boudog
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.331
- Πόντοι
- 361
Στα ΔΕΝ είναι + η ερώτηση ήταν για άλλο νήμα, αφού δεν στέλνουν κατ´οίκον.Για το world of massage έχουμε εμπειρία;;;;
Στα ΔΕΝ είναι + η ερώτηση ήταν για άλλο νήμα, αφού δεν στέλνουν κατ´οίκον.Για το world of massage έχουμε εμπειρία;;;;
Mary απο dm ποια ειναι παιχταραδες?? βοηθηστε λιγο βαζω αναζητηση δεν βγαζει κατιΕγώ πάντως την πήρα για την απορία...Ωραίο μασάζ, όντως φωτοσοπαρισμένη (ποια δεν είναι άλλωστε)..
Στο γύρισμα, έκανε περάσματα με προφανή σκοπό την στύση, την οποία και κατάφερε. Της λέω θα κάνουμε κανα έξτρα;; Μου λεει ναι. Της λεω τι εχουμε;;; Εκει πέρασε 4-5 δευτερόλεπτα να σκέφτεται.
Μου λεει χέρι, της ειπα οκ και πηγαμε ετσι. Ουτε πιεσα για παραπανω, ουτε ρώτησα.
Ισως αν την πάρεις μια δευτερη φορά και νιώσει πιο ανετα να κάτσει, ίσως να είχε καυλες εκείνη την μέρα με τον φιλο που λεει οτι παει φουλ και να του έκατσε.
Ισως να μην της άρεσα, ή να είχε περίοδο ή ή ή...
Σε κάθε περίπτωση, τιμιο μασαζάκι, ωραίο φραπεδάκι, πάμε για άλλα
αναλογο?
Μπες στο σαιτ. Την εχει μεσα μια φιλιππινέζα ειναι.Mary απο dm ποια ειναι παιχταραδες?? βοηθηστε λιγο βαζω αναζητηση δεν βγαζει κατι
η πιπα της οντως φιλε μου ανασταίνει και νεκρόμετα απο καιρο αλλη μια συνεδρια με Δαναη απο silk.Ωραιο τυπακι,η φωτο που στελνουν φωτοσωπιασμενη.Μενει με εσωρουχα κ κανει μασαζαρα παρα πολυ καλη κ πιπαρα διχως αυριο.Το μονο αρνητικο ειναι πως φευγει στο 45λεπτο κ δεν μενει ωρα.Κοστος 80
Μου εστειλαν κ μια Λινα που φαινεται ωραιο μωρο στις φωτο,αλλα αν καποιος εχει δοκιμασει ας ενημερωσει.
80 για ολα?η πιπα της οντως φιλε μου ανασταίνει και νεκρό
Έχεις πάρει καμια που να προχωράει?καταδρομικη στο your senses σημερα με Ευτυχια, καινουρια στον χωρο ομορφουλα 21 ετων πρωην αισθητικος.
Μασαζ καλο, χωρις πετσετα αλλα δν προχωρησε.
Γενικα το μαγαζι αυτο εχει αρχισει να φερνει προς το δεν, οι τελευταιες τρεις ηταν αποτυχημενες - Με Νελλη, Αντριανα κ Ευτυχια.
Αν καποιος αλλος συναγωνιστης εχει αλλη εμπειρια να μας τα πει
Καλη συνεχεια
Η Κωνσταντίνα έκανε καταπληκτική πιπα και έμενε τελείως γυμνή. Κρίμα που έφυγεΈχεις πάρει καμια που να προχωράει?
Παλιότερα Κωνσταντίνα/Μαλβίνα έφταναν μέχρι χέρι σίγουρα.
Τώρα και εγώ με αρετή και Ντεπυ τιποτα
Εμένα ως πιπα και γλυφομουνι. Σεξ προσπάθησα 1-2 φορές, αλλά ήταν αρνητική. Αλλα έκανε τέλεια πιπα η άτιμη!!! Μακάρι να μπορούσαμε να τη ξαναβρουμεΜε εμένα δυστυχώς δεν είχε φτάσει ποτέ πάνω από χέρι.
Με εμένα δυστυχώς δεν είχε φτάσει ποτέ πάνω από χέρι.
Tην Αλβανιδα με το μαυρι μαλλι με αφελειες λεμε?Η Κωνσταντίνα έκανε καταπληκτική πιπα και έμενε τελείως γυμνή. Κρίμα που έφυγε
Αρκετά καλήΛίλιαν από yours έχει δοκιμάσει κανείς;
Ξέρουμε αν προχωράει;
φουλ? η με κοφτη?Αρκετά καλή
Προχωράει
την εχω παρει.παει φουλ. αρκετα καλη.Καλησπέρα ξέρει κανείς η Ντιάνα απο ντελούξ μέχρι που φτάνει