Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 39
- Like
- 14.939
- Πόντοι
- 5.896
Για πολυ ξεσκισμα οι τρυπες σουΜε animal print σήμερα
Κι οι πατουσαρες σου ομως θελουν πολυ γλειψιμο
Για πολυ ξεσκισμα οι τρυπες σουΜε animal print σήμερα
Θα'χουμε και συνέχεια πιο hot να ξέρεις...Μπαινουν μπροστα μου,γ αυτο τα πιανω,χαχα σου θύμισα την συνάντησή μας με το βίντεο ε;
Τηλέφωνο στείλε μουΤόσοι που εχουν μαζευτει...αντε να τους βάλω σε λιγες μερες
Έχει κλείσει η ΑΕΠΙ. Τώρα για τα πνευματικά δικαιώματα σε πιάνει κατευθείαν ο γορίλας.Τελευταίο ταιμ αουτ στο Μπαρτσελονα - Ολυμπιακός και χαζεύω τις φωτό με το animal print της Αγγελικής . Μόλις σηκώνω τα μάτια μου από την τελευταία (και καλύτερη )φωτό της Αγγελικής , παίρνει την μπάλα ο γάλλος εραστης και τους αφήνει όλους τάβλα ( πωπω καυλα ) . Σημάδι από τον θεό … αποθηκεύτηκαν οι φωτό για μελλοντική παρόμοια χρήση . Η Αγγελική βέβαια ενδεχομενως έχει πνευματικά δικαιώματα…
Ας μας πει …
Χιλιοι καλοι ψωλοι χωρανεΔεν γινεται ομως ολοι μαζί να βολευτούν,τι να τους κανω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπαινουν μπροστα μου,γ αυτο τα πιανω,χαχα σου θύμισα την συνάντησή μας με το βίντεο ε;
H οποία θα έρθει πιστεύω κάποια στιγμηΕίσαι κορίτσαρος!
Ανυπομονώ για τη σειρά μου
Θα ακουστούμε παντούΘα'χουμε και συνέχεια πιο hot να ξέρεις...![]()
Το ότι έκατσες να κάνεις αυτο και να γράψεις τετοιο σχόλιο με ξεπερνάΑγγελική αυτά είναι κονδυλώματα ;
![]()
Βρε Αγγελική μου τι του έχεις κάνει του τύπου και έχει εμμονή μαζί σου:Αγγελική αυτά είναι κονδυλώματα ;
![]()
μετα απο τοσες ροχαλες τι περιμενες να την παρει λουλουδια και σοκολατακιαΒρε Αγγελική μου τι του έχεις κάνει του τύπου και έχει εμμονή μαζί σου:
Γραμματοσημο δλδ.μετα απο τοσες ροχαλες τι περιμενες να την παρει λουλουδια και σοκολατακια
δες μυνηματα και θα καταλαβεις πολυ κλαμαΓραμματοσημο δλδ.
βλεπω τον περιποιηθηκες ωραια τον φιλο !Δεν σας έχω δείξει με πίπα,ας σας δείξω τωρα
Να σου πω, δεν έχω προβλημα,απλά δεν ειχαν συγχρονιστει οι ωρες μας ,τις ωρες που μπορούσε αυτος δεν μπορούσα εγω ,και αντιστροφως και αρχισε να μου λεει "δεν θέλεις μαζί μου,δεν με θελεις και τετοια,και εγω τσαντιστηκα,και ενω μάλιστα τον ειχα κραξει και εδω μεσα,μου ζήτησε και μετά παλι ραντεβου προσωπικα στο βαιμπερ,και ενω του απαντουσα επιθετικα,με ρωταγε κιολας "τι έπαθες;"Βρε Αγγελική μου τι του έχεις κάνει του τύπου και έχει εμμονή μαζί σου:
Α τα έχεις δει ε;δες μυνηματα και θα καταλαβεις πολυ κλαμα
Ολους τους φαν μου τους περιποιουμαι,και οσους μου ειναι και ζεστοι μαζι μου και επικοινωνιακοι,και καλοι στον αγωναβλεπω τον περιποιηθηκες ωραια τον φιλο !
ξανα ζηλεψα και το δικο μας ραντεβου !
Πάτα στο προφιλ του να δεις τα αντιστοιχα μηνύματα,και αρχισε κιολας να μου λεει στο βαιμπερ"δεν πας με αλβανους,οτι δεν κλεινω μαζί του επειδή εχω προβλημα με την καταγωγη του,ενω εγώ πολυ απλα δεν μπορούσα τις ωρες που ελεγε. Δηλαδη ετσι απο μονος του με εβγαλε ρατσίστρια χωρίς να είμαιΓραμματοσημο δλδ.
δες μυνηματα και θα καταλαβεις πολυ κλαμα
Κόμπλεξ ο τύπος. Είδα τα μηνύματα στα τραβελια τριγυρνάειΠάτα στο προφιλ του να δεις τα αντιστοιχα μηνύματα,και αρχισε κιολας να μου λεει στο βαιμπερ"δεν πας με αλβανους,οτι δεν κλεινω μαζί του επειδή εχω προβλημα με την καταγωγη του,ενω εγώ πολυ απλα δεν μπορούσα τις ωρες που ελεγε. Δηλαδη ετσι απο μονος του με εβγαλε ρατσίστρια χωρίς να είμαι