πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.926
- Πόντοι
- 16.131
για να κοψεις τις φλεβες σου?? μην αγχωνεσαι θα σου δωσει το τσεκουρι ο μακηςΚαι κονσερβοκουτια συντροφε;
για να κοψεις τις φλεβες σου?? μην αγχωνεσαι θα σου δωσει το τσεκουρι ο μακηςΚαι κονσερβοκουτια συντροφε;
τα ξερω αυτα φιλε οταν εισαι πετυχημενος οι αλλοι σε φθονουνσπεκουλα και λασπη
δολοφονία χαρακτηρα![]()
Η ανάρτηση της μάνας που αναφέρει "κακόψυχο αφεντικό" δεν μπορεί να είναι εντελώς άσχετη. Αδυνατω όμως να πιστέψω ότι στο ήδη βεβαρυμένο κλίμα, όσον αφορά την κυβέρνηση, κάποιος της έβαλε ταφόπλακα.
Εκτός αν η κατάσταση ξέφυγε κατά λάθος.
τα ξερω αυτα φιλε οταν εισαι πετυχημενος οι αλλοι σε φθονουν
Αυτο ειναι το ηρεμο του, νου σουΉρεμα στο γράφω και ήρεμα απάντησε.
Οι εισαγγελείς δεν βλέπουν πτώματα στις δικογραφίες?
Δεν διαβάζουν ιατροδικαστικές και άλλα τέτοια?
Που ΄σαι, είπαμε μην ασχολείσαι και δεν θα ασχολούμαι.
2η φορά που στο υπενθυμίζω.
λες να πάει από ¨ χρυσή σαμπάνια" ? να στραβοκαταπιεί ?για να κοψεις τις φλεβες σου?? μην αγχωνεσαι θα σου δωσει το τσεκουρι ο μακης
τον εχετε φαει τον ανθρωπο ολη την ημερα χτυπιεται σαν την τσιτα του ταρζαν και εσεις εκειλες να πάει από ¨ χρυσή σαμπάνια" ? να στραβοκαταπιεί ?![]()
θα συννενοηται με τον πορδοσαλτε μην κανουν καμια μαλακια παλι με επομενο βιντεοΑυτος ο Καπερνάρος που χάθηκε ρε παλικάρια ;;![]()
Μια δουλειά του δωσαν να κάνει και τα εκανε σκατα. Ειναι να τν ξαναβγαλουν?!?Αυτος ο Καπερνάρος που χάθηκε ρε παλικάρια ;;![]()
εχεις λαθος πληροφορηση η συμπατριωτισσα σου τον ειχε πρωτο τραπεζι πισταΜια δουλειά του δωσαν να κάνει και τα εκανε σκατα. Ειναι να τν ξαναβγαλουν?!?
Στις 8/2 βρέθηκε το στικακι, στις 7/2 το είχε ο πορδοσαλτε και στις 5/2 ο καπερναρος
Είναι σοβαρές δημοκρατικές δουλειές αυτές τώρα??
Σαν τν ανέκδοτο με την παρτουζα ειναι.. παιδιά να οργανωθούμε λίγο, τν εφαγα 3 φορές κ δεν τν έχω δώσει καμία ( βλαροκ νυφουλα μη ξερογλειφεσαι ,εσενα δν στο δινει κανείς )
Γιατι κατασπαταλουν τοσο δημοσιο χρημα σε αστυνομια, ερευνητες, ιατροδικαστες και δικαστες. Ενα λογαριασμο στο μπου.κομ να κανει ο Πιερρακακης και θα εχει η κυβερνηση ολες τις απαντησεις στα πιο δυσκολα προβληματα απο την επιστημονικηομαδα του σαη. Αφου επιβεβαιωθηκε το εγκλημα, ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ πως ΚΑΙ η ιατροδικαστης που ΘΑ εξετασει τη σωρο ειναι δακτυλος Κουλη.
Ή και να κηδεύει το παιδί της την ώρα που γράφεις το μήνυμα.εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ενώ η εισαγγελέας κάνει δημόσιο σχολιασμό αφήνοντας να εννοηθεί ότι της φάγανε τον γιο, κι ενώ έχει εμπλακεί στη δολοφονία του όχι μόνο η κυβέρνηση αλλά και το όνομα του πθ, η ίδια δεν βγαίνει να διαλύσει καμιά υποψία.
ή β;αλτή είναι για να αποδειχθεί η μη εμπλοκή της κυβέρνησης όταν θα βολέψει,
ή εμπλέκεται άμεσα (η κυβέρνηση)
Τον ξέρω τι μαλάκας είναι και έχει υπάρξει εκδήλωση αγάπης στο παρελθόν.Αυτο ειναι το ηρεμο του, νου σου
μακαρι φιλε να ξυπνησουμε επιτελους ..παντως εγω εκεινη την ημερα θα ειμαι στην συγκεντρωση θα το κλεισωπήγε το σκατό στη κάλτσα των μαφιόζων ....φωνή λαού οργή Θεού
![]()
K.εγω ....πολιορκω κ ένα μουνετο φοιτήτρια της ΚΝΕ .....πρέπει να πάω νωρίς όμως να πιάσω μπροστά μπροστά εξέδρα !!!!μακαρι φιλε να ξυπνησουμε επιτελους ..παντως εγω εκεινη την ημερα θα ειμαι στην συγκεντρωση θα το κλεισω
ετσι στην πρωτη γραμμη.....μην σου φαει κανεις την φοιτηρια θα εισαι η ντροπη μετα του φορουμK.εγω ....πολιορκω κ ένα μουνετο φοιτήτρια της ΚΝΕ .....πρέπει να πάω νωρίς όμως να πιάσω μπροστά μπροστά εξέδρα !!!!
Εντάξει ,μην είσαι απόλυτος ότι θα είμαι ντροπή για το φόρουμ ...το φόρουμ πλέον πιο πολλούς μπουστηδες έχει ,παιδεραστές κ κερατάδεςετσι στην πρωτη γραμμη.....μην σου φαει κανεις την φοιτηρια θα εισαι η ντροπη μετα του φορουμ
Εντάξει ,μην είσαι απόλυτος ότι θα είμαι ντροπή για το φόρουμ ...το φόρουμ πλέον πιο πολλούς μπουστηδες έχει ,παιδεραστές κ κερατάδες
Τελικά ο λιλας μας ήταν ανδρακλας μπροστά σε αυτους που ξέμειναν εδώ![]()