tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 25.022
- Πόντοι
- 6.056
Ζηλεύουν που στα 90s ήταν ντιτζέη με διχαλωρή παντόφλα.ενω εισαι τοσο ευφυης και εξυπνος γιατι ολη σε θεωρουν τοσο μαλακα??
Έτσι κατάφερε αυτά που κατάφερε.
Ζηλεύουν που στα 90s ήταν ντιτζέη με διχαλωρή παντόφλα.ενω εισαι τοσο ευφυης και εξυπνος γιατι ολη σε θεωρουν τοσο μαλακα??
δεν εχω τετοια γουστα ουτε για πλακα μεταξυ φιλων που κανουμεΜη μας πεις ... ότι δεν πίνεις ούτε ... χρυσή σαμπάνια , όπως ο Nr 2 Mr Malakas μας ;;;
Γιατι μονο μπασταρδοι καθονται γραφουν τετοιες παπαριες ειδικα για παιδια. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΗΛΙΘΙΕ.γιατι ρε θα μου κανεις αερα παλιοπουστα??
παντοτε ενας ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝΖηλεύουν που στα 90s ήταν ντιτζέη με διχαλωρή παντόφλα.
Να γίνει δις σώγαμπρος.
Ο σαουλ σε περιμενει, θα βαλεις τελικα το στοιχημα; Εγω τον προειδοποιησα αλλα αυτος επιμενει.Ζηλεύουν που στα 90s ήταν ντιτζέη με διχαλωρή παντόφλα.
Να γίνει δις σώγαμπρος.
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕς ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΚΑΤΑΚΙ ... σαλτα τωραΓιατι μονο μπασταρδοι καθονται γραφουν τετοιες παπαριες ειδικα για παιδια. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΗΛΙΘΙΕ.
Εντάξει ... δεν είναι και εύκολο να δανείσει λεφτά του ... πεθερού.logiko πας για (mister)προεδρος και εχεις εξοδα
Και ένας τέτοιος ΜΑΛΑΚΑΣ ... να μην βγαίνει Mr Malakas.παντοτε ενας ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ
κοιτα να δεις υπαρχει εξηγηση....απλος δεν ειναι μαλακας καριερας ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ την δουλεια μυστικα αλλωστε για αυτο τον βαλανε στο ελληνικο FBIΚαι ένας τέτοιος ΜΑΛΑΚΑΣ ... να μην βγαίνει Mr Malakas.
Μόνο μέχρι ... Nr 2 Mr Malakas φθάνει !
Σαν την Αγγλία ... που έφθανε τελικό ... και όλο έχανε !
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ Η ΖΩΗ ;; ΠΕΣ ΜΟΥ !!!!!!!
xoμπι ειναι αυτο ρε απλος του αρεσει το ψαρεμααν μαθει ο πεθερος πως ξεροσταλιαζει εξω απο τσοντοσινεμα ....
Η φωτογραφια που ΣΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ αναρτηθηκε γυρω στις 9:30-10:00 το βραδυ, ψευτη παλιοπουστα. Οχι οτι παιζει καποιο ρολο γιατι ως γνωστος γυναικωτος εσυ δεν ανεβασες ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ. Επειδη ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Και στ αρχιδια μας που εισαι αφραγκο ρεμαλι που γαμησε κατι ψιλα που ματωσαν οι συγγενεις να σου φτιαξουν, αλλα θα τρως ντουντουκα γιατι ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ.Εντάξει ... δεν είναι και εύκολο να δανείσει λεφτά του ... πεθερού.
Μεταξύ 02.30 και 04.30 πάντως, που κοιμάται ο πεθερός, μπορεί να τα βάλει φωτό.
Μία κάθε 6 χρόνια.
Μετά στις 4.55 αρχίζει τα ποιοτικά post ... όπως "πούτσα μου" .
κανε του ενα δανειο εσυ που εισαι λεφταςΗ φωτογραφια που ΣΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ αναρτηθηκε γυρω στις 9:30-10:00 το βραδυ, ψευτη παλιοπουστα. Οχι οτι παιζει καποιο ρολο γιατι ως γνωστος γυναικωτος εσυ δεν ανεβασες ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ. Επειδη ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Και στ αρχιδια μας που εισαι αφραγκο ρεμαλι που γαμησε κατι ψιλα που ματωσαν οι συγγενεις να σου φτιαξουν, αλλα θα τρως ντουντουκα γιατι ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ.
Ο αχρηστος αεργος ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΙΓΚΗΨ.
Ας ζητησει απο τη μαμα να τρεχει βραδιάτικα στο πορνοχοτελ να πληρωσει τη βιζιτα μην μπαγλαρωσουν οι μπραβοι τον κανακαρη της.κανε του ενα δανειο εσυ που εισαι λεφτας![]()
για πες που ειναι μπλεγμενοςΑς ζητησει απο τη μαμα να τρεχει βραδιάτικα στο πορνοχοτελ να πληρωσει τη βιζιτα μην μπαγλαρωσουν οι μπραβοι τον κανακαρη της.
Ρωτα να σου πει την ιστοριαγια πες που ειναι μπλεγμενος![]()
Αντί να δώσουν εκπομπή σε κανένα νέο δημοσιογράφο πήραν έναν παλαίμαχο, πρώην κομματικό στέλεχος. Tα ελληνικά ΜΜΕ είναι για τον πούτσο.Αυτός. Έχει πολλά χρόνια που παρουσιάζει ξανά εκπομπές.
malista ara dikaioς εισαι πρακτορας του ελληνικου fbi....... παντως μου αρεσει που κατα τα αλλα δεν εισαι κουτσομποληςΡωτα να σου πει την ιστορια
Ε οταν λεω πως εισαι χαζός παρεξηγείσαι. Ακομα και που δε σου ειπα κατι αλλα σε παρεπεμψα στον ιδιο δεν το καταλαβες. Που να περιμενω να καταλαβεις τη βλακεια σου να κανεις κολεγια με τον ξεφτι-Λακη που εχει γραψει ιστορια με τις μαλακιες της ζωης του ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ.malista ara dikaioς εισαι πρακτορας του ελληνικου fbi....... παντως μου αρεσει που κατα τα αλλα δεν εισαι κουτσομπολης![]()
εννοειτε για αυτο η κυβερνηση περνει σαινια σαν του λογου σου......Ε οταν λεω πως εισαι χαζός παρεξηγείσαι. Ακομα και που δε σου ειπα κατι αλλα σε παρεπεμψα στον ιδιο δεν το καταλαβες. Που να περιμενω να καταλαβεις τη βλακεια σου να κανεις κολεγια με τον ξεφτι-Λακη που εχει γραψει ιστορια με τις μαλακιες της ζωης του ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ.