Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.012
Πόντοι
5.565
Eίχε έρθει φίλος από επαρχία για δουλειές πριν λίγες μέρες και μετά από φαγητό κάναμε μαζί μια γρήγορη βόλτα στα studio γύρω από το Γκάζι (Κασσάνδρας κλπ.) γιατί είχε κέφι να σπρώξει. Η κατάσταση επιεικώς πάρα πολύ μέτρια, δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά που ζητάνε και οι τσατσάδες βαριούνται τη ζωή τους.
μυγοσκοτώστρα καλοκαίρι
βελονάκι χειμώνα

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
40
Like
3.894
Πόντοι
1.446
μυγοσκοτώστρα καλοκαίρι
βελονάκι χειμώνα
Τραγική κατάσταση παίκτη. Μπήκαμε σε ένα (στην Κωνσταντινουπόλεως, δε θυμάμαι νούμερο τώρα) και η τσατσά ξεκίνησε ζητώντας 150/ώρα για μια γριά με σιλικόνες. Φύγαμε και νευρίασε γιατί το "κορίτσι είναι φωτιά στο κρεβάτι". Μου ήρθε να της πω "αυτή ήταν κορίτσι όταν έπαιζε ποδόσφαιρο ο Μαραντόνα" αλλά δεν ήθελα να γίνω κακός. Αν βρίσκουν τύπους να δίνουν 150 για γριές καλά κάνουν βέβαια.

Τελευταία τροποποίηση:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.012
Πόντοι
5.565
Τραγική κατάσταση παίκτη. Μπήκαμε σε ένα (στην Κωνσταντινουπόλεως, δε θυμάμαι νούμερο τώρα) και η τσατσά ξεκίνησε ζητώντας 150/ώρα για μια γριά με σιλικόνες. Φύγαμε και νευρίασε γιατί το "κορίτσι είναι φωτιά στο κρεβάτι". Μου ήρθε να της πω αυτή ήταν κορίτσι όταν έπαιζε ποδόσφαιρο ο Μαραντόνα αλλά δεν ήθελα να γίνω κακός. Αν βρίσκουν τύπους να δίνουν 150 για γριές καλά κάνουν βέβαια.
δίνουν μάλλον, αλλιώς δεν εξηγείται. Παίζει ¨σεξουαλική πείνα¨ μάλλον ή παραστρατημένες διαθέσεις, τι να πω.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
5.383
Πόντοι
6.665
Τραγική κατάσταση παίκτη. Μπήκαμε σε ένα (στην Κωνσταντινουπόλεως, δε θυμάμαι νούμερο τώρα) και η τσατσά ξεκίνησε ζητώντας 150/ώρα για μια γριά με σιλικόνες. Φύγαμε και νευρίασε γιατί το "κορίτσι είναι φωτιά στο κρεβάτι". Μου ήρθε να της πω "αυτή ήταν κορίτσι όταν έπαιζε ποδόσφαιρο ο Μαραντόνα" αλλά δεν ήθελα να γίνω κακός. Αν βρίσκουν τύπους να δίνουν 150 για γριές καλά κάνουν βέβαια.
Γριά με σιλικόνες, την Μαντόνα θα λες μάλλον από το 132. Ευκαιρία είναι που σου ζήτησε 150. Παλιά ζητούσε 200.

john32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Κριτικές
2
Like
178
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο studio Βούρβαχη 19 για την Μαργαρίτα. Η Μαργαρίτα δουλεύει σε στούντιο της επαρχίας όπου την έχω ξαναδεί αλλά σήμερα δουλεύε Αθήνα ήταν ευκαιρία για να την ξανασυναντήσω πείρα πρόγραμμα όπως πάντα για περισσότερο χρόνο για να την απολαύσω είχα καιρό να την δω πολυ Καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές με χάδια και γλυψιματακια ευχαριστήθηκα το όμορφο μουνακι της μέχρι πού μου έκανε νόημα για σεξ ακολούθησαν 2 στάσεις πισωκολλητο και ιεραποστολικο για άλλη μια φορά ήτα καταπληκτική η ώρα πέρασε και την ήθελα κι αλλο . Γενικά μια ακόμη πολλή ωραία συνάντηση με ένταση όπως καί στις προηγούμενες συναντήσεις .Σε ευχαριστώ Μαργαρίτα

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
40
Like
3.894
Πόντοι
1.446
Γριά με σιλικόνες, την Μαντόνα θα λες μάλλον από το 132. Ευκαιρία είναι που σου ζήτησε 150. Παλιά ζητούσε 200.
Δε θυμάμαι όνομα αδελφέ, είχα πιεί και μισό μπουκάλι κρασί. Ήταν σε studio που πας με σκάλα στον όροφο. Όταν είπε το ποσό η τσατσά νόμισα μας τρολάρει, λέμε για γριά 55 ετών, μπορεί και 60.

