Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.891
- Πόντοι
- 8.346
Εξαυλωση να μην μείνει ίχνος του μλκΕγώ έχω άδεια...τι προτιμάς ταφή σε λακο η κάψιμο στα Βριλήσσια
Εξαυλωση να μην μείνει ίχνος του μλκΕγώ έχω άδεια...τι προτιμάς ταφή σε λακο η κάψιμο στα Βριλήσσια
Δε σου αρέσουν τα επιχειρήματα ε;Τα έχεις εσύ τα δελτία αποστολής. Τελικά ήταν το τρένο φάντασμα ρε μλκ γι αυτό δεν το είδε και ο σταθμάρχης.
Καρφωτός για ιγκνορ λιστ θα πήγαινες αν ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ήμουν Λάκης αλλά τι να σου κάνω που είσαι πολύ διασκεδαστικός.
Κι ο Μπαρόκ δεν είναι κάνας μαλάκας πολύ καλόςΣας πονάει ο Μπαροκ γιατι δεν εχετε επιχειρήματα
Καροτσακι σας πηγαινει
Και να φανταστεις δεν εχει μπει ο δεξιος με την μαυρη ζωνη και τα 10νταν Αλεξιος- εβδομηκοστός -πρώτος ..
Αν ηταν ο Αλεξ71 τωρα μεσα θα ειχατε λουφαξει ολοι στις τρυπες σας![]()
Έγραψα αν ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ήμουν Λάκης ρε κεφάλα. Σιγά μην κάνω και τον Πολυζώη που θάβει όσους διαφωνούν μαζί τουΔε σου αρέσουν τα επιχειρήματα ε;
Το διασκεδάζεις περισσότερο όταν συζητάς για κλαούντιες και στραπόν δεν έχεις θέμα εκεί δεν κάνεις ignore
Δεν φταίω εγώ αν γράφεις μαλακιες με οίστρο κιόλας έβαλες και 1. 2. 3. Για να μετρήσεις τις μαλακιες πιο εύκολα
Μην σε κρατάω με το ignore δεν είναι ότι θα χάσω και τον ύπνο μου
Πολύ σοβαρή απειλή αυτή
![]()
Θα απαντήσει αύριο περιμένει το πρώτο ψέμα Κυριακής για να πάρει γραμμή1. Δεν το γράφω εγώ αν βρεις εσύ πηγή που να δείχνει την επίσημη φορτωτική πες μας και εμάς.
2. Η φορτωτική δεν είναι το βίντεο που ευαγγελίζεσαι...είναι η ώρα που φορτώθηκε το τρένο στις εγκαταστάσεις που ξεκίνησε. Τόσο βλάχος είσαι??? αυτά σβήστηκαν όλα....
3. Απίστευτο αλλά αληθινό...δεν σε βάζει σκέψεις όμως....δεν σου κάνει εντύπωση..
4.Ποια γνώμη των ταξιτζήρων??? δεν παρακολουθείς τις ειδήσεις και έρχεσαι και γράφεις ότι νάνε??? Ο ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ γιατί θα παραιτηθεί??? για πιο αδίκημα θα ερευνηθεί??? αν όχι για το μπάζωμα του χώρου??? Μαλάκα δεν καταλαβαίνεις τίποτα από όσα γίνονται? Θα γίνει πόλεμος και εσύ θα πας στη δουλειά
5.Πηγή???
6.Ποια γνώμη σου? Το ότι έγιναν υπουργοί μετά την εξεταστική είναι γεγονός όχι γνώμη
Μπούκωνε ξανά![]()
Παίχτη μισό να κάνω ένα τηλέφωνο στην κιουρια Χατζή να μου δώσει διαστάσειςΈγραψα αν ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ήμουν Λάκης ρε κεφάλα. Σιγά μην κάνω και τον Πολυζώη που θάβει όσους διαφωνούν μαζί τουή η Μίκαελ κοτούλα που εύχεται ψόφους.
