raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 25.482
- Πόντοι
- 5.006
ισχυει...αλλα ο,τι εχει σχεση με μπασκετ και μουνοπανα, καλο ειναι να γραφεται στο νημα του μουνοαθλητικου....Στο μεταξύ άσχετο τι ζωα είναι αυτά σήμερα το πήρα χαμπάρι που διέκοψαν αγώνα μπάσκετ για συνθήματα για τα Τέμπη
Αδερφέ εμένα μου αρέσει ο Ουκρανός .Ήρθε η ώρα σου ποτισμένε γαυρε Ρόμαν
![]()
Είμαι πολύ καλά. Έχω κάνει όλες τις προπονήσεις με την προστατευτική μάσκα. Αισθάνομαι πως πρέπει να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό και να δίνω και την καρδιά μου για την ομάδα. Αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη απέναντι στον σύλλογο και στους φιλάθλους μας και συμπεριφέρομαι κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία γιατί ξέρω πως υπάρχει μια τεράστια ευθύνη όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού».
In Medi We TrustΑδερφέ εμένα μου αρέσει ο Ουκρανός .
Είδες όμως τι έκατσε με Ελ κααμπι .
Δεν θα μπορούσε ( λέω εγώ ) να υπήρχε και ο μπετανκορ έστω μπακαπ του ψηλού για σήμερα ?
Θα μου πεις ξέρει ο στρατηγός ...
Θα δούμε το βράδυ![]()
Εγώ δεν λέω άμα είναι καλός ή κακόςΑδερφέ εμένα μου αρέσει ο Ουκρανός .
Είδες όμως τι έκατσε με Ελ κααμπι .
Δεν θα μπορούσε ( λέω εγώ ) να υπήρχε και ο μπετανκορ έστω μπακαπ του ψηλού για σήμερα ?
Θα μου πεις ξέρει ο στρατηγός ...
Θα δούμε το βράδυ![]()
Ο Μπετανκόρ έμεινε πάνω γτ είναι η μοναδική ελπίδα των Σερραίων να σωθούνΕγώ δεν λέω άμα είναι καλός ή κακός
Απλά αναφέρω τον επαγγελματισμο του.
Και εκνευρίζομαι με μαλακιες τύπου Νικολακο που από τη μια θυμόμαστε τους τεμεναδες για τον Γουλιαν και από την άλλη σχόλια πλήρως ειρωνικά το χαμένο γκολ της κεφαλιας του όταν σχεδόν παρόμοιο είχε χάσει και ο Ελ Καμπι αν θυμάμαι καλά στον ημιτελικό
Ασφαλώς δεν είναι ίδιου επιπέδου παίκτες αλλά τα σύκα σύκα και οι σκάλες σκάφος
Με Μπετανκορ υποψιάζομαι πως θα ήταν "ορος" του Πανσεραϊκου και κάναμε ψυχικό
Θεωρητικά τον θες για τρίτο?ίσως περιμένει να δει τον Ουκρανο?Ίσως περιμένει κάτι άλλο?Θα δείξει
Εκείνο που είδα πάντως στο κύπελλο είναι πως θα μείνουμε γυμνοί στη θέση 1
Ο Τζολακης στάνταρ θα έχει πρόταση 10-15 και ο κοτσιδάκιας είναι μεγάλος και έχει πέσει δεν είναι επιπέδου Νικοπολιδη
ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι θα μπουν οι δικοί μας μαν .Όπως και να χει,το ματς απόψε είναι δύσκολο.
Δεν πρέπει να μπουν με έπαρση από το ξεχείλωμα της Τετάρτης.Να μπούνε μέσα σαν να παίζουν σε τελικό.
Δεν νομίζω της αεκ να παίξουν ξανά τόσο χάλια.Αν τους βάλουμε πρώτοι γκολ πάντως ,θα καταρρακωθούν και θα είναι ευκαιρία να τους τελειώσουμε μέσα στο προποτζίδικο μια και καλή
Στο μεταξύ αυτόν δεν το παράτησαν οι άλλοι?![]()
Ολυμπιακός, μεταγραφές: Καπάρωσε τον Φουρτάδο για το καλοκαίρι
Μετά τον Μπετανκόρ και τον Αθανασίου, ο Ολυμπιακός χτυπά ξανά στην ελληνική αγορά, με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων να τα έχει βρει με τον Γκουστάβο Φουρτάδο, χωρίς να διευκρινίζεται για την ώρα ποιος θα είναι ο προορισμός για τον παίκτη.www.sport24.gr
Ο Ζίνι δανεικός δεν παίζει?Στο μεταξύ αυτόν δεν το παράτησαν οι άλλοι?
Να χεσω τα σκούτερ όλων
Πραγματικά η Αεκ τι όνειρο είδε πχ και άφησε τον Ζινι.Ειναι άλλο να ψάχνεις πχ το μεγάλο όνομα και άλλο να έχεις και τέτοια λυση
Αν ο Αλμεϊδα παρατάξει ομάδα με ίδια λογική είναι χαμένος.ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι θα μπουν οι δικοί μας μαν .
Στα 100 χρόνια τα θέλουμε και τα θέλουνε και αυτοί ΟΛΑ .
Λαίλαπα
Έχω την εντύπωση πως θα παίξει ταμπούρι και ξύλο με αντεπιθέσεις αλλά έτσι η αεκ δεν έχει παίξει ποτέΑν ο Αλμεϊδα παρατάξει ομάδα με ίδια λογική είναι χαμένος.
Αν αποφασίσει να ταμπουρωθει και οι αμυντικοί του βαράνε στο ψαχνο στις αντεπίθεσεις μας ασφαλως κι έχουν ελπίδες. Χ όμως δεν τους φτάνει θέλουν νίκη κι αυτό με ακάλυπτες άμυνες που έχουν δεν έχουν ελπιδες
Θα ανοιχτούν σίγουρα οι κούλες μαν , θέλουν νίκη .Αν ο Αλμεϊδα παρατάξει ομάδα με ίδια λογική είναι χαμένος.
Αν αποφασίσει να ταμπουρωθει και οι αμυντικοί του βαράνε στο ψαχνο στις αντεπίθεσεις μας ασφαλως κι έχουν ελπίδες. Χ όμως δεν τους φτάνει θέλουν νίκη κι αυτό με ακάλυπτες άμυνες που έχουν δεν έχουν ελπιδες
Δύο φορές που διάλεξε να παίξει όπως διάλεξε με αμυντικούς πιο αργούς και από τον Γουίλιαν είδαμε τι επαθεΈχω την εντύπωση πως θα παίξει ταμπούρι και ξύλο με αντεπιθέσεις αλλά έτσι η αεκ δεν έχει παίξει ποτέ
Άμα ανοιχτούν από την αρχή τουλάχιστον τη γαμησανεΘα ανοιχτούν σίγουρα οι κούλες μαν , θέλουν νίκη .
Το δαιμονισμένο πρεσινγκ του Μέντι θα τους κάνει πάλι ζημιά .
Μετρημένα κουκιά
Το μόνο που με προβληματίζει , η ευστοχία μπροστά![]()
Νομίζω ναιΟ Ζίνι δανεικός δεν παίζει?
ΝΑΙ δανεικοςΝομίζω ναι
Το λέω με την εννοια πως αν θυμάμαι καλά έψαχναν ταχσμου το Αυγουστο προσθετο επιθετικό (μετα τον αποκλεισμο)