1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
είμαι ήρεμος γιατί σήμερα θα περάσω ομίλους με τη βοήθεια του στρατηγού ανέμουΔεν τσιμπάς μωρή κάργια...![]()
είμαι ήρεμος γιατί σήμερα θα περάσω ομίλους με τη βοήθεια του στρατηγού ανέμουΔεν τσιμπάς μωρή κάργια...![]()
Η κωλοφαρδία θα είναι και σήμερα το ισχυρό σας χαρτί!!!είμαι ήρεμος γιατί σήμερα θα περάσω ομίλους με τη βοήθεια του στρατηγού ανέμου![]()
Χλωμό εώς κίτρινο...είμαι ήρεμος γιατί σήμερα θα περάσω ομίλους με τη βοήθεια του στρατηγού ανέμου![]()
Τι θα κανει ο τζενεραλ???Θα περασει ανεμοστροβιλος και θα παρασυρει αγκουερο,φορλαν,τεν κατε????είμαι ήρεμος γιατί σήμερα θα περάσω ομίλους με τη βοήθεια του στρατηγού ανέμου![]()
Τον Μπάγιεβιτς. Άποψή μου.Τον Μπάγεβιτς ή τους Καραφλούς που λίγο έλειψε να καταλήξουν
σε εσάς και να είχαμε πλαστογράφηση της ποδοσφαιρικής ιστορίας;;
Μόνο το Μπάγεβιτς, άνευ Καραφλών;Τον Μπάγιεβιτς. Άποψή μου.
θα έχει μπουρίνια που θα στροβιλίζουν τον αέρα.Τι θα κανει ο τζενεραλ???Θα περασει ανεμοστροβιλος και θα παρασυρει αγκουερο,φορλαν,τεν κατε????![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαλάκα στα DHI δουλεύεις;Μόνο το Μπάγεβιτς, άνευ Καραφλών;
Σε ανταγωνιστική επιχείρηση, κάνουμε αποτριχώσεις!!!ρε μαλάκα στα DHI δουλεύεις;
4-2-3-1
Γκάλι
Μουν, Βύντρα, Σαριέγκι, Δάρλας
Κατσουράνης, Αόρατος
Γκάμπριελ, Νίνης, Λέτο
Σισέ
Πολύ επιθετικό σχήμα.![]()
Έχει κέφια η κουφάλα ο Sir Μουνίνιο σήμερα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...πέθανα.....

ο σαλπιγγιδης δεν θα παιξει?
τι λες??
Κι ομως !!!!! ΔΕΝ ειναι στην αρχικη ενδεκαδα !!!!

τι λετε ρε παιδια?? σοβαρολογειτε??
ο τεν κατε την παιζει αγρια?????? το ακουσα στη νετ!!!
αφησε εξω το σαλπιγγιδη????? γιατι???![]()
![]()
Με τέτοια κόρη που έχει, ποιός δεν την παίζει??ΜΟΝΟΣ σου απαντησες.... "ο τεν κατε την παιζει αγρια??????"![]()
![]()
Σάλπι, Σιμάο, Πετρό, Σπυρό, Χριστό, Μπιάρσμιρ, Τζόρβας
στον πάγκο.