Περιμένω την επίσημη φορτωτική (το βίντεο) ρε μλκΘα απαντήσει αύριο περιμένει το πρώτο ψέμα Κυριακής για να πάρει γραμμή
Ρε μλκα τόσες Μαλακιες Σ πως τις σκέφτεσαι?Η φορτωτική ΗΛΙΘΙΕ είναι όλα τα ΕΓΓΡΑΦΑ που συνοδεύουν τα εμπορεύματα, αν σου είπαν οι υπόλοιποι ταξιτζήδες ότι φορτωτική είναι το βίντεο των φορτωεκφορτωσεων σε πήραν γραμμή και σε δουλεύουν ψιλό γαζί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αποκλείεται να μην έχει παρελάσει και από το πάνελ του η κυρία Καρυστιανου.
Ο Λάκης το έκανε και ξεμπέρδεψεΈγραψα αν ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ήμουν Λάκης ρε κεφάλα. Σιγά μην κάνω και τον Πολυζώη που θάβει όσους διαφωνούν μαζί τουή η Μίκαελ κοτούλα που εύχεται ψόφους.
Καλά ο καπερναρος είναι κάτι σαν τον Καρατζαφέρη![]()
Βόμβες Χατζηνικολάου: «Αδειάζει» Καπερνάρο για τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη (Βίντεο) - Dnews
«Την Κυριακή θα υπάρχει μία δημοσιογραφική αποκάλυψη, η οποία θα διαψεύδει εν τινι μέτρω όσα είπε ο κ. Καπερνάρος, τις ερμηνείες που έδωσε με βάση αυτό το βιντεοληπτικό υλικό» για τα Τέμπη είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Για νέες αποκαλύψεις που θα διαψεύδουν τις ερμηνείες Καπερνάρου για τα νέα...www.dnews.gr
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΓΚΝΟΡ ΛΙΣΤ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.Ο Λάκης το έκανε και ξεμπέρδεψε
Εκτός από όταν απαντάει άμεσα σε αυτά που γράφω που τα βλέπει από το άλλο πισί αυτό που δεν έχει κωδικούς
φυσικά και υπάρχει είναι η λίστα με αυτούς που δεν χάνει ποστάρισμαΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΓΚΝΟΡ ΛΙΣΤ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου ωστόσο έσπευσε να σχολιάσει πως« άκουσα τον κ. Καπερνάρο να λέει ότι φαίνονται μόνο λαμαρίνες, θα ήθελα να πει αν ξέρει τι είναι κάτω από τις λαμαρίνες. Επίσης, θέλω να ρωτήσω αν μετά από τα βίντεο αυτά και στην πορεία προς το σημείο της σύγκρουσης, μπορούμε να αποκλείσουμε να μπήκε κάτι άλλο στο τρένο».![]()
Βόμβες Χατζηνικολάου: «Αδειάζει» Καπερνάρο για τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη (Βίντεο) - Dnews
«Την Κυριακή θα υπάρχει μία δημοσιογραφική αποκάλυψη, η οποία θα διαψεύδει εν τινι μέτρω όσα είπε ο κ. Καπερνάρος, τις ερμηνείες που έδωσε με βάση αυτό το βιντεοληπτικό υλικό» για τα Τέμπη είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Για νέες αποκαλύψεις που θα διαψεύδουν τις ερμηνείες Καπερνάρου για τα νέα...www.dnews.gr
Οξω πουστη κ ασχημεΟ Νίκος Χατζηνικολάου ωστόσο έσπευσε να σχολιάσει πως« άκουσα τον κ. Καπερνάρο να λέει ότι φαίνονται μόνο λαμαρίνες, θα ήθελα να πει αν ξέρει τι είναι κάτω από τις λαμαρίνες. Επίσης, θέλω να ρωτήσω αν μετά από τα βίντεο αυτά και στην πορεία προς το σημείο της σύγκρουσης, μπορούμε να αποκλείσουμε να μπήκε κάτι άλλο στο τρένο».
Απίστευτη αποκάλυψη.![]()
Μην τον διώχνεις...η τηλεόραση δεν έχει τίποτα να γελάσουμεΟξω πουστη κ ασχημε
Αντιθέτως εδώ είστε απολαυστικός θίασος.Μην τον διώχνεις...η τηλεόραση δεν έχει τίποτα να γελάσουμε
Εγώ θα σου συνιστούσα να βρεις ένα χοντρό σκοινί από τις γίδες θα σου χρειαστείΑντιθέτως εδώ είστε απολαυστικός θίασος.