Τελευταία τροποποίηση:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
79
Like
5.121
Πόντοι
2.916
Επίσκεψη στο studio Βούρβαχη 19 για την Μαργαρίτα. Η Μαργαρίτα δουλεύει σε στούντιο της επαρχίας όπου την έχω ξαναδεί αλλά σήμερα δουλεύε Αθήνα ήταν ευκαιρία για να την ξανασυναντήσω πείρα πρόγραμμα όπως πάντα για περισσότερο χρόνο για να την απολαύσω είχα καιρό να την δω πολυ Καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές με χάδια και γλυψιματακια ευχαριστήθηκα το όμορφο μουνακι της μέχρι πού μου έκανε νόημα για σεξ ακολούθησαν 2 στάσεις πισωκολλητο και ιεραποστολικο για άλλη μια φορά ήτα καταπληκτική η ώρα πέρασε και την ήθελα κι αλλο . Γενικά μια ακόμη πολλή ωραία συνάντηση με ένταση όπως καί στις προηγούμενες συναντήσεις .Σε ευχαριστώ Μαργαρίτα
Ομοιως κι εγω περασα πολυ ομορφα μαζι της τη προηγουμενη μερα στο ηλια ηλιου 82, αν κανει κι αλλες βαρδιες Αθηνα ειναι καλη περιπτωση γιατι οι κοπελες που στο προσφερουν ομορφα και με διαθεση σπανιζουν πλεον!

• Like
Αντιδράσεις: john32

john32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Κριτικές
2
Like
178
Πόντοι
0
Ομοιως κι εγω περασα πολυ ομορφα μαζι της τη προηγουμενη μερα στο ηλια ηλιου 82, αν κανει κι αλλες βαρδιες Αθηνα ειναι καλη περιπτωση γιατι οι κοπελες που στο προσφερουν ομορφα και με διαθεση σπανιζουν πλεον!
Όπως ακριβώς τα περιγράφεις !!! Η Κοπέλα είναι εξαιρετική και σαν χαρακτήρας , συζήτησημη καλό παιδί !!!

• Like
Αντιδράσεις: Hase

blunt

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Δοκιμάστηκε η νέα Γαλλίς στους Γερμανούς. Κάθεται τον τρώει αλλά φρικαρε με μια μικρη λάθος(?) κινηση μου και εστολίσθην με γαλλικά ,πρόωρα ,πολύ πριν τα Χριστούγεννα.Με τα πολλά, εγαμεύθη.

Και το όνομα αυτής;

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
485
Πόντοι
21
Έχω ετοιμάσει εδώ ένα ειδικό λεξιλόγιο για όποιον επισκευτεί τη γνήσια Παριζιάνα απ τη Λεωφόρο Λεφέβρ.

Λα πιπ - η πίπα
(Εναλλακτικά λε τρομπόν)
Λε μεμέ- τα μεμέ
Λε φακέ - το γκαμησί
Λα μπον φιλέ - το γλυφομούνι
Λα σιούφγ - η σούφρα
Λε γκαμικούλ - ο γαμίκουλας

Μπον φακέ!

Ξέχασα μια σημαντικότατη λέξη.
Le fistík - το φυστίκι

Τελευταία τροποποίηση:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
485
Πόντοι
21
Εξού και κρουασάν φολί.

Πολύ κρουασάν εφέτος.

wasted years

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Οκτ 2021
Κριτικές
18
Like
1.308
Πόντοι
1.011
Ας αφήσουμε τα κρουασάν

Τι καλό κυκλοφορεί σε στούντιο αυτή την εποχή;

Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
280
Ας αφήσουμε τα κρουασάν

Τι καλό κυκλοφορεί σε στούντιο αυτή την εποχή;
Περιορισμένες επιλογές γενικά. Κάνε καμία τσάρκα ή τσέκαρε φωτογραφίες κοριτσιών. Αν κάποια σου αρέσει επόμενη κίνηση ψάξε την εδώ και διάβασε κριτικές. Αν εισαι καινουριος στον χώρο προσωπικη συμβουλή απέφυγε κορίτσια από Λατινική Αμερική. Ναι μεν όμορφες και νέες αλλά από υπηρεσίες και χαρακτήρα δεν.........

Heavywash

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
22
Like
2.740
Πόντοι
2.591
Γύρισε ή Πωλίνα ή Ελληνίδα στο βρ.60

• Like
Αντιδράσεις: hoftun

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
577
Πόντοι
81
Τι γίνεται βλέπω έχουμε επιστροφή Πωλίνας στα Τουρκοβούνια…

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom