Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.560
Πόντοι
28.246
ο βαζελος φερνει 4ο κορυφαιο σεντερ και εμεις για 20 εχουμε μενσα δεν υπαρχουν λογια.
Στ'αρχιδια μας τι φερνει ο βαζελος.
Τι κανει ο μαλακας μας με νοιαζει.

Για γκαρντ τωρα. Μα τι παναγια αν ήμουνα Αγγελοπουλος θα πηγαινα στον Αρη, ποσα θες, δωσε μου τον Τολιοπουλο και κρατα τον μεχρι τελος της χρονιας και βλεπουμε το καλοκαιρι δεν μας κυνηγάει κανενας.

Θα γινει καμια μαλακια και θα τον βουτηξει ο πρεζακιας λεω εγω.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.473
Πόντοι
6.035
Στ'αρχιδια μας τι φερνει ο βαζελος.
Τι κανει ο μαλακας μας με νοιαζει.

Για γκαρντ τωρα. Μα τι παναγια αν ήμουνα Αγγελοπουλος θα πηγαινα στον Αρη, ποσα θες, δωσε μου τον Τολιοπουλο και κρατα τον μεχρι τελος της χρονιας και βλεπουμε το καλοκαιρι δεν μας κυνηγάει κανενας.

Θα γινει καμια μαλακια και θα τον βουτηξει ο πρεζακιας λεω εγω.
σε νοιαζει βλεπεις φενερ-μονακο και βαζελος οτι κανουν μεταγραφες εκει που πονανε και εμεις κοιμομαστε αν δεν κανει κατι μεχρι τεταρτη αντιο ζωη μην εχεις προσδοκιες μονο τυχη να ευχεσε να εχεις.δυστυχως δεν ειμαι βαζελος να κοιμαμαι ορθιος και βλεπω που ποναμε και τα λεω οχι σαν τους τυφλοποντικες που ο κωλος τους ειναι πιτσα 12αρα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.560
Πόντοι
28.246
σε νοιαζει βλεπεις φενερ-μονακο και βαζελος οτι κανουν μεταγραφες εκει που πονανε και εμεις κοιμομαστε αν δεν κανει κατι μεχρι τεταρτη αντιο ζωη μην εχεις προσδοκιες μονο τυχη να ευχεσε να εχεις.δυστυχως δεν ειμαι βαζελος να κοιμαμαι ορθιος και βλεπω που ποναμε και τα λεω οχι σαν τους τυφλοποντικες που ο κωλος τους ειναι πιτσα 12αρα.
Ασε τους βαζελους. Αυτοι κάνουν δηλώσεις για back to back και μας τριβουν στα μουτρα τον Σλουκα και περιμενουν τι θα πει ο Τρακης για να το κανουν viral.

Γενικα, το θελω το ευρωπαικο αλλα δεν εχω υψηλες προσδοκιες ουτε για φετος. Μακαρι να διαψευστω.

Hristidis 7

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
14
Like
638
Πόντοι
2.823
αυτο ειναι δικαιολογια?μεινε με μενσα και οταν βγαλει τραυματισμο εστω για μια βδομαδα ενας ελα να μου πεις τι θα κανεις.
για γκαρντ το ειδες το εργο ενα μηνα τωρα οπως και με σεντερ το ειδες και μεσα στην σεζον και στην αρχη της και στους τελικους περυσι.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ αν δεν ενισχυθουν 2 μερες μεινανε.
μαλακα μου τι πινεις; αληθεια τωρα...δηλαδη καπου οπα...

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.265
Πόντοι
42.528
IMG_6770.jpeg
Παιχταράδες

Respect

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.626
Πόντοι
10.446
Θαμώνας του kinky opera και εσύ μωρή γαμιόλα :tooth:
Ωραιο επιπεδο! Επιστημονας εισαι ρε?
Μπα δεν πηγαινα. Για καμια χασαποταβερνα ειμαι εγω , το πολυ δλδ, αντε κ νανα διωρο βιζιτα.
Δεν μπορω να βλεπω πολλες ξεβρακωτες μαζεμενες.... Καπως μου ερχεται. Το αποφευγω!! :grin::grin:

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.626
Πόντοι
10.446

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
63.875
Πόντοι
36.036
Ωραιο επιπεδο! Επιστημονας εισαι ρε?
Μπα δεν πηγαινα. Για καμια χασαποταβερνα ειμαι εγω , το πολυ δλδ, αντε κ νανα διωρο βιζιτα.
Δεν μπορω να βλεπω πολλες ξεβρακωτες μαζεμενες.... Καπως μου ερχεται. Το αποφευγω!! :grin::grin:
Εντάξει μαν συγνώμη :undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom