Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλό μηνα και σε εσέναΚαλό μηνα
Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας είναι εύκολο?Οχι,εγω καθαρά Δευτερα αμα μου πει κάποιος γ ραντεβου θα κανω,την Παρασκευη όχι ομως,γιατι δεν θα κινείται τίποτα
Και εγώ θέλω να μου κανει το τραπέζι με θαλασσινά μπας κ τα βρουμε κ με δεχθεί .
τυπε μην εισαι τσιπης.Και εγώ θέλω να μου κανει το τραπέζι με θαλασσινά μπας κ τα βρουμε κ με δεχθεί .
Θα τη κεράσω 1 τουρσίτυπε μην εισαι τσιπης.
εσυ πρεπει να τραπεζωσεις το κοριτσι.
μετα θα εχει κοκο![]()
αγγουρακι?Θα τη κεράσω 1 τουρσί

Για να βαλω τις βάσεις …αγγουρακι?![]()
αγγουρακι?![]()
....δεν ειναι αρκετο! Τι να στηριξει το αγγουρακι ?!?!?!Για να βαλω τις βάσεις …
Θα σφίξεις μαν ?Και εγώ θέλω να μου κανει το τραπέζι με θαλασσινά μπας κ τα βρουμε κ με δεχθεί .

δεν τον θελει η Αγγελικη μανΘα σφίξεις μαν ?![]()
Ναι κάτι έχω καταλάβειδεν τον θελει η Αγγελικη μαν
προσπαθει να την μεταπεισει διακαως.

Υπάρχει ιστορικό κύριε μου....δεν ειναι αρκετο! Τι να στηριξει το αγγουρακι ?!?!?!![]()

Σέ κόβω νά έχεις πάρει μεζέΘα σφίξεις μαν ?![]()

...μη σου πω οτι την γουσταρει τρελα κιολας κ κανει ολη αυτη την fake μανουρα για να την εχει για παρτη τουΣέ κόβω νά έχεις πάρει μεζέ![]()
κρυφη πληγη μαν.Σέ κόβω νά έχεις πάρει μεζέ![]()
Τρελός έρωτας λέμε...μη σου πω οτι την γουσταρει τρελα κιολας κ κανει ολη αυτη την fake μανουρα για να την εχει για παρτη του![]()
...εχει ομως κ δυνατο ανταγωνισμο οπως βλεπω!! @dimigoall vs @feragamo κ στην μεση το κοριτσ' να τραγουδα....Τρελός έρωτας λέμε![]()