troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.568
- Πόντοι
- 5.506
ΟΧΙOut ΜΠΟΥΣΤΗ
ΟΧΙOut ΜΠΟΥΣΤΗ
ΣεμναΤι τσιμπησες μορη γαμιολα πρωινό?
Το πογκ πογκ μην ξεχασειςΡε τα βαζέλια.... Χαχαχαχα
καμία δικογραφία εχεις; σε ξέρουν πουθενά στο δρόμο ; στα μηχανάκια σε παίρνουν μαζί;σιγα ρετρε μην μου κλασεις κανα αρχιδι
εχω δει απο κοντα τον μητσοτακη....καμία δικογραφία εχεις; σε ξέρουν πουθενά στο δρόμο ; στα μηχανάκια σε παίρνουν μαζί;πες κάνα σκηνικό που έχεις πάρει μέρος
Γαμιολααααααεχω δει απο κοντα τον μητσοτακη....
τάκη κουρβα έμπαινες; μου θυμίζεις τον νο πάσαραν .μπειτε και ο ρετρο ο αυτισμος final boss ναπουμε....που τον ειχαν ταμμενο στον αγιο ουνουφριο...
![]()
![]()
Παιδιά συγνώμη ε ?
![]()
Προσοχή... ΔΑΓΚΏΝΕΙ!!!παρε και εσυ ενα δωρακι
Έκαναν δουλίτσα οι Νορβηγοί. Σας Έκαναν την κλάνα σαν μπουρί από σόμπα και δεν μπορείτε να τα κρατήσετε.Βρωμοκοπουσε ο τοπος εδω μεσα, επιτελους καθαρισατε.
Και χεσιμο με κλασιμο.
![]()
Τι συγνώμη και πίπες;![]()
Παιδιά συγνώμη ε ?![]()
Πουστρακιατι γκομενα να εχουν αυτα τα πτύελα ..![]()
Αυτός παίζει μπάλα ή του την κόψατε επειδή ξέρει τι έχει γίνει με τους Εβραίους???Η ουσια ειναι η παρακατω φωτο, Βλασση. Αλλα και τσου λου με αντιπαλο την Ρεαλ να σηκωνα παλι κατσαρολι θα ητανε για εσας.
Τριψε μου στα μουτρα τωρα τα 7 ευρωπαικα στο μπασκετ. Μονο που εκει εχεις περισσπτερα από εμενα. Αντιθετα στη μπαλα εγω εχω εσυ δεν εχεις.
Τριψε εσυ τωρα τα 7 τριψε Ναν, Σλουκα και Γουεμπλει.
Η φωτο που δεν εχεις να μου τριψεις στα μουτρα, Βλασση.
![]()
Και τυφλωθηκες ή κόλλησες την μλκια στο εγκέφαλο που έχει????εχω δει απο κοντα τον μητσοτακη....
Και τι σημαίνει ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ η ανατροπή εκτος εδρας; Οτι ητανε πιασμένοι οι Ισραηλινοι;Βλεπω ΔΕΝ απαντας
εγω σε ρωτησα ΠΟΤΕ Ο ΠΑΟ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΜΕ 3 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ
Γαργαρα εσυ
ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ "Γιατι ΚΑΝΕΙΣ οτι το...παραβλεπεις?"
Αλλα λογια ν αγαπιομαστε εσυ
Δε συνεχιζω,ειναι φανερο οτι στριμωχνεσαι και δεν το θελω
Ουτε να σου τριψω στα μουτρα θελω ουτε τιποτα, απλα να σου δειξω οτι το σανο ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΜΕ
Καλο Σ/Κ
δλδ άμα πάρει η ΑΕΚ το χαντμπολ φετος κ το μπασκετ , έφτασε τα βαζελια ???Ρε τα βαζέλια.... Χαχαχαχα
Τζον Τζον την ειδες την νεα κωλοτουμπα;. ΗΤΑΝΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ οι ανατροπες του Βαζελου αρακρινονυαι τιμιες. Οι ανατροπες εκτος εδρας κρίνονται καλπικες.Παναγία μου, γεμίσαμε ζιζάνια του λιμανιού...
![]()