
398
Πόντοι
290
Βρε παιδιά ηρεμηστε λίγο όλοι ....πολλά μνμ εδώ μέσα χωρίς λόγο... άσκοπα...
Ο κάθε ένας ότι του αρέσει κ όπως είναι ελευθερία έχουμε δεν ανήκει σε κανέναν ούτε ο χώρος ούτε το σώμα του άλλου ...όλ κλ με ηρεμία αγάπη και σεβασμό

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Άντε τώρα που κάνατε κροσσοπαρεα εδώ μέσα γράψτε καμιά ενημέρωση να μάθουμε κι εμείς τι γίνεται που έχουμε φάει πόρτα :confused::confused: γιατί όπως τα λέτε εδώ συμβαίνουν ιστορικές αλλαγές :confused::confused:
Γιατί έφαγες πόρτα; κάτι πρέπει να έκανες. Περιέγραψέ μας να ξέρουμε. Μην το κάνεις γαργάρα.

Εγγρ.
2 Απρ 2023
Κριτικές
5
Like
296
Πόντοι
0
Γιατί έφαγες πόρτα; κάτι πρέπει να έκανες. Περιέγραψέ μας να ξέρουμε. Μην το κάνεις γαργάρα.
είχε μπει μέσα με πιτόγυρα και από την πολύ κρεμμυδίλα έφευγε ο κόσμος

heteroflexible94

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2021
Like
111
Πόντοι
0
Σήμερα λέω να περασω μια βόλτα από τα glory του υπόγειου

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
είχε μπει μέσα με πιτόγυρα και από την πολύ κρεμμυδίλα έφευγε ο κόσμος
Οι κακές γλώσσες λένε για ανάρμοστη συμπεριφορά. Παλαιότερα είχε χέσει μέσα σε μπουρδέλο στο στρώμα. Αν το είχε κάνει αυτό έπρεπε να τον σακατέψουν. :confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Εγώ λέω να γίνει ανταλλαγή πληρώματος Αθηναικού με εδώ. Φανταστείτε τον Τζιμ Τανζανό, τον μονόφθαλμο Πάκη και τους άστεγους να βρουν καταφύγιο εδώ. Να πάνε τα κρός εκεί. Ε ρε γλέντια. :confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Πέρασε φίλος πριν από λίγο μέσα και μου έστειλε ότι τσάμπα είναι αναμμένα τα φώτα. Κοινώς άδειο με λίγα συντρίμμια. Σηκώθηκε κι έφυγε μετά από μια ώρα απογοητευμένος. :confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
τυπε οι πιθανοτητες κ η πραγματικοτητα σε διαψευδουν..
Στα 52 ΠΣΚ του ετους ζητημα ειναι να εμφανιζονται 10 ζευγαρια συνολικα..Στο συνολο των 365 ημερων του ετους,συνολικα γινονται το μεγιστο 30 εμφανισεις του μισαωρου..
Οι 20 εξ αυτων ειναι προμοσιον ή δουλιτσα με την γνωση κ ανοχη του μαγαζιου κ οι λοιπες 10 αυτο που ολοι φαντασιωνονται με ποικιλους τροπους..
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΡΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΗ..
Στρειτ που ν ανεχεται το σιχαμενο πρεσινγκ των βρωμοπουσταραδων που συχναζουν εκει μεσα δεν υφισταται..
Πες την αληθεια που ολοι γνωριζουν..
Μην κρυβεσαι..
Απελευθερωσου..
Πολύ σωστός. Έτσι είναι και τώρα. :confused:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
17
Like
2.284
Πόντοι
3.415
Πέρασε φίλος πριν από λίγο μέσα και μου έστειλε ότι τσάμπα είναι αναμμένα τα φώτα. Κοινώς άδειο με λίγα συντρίμμια. Σηκώθηκε κι έφυγε μετά από μια ώρα απογοητευμένος. :confused:
Και στα δικα σου τυπε!
Να περασεις και εσυ καποια στιγμη, να μας ενημερωσεις αν οι λαμπες ειναι LED ή φθοριου!

heteroflexible94

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2021
Like
111
Πόντοι
0
Γράφετε εδώ μέσα μόνο και μόνο για να γράφετε την παπαρια σας;

Την ώρα που το έγραψες πληροφοριακα είχε καμία 30αρια άτομα και 2 ντυμένες κρος.

Να αλλάξεις φίλους, έστω και τους κατά φαντασίαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom